Şimdi Ara

Tıp fakültesindeki başörtülü popülasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim dikkatimi çekti neden kapalılar arasında revaçta bu tıp? Sosyolojik açıdan incelemeye çalıştığımda kapalı olanlar genel olarak daha kültürel hayatlar yaşıyorlar ve anne babaları doktor olanı adamdan sayıyor oluyor çünkü biliyorlar ki anne babalarına ben bilgisayar mühendisliği okuyacam derslerse köyde pek bir havası olmayacak. Schopenhaurcu olarak kadınların böyle ciddi sektörde olmalarından rahatsız oluyorum rahat kafayla doktora bile gidemeyeceğiz gitsinler biyoloji genetik falan okusunlar orada daha fazla hata şansları var. Türkiyede yaşayan rutin hastaneye gidenler iyi bilir ki randevu alınacağı zaman erkek doktora randevu alınır kadın doktorun afrası tafrası bitmez hadi afra tafra yapmasa bile ortada bir kapasite farkı var erkek doktorlar sorunları çözmede daha iyi oluyor zaten ki bu da evrimsel açıdan farklılıklardan kaynaklı bir durum. Bu durumdan kadınları suçlamıyorum ama binlerce yıl mutfakta kalıp bir anda önemli sektörlere girmeleri ne kadar doğru bilmiyorum bir şoklama falan oluyor bu yüzden alıştıra alıştıra evrimlerini tamamladıktan sonra girmeleri gerekirdi diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Neden ders çalışmıyorsun?

• ders çalısmaya gidiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitelerdeki Kızlar
    6 yıl önce açıldı
    Tıp fakültesini bırakanlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.