Şimdi Ara

Tıp'ı Bırakmak(Dönem 1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhablar bu sene bir tıp fak yerleştim lisdedenken hevesim hep mühendislikti bekledğimden düşük sonuçlar alınca boğaziçi gelmiyordu oysa ben en kötü odtü eeye giderim diyordum odtü bilg bile gelmedi neyse efendim tercihler zamanında ailem itü için müh. yazmaya gerek yok falan dediler(itü deki arakadaşlar kızmasın onlar ne olsa öyle diyecekti) beni de ikna ettiler gerek aile gerek çevre baskısıyla tıp okumaya ikna oldum. Fakat mühendislik okuyan arkadaşlarıma özenmedim değil aslında fakat bilmiyorum ne yapacağımı bu sene ygsye başvurdum ama tam bir çıkmazdayım mesela lisede biyoloji matematiğim fizimğim falan çok iyidi sınavda geodan batırmıştım zaten bana bak bu geoyla müh mü seçilir dediler tıbı sevmiyorum desem yalan olur dersler iyi güzel hoşta çok fazla etraftakiler acayip inek tek muhabbet sınav fotokopi dersler kafama uygun daha arakadaşta bulamadım acayip bilgisayar düşkünüyüm yazın youtubeden falan kodlamada dersleri fln izledim öyle seviyorum işte çünkü hayatım gibi birşey sınavtemposuna alışık olmadığım için de komiteler düşük geliyor hiç ders çalışamıyorum kafamdaki bu acaba yüzünden bunu biriyle paylaşıncada sen mühü sürekli bilgisayar başında oyun oynamakmı sanıyorsun onlarda çok çalışıyor falan bilmiyorum beyler acaba bu davranışım şımarıklıkmı ukalalıkmı yoksa gerçekten istiyormuyum onu bile bilmiyorum acayip dehşet bişeyin içindeyim komiteye 1 hafta herkes abanıyor ben yine ders çalışamıyorum ona kızıyorum kendime ne yapayım olmuyor işte sürekli kendimi bilg başında buluyorum ne yapmam lazım deneyimli abi abla kardeşlerimden yardım bekliyorum

Not: yazım yanlışları için üzgünüm

Edit:Ygs ye başvurmuştum ygs deneme seti aldım sınava kadar okulla berabber götürecem aynı durumda olan arkadaşlarla bu konu altında dertleşebiliriz kolay gelsin herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baro007 -- 9 Şubat 2014; 13:25:59 >

• geç kalmak diye bir şey yok ne istiyorsan onu yap
  • yüzbinlerin hayali olan bir bölümdesin ama bu bir şeyi değiştirmez..kaydı dondur ve hayallerinin peşinden koş kanka..ben de 2 sene önce itü mühendislik girdim şimdi bıraktım tm'den hazırlanıyorum..
  • kafana göre birilerini bulman gerekmiyor sonra anlıyorsunki o kafa adamlar kuyunu kazmış. ne okursan oku elinden geleni yap ama bana sorarsan gerçekten tıp istemiyorsan tıpı zaten bitiremezsin.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi che..-.. -- 18 Ocak 2014; 18:20:30 >
  • Bu konuda bile kavga çıktı ya, ben bir şey demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi benim anlamadığım noktalar var şimdi şöyle sorayım.Tıp fakültesi kazanacak kadar puan yapmışsın sen ve bilgisayara bağımlısın,ondan uzaklaşamıyorsun,ondan uzaklaşsan bile diğer işlerine gerekli ilgiyi gösteremiyorsun doğrumudur?Şimdi gelelim can alıcı noktaya bu bilgisayara bağlanma olayın sınava hazırlanırkende varmıydı?Eğer hazırlanırkende vardıysa ve sen bu bağımlılığa rağmen o puanı yapmışsan,gönlün şuan orada olmak istemeyip mühendis olmak istiyorsa bırak bence.Ben şaşırdım açıkcası şuan ben liseden mezunum ve bilgisayar bağımlısıyım kendimi durduramayacak kadar bağımlıyım sınavlardan en fazla 97 net gördüm.Sen bu bağımlılıkla tıp kazandıysan tekrar o puana ulaşman zor değil bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.YILA KALMAK YERİNE VAKIF TIP
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence zamana bırak sevmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

Abi benim anlamadığım noktalar var şimdi şöyle sorayım.Tıp fakültesi kazanacak kadar puan yapmışsın sen ve bilgisayara bağımlısın,ondan uzaklaşamıyorsun,ondan uzaklaşsan bile diğer işlerine gerekli ilgiyi gösteremiyorsun doğrumudur?Şimdi gelelim can alıcı noktaya bu bilgisayara bağlanma olayın sınava hazırlanırkende varmıydı?Eğer hazırlanırkende vardıysa ve sen bu bağımlılığa rağmen o puanı yapmışsan,gönlün şuan orada olmak istemeyip mühendis olmak istiyorsa bırak bence.Ben şaşırdım açıkcası şuan ben liseden mezunum ve bilgisayar bağımlısıyım kendimi durduramayacak kadar bağımlıyım sınavlardan en fazla 97 net gördüm.Sen bu bağımlılıkla tıp kazandıysan tekrar o puana ulaşman zor değil bence.

