kalemiyle beraber geliyor 4gb ram var SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE SM-T733NLGATUR 1.8GHZ-4GB RAM-64GB DISK-12.4''- AND.10 fiyatı, teknik özellikleri, Samsung Galaxy Tab S7 FE SM-T733NLGATUR modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-tab-s7-fe-sm-t733nlgatur-1-8ghz-4gb-ram-64gb-disk-12-4-and-10.html |
Tıp için Samsung Galaxy Tab s7 fe 64 gb yeterli mi?

-
-
Yeter. En kötü bi hafıza kartı alırsın bitti gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi abi s6 lite ile geçiriyordu,gayet yeterli diyordu
-
Kullanıyorum. Bence güzel tablet ama rami az. Küçük kasmalar olabilir. Gerçi zaten rami çok olsa bu fiyattan satılmaz
4 ciguli ram az
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iPad gir aga 9. nesil al cidden fark çok
herkes ipad al diyo diye kafam karıştı, ipad insanı değilim maalesef masrafı çok param yok, ipad 9 al diyolar ama bana bayağı eski geliyo bi de kalemi de şarj yerine sokup şarj etmeli diye güvenemiyom
böyle şarj etme mi olur olm fbdhtrjetykjrutyetrewr
-
ipadler eskimiyor androidler eskiyince kudurtur
ipad rami 3 gb diyo doğru mu
-
Sanki video renderliyecn ag iki tane kıçı kırık pdf iki tane anatomi uygulaması bitti gitti aa
hee vallaha oyun falan oynamicam bi tek pdf okurum bi de belki clash royale canım isterse
-
İos daha optimize ya direkt rama bakıp çıkarım yapmak pek mantıklı olmuyo
applelarda ram önemli değil pek ama 3 nasıldır bilemiyorum
bütün böyle gezmiyon 5dk sürmez şarj
istersen sarj aletine takabilirsinb
hocamlar şimdi ben 8 senedir samsung tab 3 lite kullanıyodum, her türlü sinir krizimi attım o tablette. hani bu sene artık youtube sürümünü bile güncelleyemeyecek kadar eskidi o yüzden çok kasmadığı sürece 1-2 saniyelik ayda yılda bir kasma olması önemsiz benim için
-
Tab s8 al. Ram mümkünse 4gb olmasın.
param max 11k
-
O zaman alabilirsin hocam. Kasma oluyor ama nadir oluyor. Ben memnunum tabletten şu an. 2 aydır kullanıyorum. Pdfden test falan çözüyorum gayet iyi
sağ olasın hocam yine ipad samsung ikileminde kaldım ama düşünücem
-
Ben 64gb sd aldım sadece dersler için. Dahilisinde uygulama vs. yüklü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X