Şimdi Ara

TIP-DISI ISTEMEYE ISTEMEYE YAZACAK OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tip ya da disi isteksiz bir sekilde yazacak olan var mi?Ilgi alani olmayan ya da basaramam diye korkan var mi?

Ben disi istemeye istemeye yazacagim.

Istememe sebeplerim;
    El becerisi
    Meslek hayati boyunca adeta bir dis cerrahligi yapmak
    Okurkenki pratik ders zorlugu

Diste beni ceken tek sey ilgi alanim olmasi.Ama yetenegim yok.

Diste akademisyenlik filan yapan biri ogretmenlik veya arastirmaci olup unide kalabilir mi?

Yani diste dis cekmeyen,dolgu yapmayan bolum var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uruk çok kompleksli birisin, diş hekimliğine geldiğinde aslında ne kadar güzel bir bölüme geldiğinin farkına varacaksın. El becerisi falan bunlar hikaye, ne beceriksiz adamlar var fakültede bi görsen bunlar yapıyorsa ben de yaparım dersin. Uzmanlıkta var 2500 kişi giriyor ilk 700 uzmanlık kazanıyor, okurken de güzel bir para alıyor. Aş kendini!!
  • Hocam hiç riskli yollara girmeyin. Ben dişi hayatım boyunca hiç düşünmedim çünkü diş konularında hassasiyetim var. Yani milletin ağzını oymakmış diş çekmeşmiş mümkün değil yapamam. Yapamayacağınız işe bulaşmayın. Bu arada benim de sıralamam 24k sizin de 22 k idi tıp gelme ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz?
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Dusuk goruyorum hocam.Maalesef 20k ile kapatacak gibi duruyor.

• Ben dişi istemiyorum ama zorla yazdırabilirler, istememe sebebim benim için memurluktan bir farkı olmaması. Tıp bambaşka kocaman bir dünya, mühendislik desen bu üçü arasından yurtdışı imkanı en fazla olan. 3 seneyi ben düşünüyorum da ailem düşünmüyor tyt iyi onu gelecek sene kullanma işine olumlu bakıyorum ama ailem :( sence ikna etmeye çalışmalı mıyım? babam çok sakin karşıladı bu beklenmedik sonucu ama üstüne gidersem patlayabilir.
  • Yazma ölürsün

TIP-DISI ISTEMEYE ISTEMEYE YAZACAK OLAN VAR MI?

• Hocam ben de sizin gibiyim tıp istiyorum sıralama 18k çok kötü bir üni de istemiyorum. Diş için diş radyolojisi var bana uyar mesela

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GYGD G kullanıcısına yanıt
    Dis gelirken 3e kalmak her zaman risklidir.Ama 3te netice iyi olursa cok sevinirsin.Keloglan mesela gecen yil dis kazaniyordu bu sene tip kazaniyor.Bana dis gelmiyordu ama bu sene geliyor .

Ama dedigim gibi risk de var.Ayrica sabir da gerekli ve psikoloji önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 31 Temmuz 2018; 20:31:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • By_Lancer kullanıcısına yanıt
    DUSla aliyor sanirsam,disteki dise dokunmayan tek bolum bu galiba.Burayi kazanabilir miyiz,bir de o var iste.

• Uruk çok kompleksli birisin, diş hekimliğine geldiğinde aslında ne kadar güzel bir bölüme geldiğinin farkına varacaksın. El becerisi falan bunlar hikaye, ne beceriksiz adamlar var fakültede bi görsen bunlar yapıyorsa ben de yaparım dersin. Uzmanlıkta var 2500 kişi giriyor ilk 700 uzmanlık kazanıyor, okurken de güzel bir para alıyor. Aş kendini!!

• Sıralamam 21k geldi birincilik kontenjanından gelir sence Uruk

• Evet dus lazım o sıkıntı. Benim elimde hafif bir titreme var çekiniyorum diğerlerine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diş de devlete girebilirsin orda fazla iş yapmıyorlar fakat dus zor galiba veya ne kadar dişçi alıyorlar bilmiyorum.

Dişçilik esnaflık gibi aslında tatlı dilin olacak,çevren bol olacak , işini iyi yapacaksın iyi para iyi statü.Avukatlığa biraz benzer.

Eğer maddi durumun iyiysem yarı burslu tıp nasıldır? Veya yurtdışında tıp?
    (Geçen twtitterda dışarda tıp okuyanlar denklik istiyoruz diyorlardı o da var )
  • csgo yükle doğuda silah kullanımı lazım olur xD
  • Tytayt11 T kullanıcısına yanıt
    Tipi mi sordun hocam?Tip diyorsan gelir gibi gorunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam risk dediğiniz elinden geleni yapıp zorlamak sanırım ama ben kapasitemin farkındayım zaten o dişe gitmeme engel oluyor, gurur yapıyorum biraz.(kimse alınganlık yapmasın bu düşüncemin saçmalığının farkındayım ama yapabileceğimi kanıtlama ihtiyacı oluştu zamanla)
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Doguda tip mi dis mi hangisi icin?

• Avantajlarini dusunun bide insanlarla cok ic ice degilsin oyle acil doktorlari gibi rezillik yok 1 yil avantajin var tiptan pratik ders cok ( ortaokul resmim 40 elim ince islerde belirgin bi sekilde halen titriyor) ama 5 yilin bana cok sey katacagini dusunuyorum

• Evet kontenjana kaldık galiba

• sanjayra S kullanıcısına yanıt
    %75 ya da %50 burslu tiplar ne kadara gelir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

%75 ya da %50 burslu tiplar ne kadara gelir acaba?
    medipol yarı burslu %8 kdvsiz 57 bin tlymiş geçen sene . fiyatlar inanılmaz uçuk hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 31 Temmuz 2018; 20:53:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.