Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ İÇERİ--ISPARTA-MUĞLA-AFYON-KIRIKKALE-KÜTAHYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR ÇOK KARARSIZIM.HİÇBİRİNİN KONTENJAN ARTIŞ AZALIŞINI BİLMİYORUM
    BENİM SIRALAMAM 11.593

TERCİH LİSTEM ŞU SIRADA

SELÇUK:8.900
    ISPARTA:11.700
    AFYON:12.700
    KIRIKKALE:12.300
    KÜTAHYA:12.900
    MUĞLA : 12.100
    SELÇUK DİŞ:16.700

SİZCE HANGİSİ GELİR ?
    BİR DE BUNLARIN KONTENJAN DEĞİŞİMLERİ FALAN NASIL OLDU HABERİ OLAN YAZSIN.TABAN PUANLARI NASIL DEĞİŞİR ?
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REYİZE -- 2 Temmuz 2015; 0:28:19 >

• HADİ AMA LÜTFEN
  • dostum takma tam bu sıradakilere kimse yardımcı olamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence konya gelmez hocam ama aydını tercih listene eklemeni öneririm kadrosu bayağı iyi rahat okursun il ucuz kuşadasına didime izmire yakın vb
  • TAC0987 T kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ AYDIN TUTMAZKİ BEN ISPARTADAN SÜPHELİYİM BİLE AYDINLA ARAMDA 600 KİŞİ VAR SENCE ISPARTA GELİR Mİ
  • REYİZE kullanıcısına yanıt
    o yazdıklarını başa döşe.sonrada doğu taraflarını yaz.baştakiler gelirse ne ala olmasa bile doğu tarafında %100 tutan yer olur.işini garantiye al.doğu için de fazla tedirgin olma güzeldir.
  • Aydın ADÜ 11.00 ile alıyor ve kontenjanı da arttı ama Isparta tutar hocam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAC0987 -- 2 Temmuz 2015; 0:43:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale üniversitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TAC0987 T kullanıcısına yanıt
    komite mi klasik sistemmi hocam 11400 gelirmi sizce
  • listeye ek olarak gaziantep balıkesir afyon tercihlerim arasında
    1.8300
    2.9890
    3.9930
    ilk 3 ü bu şekilde yüksek yazmak istiyorum sonra 10 binlerden bir iki tane
    SIRALAMA 11400
  • onuryum O kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM BU ARADA SENİ DE TEBRİK EDERİM.MAŞALLAHIN VAR.Bİ KIZ VARDI ADINI UNUTTUM O 10. SINIFA GİDİYOR BEN ONDAN ÇALIŞKANIM DİYEN YGS ZAMANLARINDA.MAŞALLAH BAŞARIN HERKESİ SUSTURDU.NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH.CEBİNDE ÇÖREK OTU TAŞI :D
  • aydın komünite, tutar mı bilmiyorum ama yaz bence tutma olasılığı var yine
  • REYİZE kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim....biliyorum o kızı salla gitsin zaten bir gitti pir gitti.çörek otu ne işe yarıyor ki
  • ısparta gelir heralde
  • En kötü Afyon'a girersin. Bizim arkadaş gidiyor oraya, kızlar güzelmiş bu arada söyleyeyim.
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    AHAHA BEN DE KIZIM :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: REYİZE

AHAHA BEN DE KIZIM :D

Güzelsindir o zaman deyip sıvayayım o halde.
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    adam depar attı
  • Kardeşim Isparta ve sınrası gelir.ben de 13 bindeyim memleketimden ayrılacam buruk bir sevinç var.keşke Selçuk veya meram tıp tutsa :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan[TR] A kullanıcısına yanıt
    ya yemin ederim kardeşim aynıyız benim memleket ısparta ama ya torjeden selim aydan ali turandan ömer aliden ayrılmak çok zor lan.ya stadın önünden geçerken gözlerim doldu bugün.kızız falan ama şehrin takımına da sahip çıkarız.1 yılda resmen aşık oldum konyaspora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REYİZE

ya yemin ederim kardeşim aynıyız benim memleket ısparta ama ya torjeden selim aydan ali turandan ömer aliden ayrılmak çok zor lan.ya stadın önünden geçerken gözlerim doldu bugün.kızız falan ama şehrin takımına da sahip çıkarız.1 yılda resmen aşık oldum konyaspora.

:) ben de bildim bileli konyasporluyum demiyim de yapılan haksızlıkları görünce gerek klüp içi gerek klüp dışı,o günlerden beri konyasporluyum.Ne mutlu bizlere şehrine ihanet etmeyenlere :) inşallah hakkımızda hayırlısı olur ben de bu sınav senesi bile kombineliydim az maç kaçırdım yazarken bile gözlerim doluyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan[TR] -- 2 Temmuz 2015; 1:45:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.