Şimdi Ara

Tıp fakülteleri hakkında acil yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eleman iyi sallamış madem rize de okuyorsun dönem 1 de bırakılan 31 öğrenci nasıl kaldı. Arkadaşlar durumu açıklayayim bu fakülteyi yazmadan ben de haliyle araştırdim siz de eminim facebookdan rize tıpda okuyan birilerini buluyorsunuzdur ve ardindan okul hakkinda sorular vs. Ben de yaptim bunu bana söylenilen çok kolay çalışmadan sinif geçildiğiydi. Ancak bunlari söyleyenler bazilari üst dönem ki bunlarin komitelerine bilgisayar dersi dahildi ve geçme puani olan 60 in 15 i bilgisayar dersinden geliyordu yani almaniz gereken 85 puan da 45 gibi komik bir rakam. Yani kisacasi kalmak icin özel bir çaba gerekiyordu. Sonuç herkesin ortalamasi 3.00 4.00 ve haliyle yatay geçişle okuldan gidenler..Böyle olunca bizim zeki hocalarimiz tarafindan gereksiz bir zorlama ve sınıfta bırakma çabası oluşmaya basliyor ve tabi ki bilgisayar dersi komite puanına dahil edilmiyor. Gelelim burs meselesine anlattıklarim üst dönemlerdi. Şimdi ise yeni gelen burs alirim rahat rahat okurum gezerim parami harcarim diyen öğrenci arkadaşlarima.Arkadaş söyle başlayayim ve çıkarımi rahat yapin Rteu Tıp Fakültesinde burs işlerinden sorumlu Dekan Yardımcısinin Dayısı bursu veren vakifin az sayıda olan yönetim kurulu üyelerinden. Ee haliyle yardimci olmasi gereken bir konumda olmasina karşın yapilani da anlatayim dönem 1 büt sinavi en yüksek alinan not 83 insan üstü bir çabayla..21 biyokimya sorusu(Dekan Yardımcısi biyokimya hocasi) sinif 1.sinim toplam olan 17 puan kaybinin 9 u biyokimya dersinen==bakiniz nasıl bir ihtimal ise bu arkadaşımiz her derse güzelce çalışmis ki yatay geçişle Cerrahpaşa istediğini duydum birilerinden lakin kimya çalışmamış herhalde??..:)) Sonuç ne biliyor musunuz gelin diyorlar bir sene bursu veriyorlar sonra s.tirin gidin mesele bundan ibaret adamlar sıralamayi yukari çekti mi tamam bitti onlara göre. Şöyle de bi durum var bursu kurtaran arkadaşlar var mi var ama diğer arkadaşın dediği gibi rahat vs. Sallamasinlar yok öyle bişey şuna da şans diyebilirsiniz dönem 1 de 31 kişi burslu sınıf diyelim dönem 2 de 17 kişi burslu sınıf..Ve dönem 3 burs alan sayisi yaklaşık 4 5 ki o zaman istenilen başarı sirasi ilk 9 bin..nedir ? Dönem 3 finali çekin babalar kopyayi sonuç bi açıklanır 45 ortalamasi olan adam 85 almis 50 ortalamasi olan 75 almis herkes geçmiş kopya çekemeyen 5 kisi kalmis mi büte..Tüm detaylarıyla budur Rteu Tıp fazlası var eksiği yok..yanlışı da yok..Ordan burdan toplama hocalarla eğitim.. Iyi hocalar var miydi vardi yav bu kimyacilara ek 2 kimyacimiz vardi kii ufff harbi harbi hoca bunlar ne derlerdi biliyor musunuz sizin kimyayla zaten işiniz yok burdan burdan çıkacak.. buydu. Ne oldu bunlara Maalesef açığa alindilar malum meseleden suçları var mi bilinmez ama hoca gibi hocaydilar.Temel Eğitimi böyle klinik tam anlamiyla çöp zaten hocalarin bir çoğu açığa alindi tabi bu bir çok üniversitede oldu ama haliyle rizeye hoca bulmak kolay bir iş değil..eksiği çok öğrencisi perişan bir okul. Ben günde 8 9 saat çalışırim gereksiz her bilgiyi ezberlerim. Hocalarin pesinden de kosarim Rize de ki muhteşem öğrenci hayatindan da nasibimi alirim diyen gelsin..Son uyari= Çalışmiyorum diyen tipci yalancidir yani tüm tipcilar yalancidir bu sebeple gelin kolay diyenlerin amaci nedir bilmiyorum da INANMAYIN!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elcyumm E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu aralar erzuruma nbktimda erzurumla sdü arasinda kaldim . Ne dersiniz

• beyaztişört B kullanıcısına yanıt
    çapa diş ben de düşünüyodum ama ege dişe kaydım.

• Up

• frkngry kullanıcısına yanıt
    Hocam diş yazma konusunda emin misiniz ?

• beyaztişört B kullanıcısına yanıt
    ben artık tıp-diş ne gelirse mutlu olcam kafasına hazırladım kendimi. dişe önyargım vardı 2 gündür. sonra hacettepe dişe geçen sene giden arkadaşımla konuştum mühendislikten sonra birden diş düşünüp yazdı 8kdaydı. çok memnunum dedi şuan ve çok seviyorum bölümü dedi. gelsen sen de seversin dedi ve yapabilirim gibi geliyo gözün arkada kalmaz dedi dişe gelen kimse keşke tıp yazsaydım demiyo duymadım dedi. öyle olunca isteksiz doğuda tıpa gitmektense olan dişe gidip kafamı yormak istemiyorum daha fazla. 11kdan arkadaşım da şuan dişe yönelmiş durumda tıp istedi koca 1 sene. o yüzden bilemiyorum yani içinizden gelirse diş de güzel bi meslek. ben gidince üzülmiycem asla. ama muğla tıp yazdım 1k gerilerse gelebilir bana artık kısmet bundan sonraıs

• O sıralamalarda yazılacak en iyi iki üniversite Atatürk ve Cumhuriyet Üniversitesidir. Zonguldak'ta hazırlık var ve üstüne hocaları çok zorluyor. Tekrar yapan kişi sayısı çok. O yüzden orayı tavsiye etmem. Kendi üniversitem adına konuşayım: Köklü bir okulumuz var. Eğitim kadromuz iyi. Hemen hemen hepsi prof ve doç. Kadavra ve maket imkanları iyi. Yeni iki kadavra alındı geçen yıl. Kampüs merkeze 3-4 km uzakta belediye otobüsüyle 10 dakikada gidiliyor. Kampüs büyük ve güzel bence. Şehir çok cazip gelmeyebilir herkese. Çok yapılacak bir şey yok. İki büyük caddesi var, hayat oralarda dönüyor genelde. Kafeler caddesi var pek çok kafe var orda da vakit geçirilebilir. Bu yıl avm açıldı bir de, o da güzel oldu. Erkek için konaklama işi sıkıntı biraz. Çok fazla kalacak yer yok. Kalınacak güzel yurtlar da pahalı. Kızlar için yurt imkanı geniş ama. Yemek konusunda çok pahalı bir şehir değil. Soğuğu kötüdür ilk başta uyum sağlaması biraz zor olabilir ama sonra bünye alışıyor. Gelecek olursanız dudak nemlendiricinizi el yüz kreminizi eksik etmeyin, kuru bir şehir olduğu için kurutabilir özellikle ilk 1-2 hafta. Kiralar da biraz pahalı. Yani büyük şehirlere göre normal ama Sivasın hakettiği paralar değil diyeyim kiralara. Sivas ve okul hakkında bunları anlatabilirim. aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

• uppp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.