Bildirim
Tıp İçin Elektronik Cihaz Alan Var Mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence hiç gerek yok,sadece bir telefonunuz olsun yeter.Notları zaten okulda veya yakınındaki bir kırtasiyede çıkartacaksınız,ben hiç öyle tablette falan çalışan görmedim.Ha iyi kötü bir bilgisayarınız olması işinize yarar ama olmasa da oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ateş ölçer aldım milletin ateşini ölçüyorum. Yavaş yavaş başlamak lazım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben tabletten çalışıyorum. Hem param cebimde kalıyor, hem renkli olarak çalışmış oluyorum, hem de istediğim kelimeleri slaytta aratarak verimi arttırmış oluyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Helbram
Bence hiç gerek yok,sadece bir telefonunuz olsun yeter.Notları zaten okulda veya yakınındaki bir kırtasiyede çıkartacaksınız,ben hiç öyle tablette falan çalışan görmedim.Ha iyi kötü bir bilgisayarınız olması işinize yarar ama olmasa da oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sizin tablet İpad'mi? Kalem açısından soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastnovember -- 30 Ağustos 2020; 18:11:54 >
Bir de şimdi Online eğitim oluyor ya onu da göz önünde bulundurursanız sevinirim
Tablet eğer bütçen varsa bence mantıklı. Pdf olarak çalışırsın ve online eğitimde eğer bilgisayarın yoksa telefonda kör olursun hem tabletler ucuz da
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok hocam düz android kalemi yok.quote:
Orijinalden alıntı: lastnovember
Hocam sizin tablet İpad'mi? Kalem açısından soruyorum.
tablet ucuz diyen arkadaşın piyasadan haberi yok galiba.
bizim okulun not grubu pdf falan vermiyo paso kırtasiyecideyiz.
herhangi bi şeye falan ihtiyaç yok telefonun varsa ondan devam. tablet falan fasa fiso ihtiyaç. -
Tablet ten çalışan arkadaşlar rahat edebiliyor mu merak ediyorum,
Sınav dönemi 6 7 saat slayt okuduğum oluyor, tabletten okusam kördüm şuan heralde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ateş ölçer aldım milletin ateşini ölçüyorum. Yavaş yavaş başlamak lazım.
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X