Şimdi Ara

Tıp fakülteleri hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar,direkt konuya dalıyorum.
    13K oldu ve yazınca garanti gelen tıplar için yardım ve yorum istiyorum hepsi bana uzak ve bilmediğim iller,kültürler..
    il hakkında olsun,üniversiteler hakkında olsun yardımcı olursanız çok sevinirim,bir duamı alırsınız:)

Kahramanmaraş üni
    RTE üni (rize)
    Atatürk üni (erzurum)
    Bülent ecevit üni (zonguldak)
    Cumhuriyet üni. (sivas)
    Karabük üni
    Ordu üni
    Giresun üni
    Ahi evran üni (kırşehir)
    Gaziosmanpaşa üni (tokat)
    Mustafa Kemal Üni (hatay)

• Bende 13k dayım çok az şehir var ya

Maraşlıyım. Maraş çok sessiz sakin bir yer. Terör olayları yok kürt bile yok. Çok güvenilir bir şehir o konuda. Suriyeliler çarşıya yakın bir yer var dükkanlar falan oluyor genelde ordalar. Ama avm de çok yoklar diğer yerlere göre. Biraz sıkıcı şehirdir. Ama havası iyidir yani tam memur emekli şehri gibi.

Karabük galiba zonguldakta eğitim veriliyor. Karabük hakkında fikrim yok ama eğer zonguldakta eğitim veriliyorsa Zonguldak hakkında da yorum yapabilirim çok gittim.

Bende hatay araştırıyorum biraz sınır şehri gibi geliyor ama herkes iyi yorum yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçlerinde eğitimi en iyi olanlar Atatürk ve Zonguldak,diğerlerinin eğitim açısından çok aşırı bir farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: allonsyalonsoo

Bende 13k dayım çok az şehir var ya

Maraşlıyım. Maraş çok sessiz sakin bir yer. Terör olayları yok kürt bile yok. Çok güvenilir bir şehir o konuda. Suriyeliler çarşıya yakın bir yer var dükkanlar falan oluyor genelde ordalar. Ama avm de çok yoklar diğer yerlere göre. Biraz sıkıcı şehirdir. Ama havası iyidir yani tam memur emekli şehri gibi.

Karabük galiba zonguldakta eğitim veriliyor. Karabük hakkında fikrim yok ama eğer zonguldakta eğitim veriliyorsa Zonguldak hakkında da yorum yapabilirim çok gittim.

Bende hatay araştırıyorum biraz sınır şehri gibi geliyor ama herkes iyi yorum yaptı

Evet maalesef az şehir.Diş fakültelerini de yazmayı düşünüyor musun?

Maraşlısın peki maraş tıp'ı da yazmayı düşünüyor musun hiç?Pek kaliteli olmadığını söylediler ama bilemiyorum tabi ki.
    Araştırmaya devam ettikçe paylaşımlarımızı eksik etmeyelim birbirimizden kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: RoideTemps

İçlerinde eğitimi en iyi olanlar Atatürk ve Zonguldak,diğerlerinin eğitim açısından çok aşırı bir farkı yok

Zonguldak hakkında bilginiz varsa biraz bahseder misiniz?Ne açıdan böyle yorumda bulundunuz?
  • dolphinlerce kullanıcısına yanıt
    Pek bir bilgim Yok fakat,Tus başarı oranı iyi Zonguldak'ın.Bizim okula oradan bir hoca gelmişti,Laboratuarlarının bizimkinden(SDÜ'den) daha donanımlı olduğunu söylüyordu,bir de büte bırakma oranı fazlaymış diye duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoideTemps

Pek bir bilgim Yok fakat,Tus başarı oranı iyi Zonguldak'ın.Bizim okula oradan bir hoca gelmişti,Laboratuarlarının bizimkinden(SDÜ'den) daha donanımlı olduğunu söylüyordu,bir de büte bırakma oranı fazlaymış diye duydum.

Ah sdü olaydı diye karalar bağlamıştım bir umut dalına tutunmama sebep oldu şu (insan bu zamanlarda arıyor böyle şeyler)
    Araştırdığımda ben de lab'ların gelişmiş olduğunu okumuştum evet.
    Büt işini de okumuştum evet bu da biraz can sıkıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp tercihi yardım
    geçen hafta açıldı
    TOBB Üniversitesi hakkında acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 16K yım benim hiç seçeneğim yok nerdeyse :DD
  • Allah yardımcımız olsun buralar da bir izmir,istanbul değil üzülme tostçu erol bey
    ahaha tabi öyle eğitim olarak farkımız olmaz zaten :D Şehir farkımız olucak Erzurum atatürk ingilizce de iyidir bence ahahhaha :D
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diş yazmayı düşünüyor musun hiç?araştırdıkların var mı?
    Evet diş de düşünüyorum kars tıpa kadar yazıcam artık olmazsa diye peşine Ege,Marmara,Akdeniz,Gazi,Ankara,Katip Çelebi,Yıldırım Beyazıt Dişleri sıraladım :D
  • tıp aşkı var sanırım epey kars falan göze almak her yiğidin harcı değil :)

tıp olsun nasıl olursa olsun gibi mi bakıyorsun iyi dişleri yazmak dururken?
  • Valla alıyorum göze en olmadı yatay geçişi denerim yapabilirsem ; yapamazsam okuyacağım bir şekilde :D Tıp olsun da nasıl olursa olsun diyebiliriz evet
  • Upp uppp arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz :(
  • Eğitim açısından neredeyse hepsi birbirine yakın üniversiteler o yüzden il seçmeye bak

Rizeyi yazmamanı öneririm

• esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bi bilginiz var mı fakülteler ve şehirlerle alakalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolphinlerce

teşekkürler hocam bi bilginiz var mı fakülteler ve şehirlerle alakalı?

Rize tıpın hocalarından açığa alınan çok fazla diye orayı elerdşm ben olsam karabük zaten kendi binasına geçti mş geçmedi mi belli değil daha

Ordu şehir olarak güzel gopun tus başarısı çok kötü değildi geçen yıllarda bilmiyorum sana hangisi yakın

• Zonguldak gicik bi fakulte hocalari not vermezmis genelde eskilerin eski notlarindan calisirmis ogrenciler kalan cok cidden cok yani

Bulennt ecevitten yatay gecisle bizim fakulteye gelen arkds dedi yazma derim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.