Hocam işte bir mühendis arkadaş lazım çünkü çevremdeki herkes kötülüyor ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi sorun kazanıp kazanmamada değil şuan bırakıp bırakamamada yeterli cesareti toplayamadım bir mühendis arkadaş lazım detaylı bilgi verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: baro007

quote:

Abi benim anlamadığım noktalar var şimdi şöyle sorayım.Tıp fakültesi kazanacak kadar puan yapmışsın sen ve bilgisayara bağımlısın,ondan uzaklaşamıyorsun,ondan uzaklaşsan bile diğer işlerine gerekli ilgiyi gösteremiyorsun doğrumudur?Şimdi gelelim can alıcı noktaya bu bilgisayara bağlanma olayın sınava hazırlanırkende varmıydı?Eğer hazırlanırkende vardıysa ve sen bu bağımlılığa rağmen o puanı yapmışsan,gönlün şuan orada olmak istemeyip mühendis olmak istiyorsa bırak bence.Ben şaşırdım açıkcası şuan ben liseden mezunum ve bilgisayar bağımlısıyım kendimi durduramayacak kadar bağımlıyım sınavlardan en fazla 97 net gördüm.Sen bu bağımlılıkla tıp kazandıysan tekrar o puana ulaşman zor değil bence.

Hocam işte bir mühendis arkadaş lazım çünkü çevremdeki herkes kötülüyor ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi sorun kazanıp kazanmamada değil şuan bırakıp bırakamamada yeterli cesareti toplayamadım bir mühendis arkadaş lazım detaylı bilgi verecek

Hangi Tıp Fakültesindesin bu arada..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

quote:

Orijinalden alıntı: baro007

quote:

Hangi Tıp Fakültesindesin bu arada..?

pm

• Bilgisayarı seviyorsan üstüne üstlük kodlamayı GERÇEKTEN seviyorsan bırak tıpı sınava gir sonrada bilgisayar mühendisliğine gir farkettiysen gerçekten yazdım çünkü kodlama olayı çoğu kişiye zevkli geliyor ama çok sabır ve emek gereken bir iş olduğu için zamanla bu kişilerin %70 inden fazlası soğuyor. Eğer soğumayacağım diyorsan dedigim gibi senide bilgisayar mühendisliğinde görelim. Bende bil. müh istiyorum ve yaklaşık 7. sınıftan beri kodlarla uğraşıyorum ve o zamandan beri pc müh istiyorum sonra vazgeçmede benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Bilgisayarı seviyorsan üstüne üstlük kodlamayı GERÇEKTEN seviyorsan bırak tıpı sınava gir sonrada bilgisayar mühendisliğine gir farkettiysen gerçekten yazdım çünkü kodlama olayı çoğu kişiye zevkli geliyor ama çok sabır ve emek gereken bir iş olduğu için zamanla bu kişilerin %70 inden fazlası soğuyor. Eğer soğumayacağım diyorsan dedigim gibi senide bilgisayar mühendisliğinde görelim. Bende bil. müh istiyorum ve yaklaşık 7. sınıftan beri kodlarla uğraşıyorum ve o zamandan beri pc müh istiyorum sonra vazgeçmede benden demesi

hocam bende bundan korkuyorum

• Nereye geç kaldın kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

Bu konuda bile kavga çıktı ya, ben bir şey demiyorum.

• Hangi üniversite?
  • baro007 kullanıcısına yanıt
    Bende geçen sene aynen senin gibiydim. İstemediğim Bi bölümde okuyordum. Bir sene içinde kendimi alıştırmaya çalıştım olur ya yaparım artık falan demeye başladım. Okul bitince yazın evimin yakınında bir yere staj yapmaya gittim ve anladım ki ben bu mesleği yapamam. Bence senin cevabın bu forumda değil arkadaşım. Gerçekten mesleği yapan insanlarla konuşman gerekir. Sana tavsiyem git bak konuş aklına takılan ne varsa sor. İnşallah doğru bir karar verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dünyaya bir kere geliyorsun.İstediğin gibi yaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan sıralamasına göre tercih yapmanın üzücü sonuçları...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.