Şimdi Ara

Tıp dişte kan kırık ameliyat korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welgo -- 9 Ocak 2023; 16:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk gördüğünde biraz irkilebilirsin ama daha sonra alışıyorsun

• Okul başlayana kadar 7 sezon Dexter izle hocam ciddi söylüyorum ben öyle şeylere dizi-film izleyerek alıştım

• bende de var insanız, bunlar gördükçe alışılacak şeyler

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Hocam o gün viscanin kolunun kırıldığını gördüm biraz şey oldum yani

• Welgo kullanıcısına yanıt

olabilir hocam sanki her gün gördüğümüz bir şey mi birçok kişide aynı şey olur

Siz ne okuyorusnuz hocam alıştınız mi bu tür vakalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welgo -- 16 Ağustos 2022; 13:2:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERİNER HEKİMLİK NE OLUR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Welgo kullanıcısına yanıt

ahsjqjsajdjsdhahs hocam çok bilmiş konuştum ondan herhalde :D ben de bu yıl başlayacağım tıpa

Hım anladım hayırlısı ile inşaallah güzel bitiririz

• Bu bişey değil daha bok çiş kan akıntı kokan yaralar terli koltukaltı parçalanmış kafa kırılmış kol bacak vsvs...

İnönü geldi mi

• Bu sene mezun oldum gayette alışıyorsun

• abcd12341 A kullanıcısına yanıt
    Alışır miyiz

• Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    İlk yıl korkunuz var mıydı

• rütbeli asker olanların bu işten para alanların açıkçası herkesi kurşun manyağı yapayım diye gittiklerini düşünmüyorum. vatan millet için yapıyorlar. sizin de temel amacınız bir insanı iyileştirmek alışabileceğinizi düşünüyorum. insanlar nelere alışıyor :) başarılar şimdiden.

• İyi bir ünide okumuyorsan kolay kolay kadavra görmüyorsun zaten.Hasta göreceğin zamana kadar da hocaların notlarındaki iğrenç resimlere baka baka alışırsın.

• Hocam merhaba, öncelikle şunu söyleyim inanın sizin gibi olan insanlar pek de az degil.(bende de iğne fobisi var) Bir örnek vermem gerekirse çevremden kuzenim Çapa tıptan mezun oldu ama kadavrayı ilk gördüğünde midesi bulanmış tansiyonu falan düşmüş diyordu babası,birkaç yıl önce mezun oldu gayet de iyi bir hekim. Ayrıca drtus adlı foruma göz atmanızı da tavsiye ederim ,link bulabilirsem editleyecegim
    Edit:
    drtus.com
    DrTUS : Kan, Enjektör Fobisi Tarzı Bayılmalar..
    https://www.drtus.com/forum/viewtopic.php?t=13458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 17 Ağustos 2022; 19:10:21 >

• Kadavradan korkma ihtimalin sıfır, sadece görüntüsü seni rahatsız edebilir. Onun dışında kana da tükürüğe de alışırsın insan nelere alışmıyor ki tek derdimiz o olsun.

• Eger bunu kaldirabilirim diyorsan alışırsın olmadi yatay gecis ama cok var boyle insanlar
    kan gorup bayilan arkadaslarim vardi(hemsirelik ogrencisiyim) bir tanesi kaldiramadi yeniden hazirlaniyordu baya hastanin yanina falan gidemiyor ben dayanamam diye serum damar yolunda sorun yok da pansuman vs yara yeri göremiyor ben de hic etkilenmem hastaya aspirasyon(oksurme refleksi olmayan hastalarin balgami birikiyor bunu da temizlemezsek hasta nefes alamaz yapilan islem bu) yapilirken kusacaktim

• macewinduu M kullanıcısına yanıt
    Ya tükürük kusma falan alışığım kana yaraya da ama özellikle kırık videoları izleyince özellikle spor videoları içim bi degisiyir ama alışırım benim tıp okumamı bu engelleyemez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.