sen haklısın he, cidden etkilendim samsung fe alacağım |
Tıp için Samsung Galaxy Tab s7 fe 64 gb yeterli mi? (2. sayfa)

-
-
ipad al. Burada tavsiye veren çoğu kişi kullanmıyordur. ipad alacaksan sonra da goodnotes5 / notability
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tablette ipad'ten başka bir şey alınmaz kafana kazı bunu
-
Hocam ben samsung s7fe aldım bence rahat 5 6 yıl götürür samsungun ortalama çıkardığı telefonlar bile 4-5 yıl dayanıyor. Tableti ortalama günde max 3-4 saat kullancaksın. Samsung notes uygulaması da iyi. Ben toplam 9.8kya aldım samsung sitesinden bence al gitsin
ipad 9.nesil bana çok eski bir modelmiş gibi geldi almak istememiştim. Airlerin fiyatı da az değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Goodnotes5 alınabiliyor mu? Artık 6sı çıktı diye satılmaz diye düşünüyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla aynı bensin hocam. ben de tablet+kılıf+ekran koruyucu 10.7k'ya hallediliyor. sen de tavsiye ediyorsan fe almak daha mantıklı. telefonum iphone olsaydı ekosistem için ipad alırdım ama ipad9 cidden bana da çok eski geliyor. bir de home tuşu bozulsa, kalemi şarj ederken içinde kırılsa cart curt kötü olur. hepsini geçtim, kare tablet mi olur aw
-
Ipad vs S7 FE ikileminde kalıp S7 FE seçtim. Amacım sadece not almak olduğundan S7 FE benim için gayet yeterli. Aynı zamanda Ipad’te kalemle yazarken sürekli tak tak ses geliyordu, bunu da hiç sevmemiştim. Samsung’un Spenleri not almak için daha ideal bu arada kalemler ince uçlu. Ipad kalemlerinin ucu yuvarlak, bu yüzden de tak tak ses getiriyor zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hem de s pen şarj etmeye gerek yok ve tabletin içinden geliyo
-
samsung konusunda beni şüpheye düşüren tek şey hafızası doldukça yavaşlayacak olması
-
ben de ipad air ile tab s8+ arasinda kaldim air 64 gb samsung 128 gb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 500 liraya 256 gb hafıza kartı alır çözersin o sorunu
-
aynen hocam izlemiştim bu videoyu, samsung burada da gönlümde kazanan taraf olmuştu. sanırım fe alacağım umarım uzun kullanımda beni üzmez. bi 5 sene işime yarasın yeter zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X