Şimdi Ara

Tıp fakultesi hakkında merak ettiklerinizi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gençler 2017 ygs/lys 2018 tyt/ayt döneminde sınava hazırlandım o zamanlar forumda takılırdım , sınav bittiginden beri foruma girmedim bugün aklıma geldi belki tıp fakültesinin ortamı ve zorluğuyla alakalı bilmek istedikleri vardır deyip yardımcı olmak istedim. 2 seneden beri tıp fakültesinde okuyorum .Şuan ADÜ tıp fakültesindeyim , PAÜ ve CTFde de tıp okuyan çok yakın 2 arkadasim var ve tıp fakültesi ortamlarının tamamına yakınını biliyorum isteyen aklındakileri çekinmeden sorabilir.

Tıp fakultesi hakkında merak ettiklerinizi sorun

• Çomü tip nasildir hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kazanması çok zor mu hocam?

ayrıyeten kazandıktan sonra aile ve akrabaların tepkisi size karşı ne oldu çok gurur duydunuz/veya sevindiniz mi?
  • Düzenli çalışan birisi için günde kendisine ne kadar vakit kalır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sınav sistemi belli oldu mu
  • Plasticine kullanıcısına yanıt
    Çomü ye turkmisc le toplantıya gitmiştim.çanakkale çok büyük değil 1 seneye bıkarsın ama bu izmir ,ankara ,eskişehir, istanbulda okumayalnarın ortak kaderidir. çomünün adüye göre zor olduğunu biliyorum sadece ordan adüye geçen arkadaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulanalihocaadamlan

kazanması çok zor mu hocam?

ayrıyeten kazandıktan sonra aile ve akrabaların tepkisi size karşı ne oldu çok gurur duydunuz/veya sevindiniz mi?
    benim için zordu ama sınav bittikten sonra 1 hafta içinde her şey unutulmuş oluyor.

Gurur duydum ama daha çok rahatlama hissiydi hissttigim .Herkes olumlu tutum içindeydi bazı insanlar kıskanıyor ve laf soylüyor arkanızdan ama çok mühim değil.okula başladıktan sonra da bu tutum sürüyor ve başka fakültedeki ogrenciler genelde tıp diyince saygı gösteriyor :D ama tıp fakultesinde okumak tıp okuyan biri için bir şey ifade etmiyor normalseniz ama kendini tıp okuduğu için motive edip hala çok çalışanlarda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RovaNT

benim için zordu ama sınav bittikten sonra 1 hafta içinde her şey unutulmuş oluyor.

Gurur duydum ama daha çok rahatlama hissiydi hissttigim .Herkes olumlu tutum içindeydi bazı insanlar kıskanıyor ve laf soylüyor arkanızdan ama çok mühim değil.okula başladıktan sonra da bu tutum sürüyor ve başka fakültedeki ogrenciler genelde tıp diyince saygı gösteriyor :D ama tıp fakultesinde okumak tıp okuyan biri için bir şey ifade etmiyor normalseniz ama kendini tıp okuduğu için motive edip hala çok çalışanlarda var.

Alıntıları Göster
    orta seviyedeki bi insan sizce tıp kazanabilir mi hocam çalışma ve temposunu arttırarak.

ayrıten kaç k dan kaldınız hocam özel değilse.

ayrıyeten 70 80k daki bi öğrenci sizce tıp sıralamasına girebilir mi? (kişiye bağlı olduğunu biliyoruz. oratalama olarak bahsedderseK n.ş.a altında yani. :D

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    ortalama tıp fakultesi ogrencisi sınava 3 hafta kala çalışmaya başlar tempoyu arttırarark. Düzenli çalışan arkadaşlarım var onlar da sınav zamanı geldiginde bizim kadar çalışıyor (oda arkadaşım) , çünkü tekrar etmesi gerek.Ne kadar zaman ayırır dersen sınav zamanı(son10 gün) 2 3 saat onun harici uyku düzenine bağlı . yani tıp fakultesinde zaman kalmıyo olayı yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulanalihocaadamlan

orta seviyedeki bi insan sizce tıp kazanabilir mi hocam çalışma ve temposunu arttırarak.

ayrıten kaç k dan kaldınız hocam özel değilse.

ayrıyeten 70 80k daki bi öğrenci sizce tıp sıralamasına girebilir mi? (kişiye bağlı olduğunu biliyoruz. oratalama olarak bahsedderseK n.ş.a altında yani. :D

Alıntıları Göster
    2 defa sınava girdim ve şunu net şekilde soyleyebilirim eğer rahat biriysen sınavda normalde aynı sıralama yaptıgın insanlardan çok çok çok daha iyi yapabilirsin.Yani sınav anındaki duygu durumun çok önemli ilk girdigimde benden tıp bekliyolardı. matematikten başlıyordum, mat son ygs de uzun ve anlaması zordu yani benim alıştıgım tipte degildi ama çozulemez de değildi heyecanlandım çok güvendigim matematikten 21 net yaptım ve 26k yaptım tytde ise yine heyecenlandım AS:ASFFA.ama yks de zaman kısıtlaması yoktu bu yüzden 40 küsür k tyt den ayt sayesinde çevirdim .yani şunu soyleyebilirim sınava 1 2 hafta kala mental hazırlık yapmanız önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RovaNT -- 3 Mayıs 2020; 2:21:56 >

• ADÜ de sınav sistemi ve tarihi belli oldu mu? Pratik ler için herhangi bir tarih verildi mi? Online ders yapıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leidolf -- 3 Mayıs 2020; 2:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar isterseniz tıp fakültesinin sosyal ortamı hakkındaki düşüncelerinizi yanıtlayayım ve fakültenin başında neler oluyor bunu merak eden varsa cevaplayayım.sınav zamanını tam hatırlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leidolf

ADÜ de sınav sistemi ve tarihi belli oldu mu? Pratik ler için herhangi bir tarih verildi mi? Online ders yapıyor musunuz?
    çomü de okuymuyorum. adü deyse sınavlar hakkında bilgi vermediler pratikler nasıl olacak bilmiyorum online derseler okuldaki program gibi devam ediyor yani sınav yaptıklarında size ogrettik diyebilecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.