ücretli kontenjanlar 50 binden alır mı sizce yoksa ileri çeker 40 bandında mı kapatır sizce? |
TIP BU SENE NE OLUR?
-
-
İleri çeker.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ins 50 bine dayanır devlet tıplar.
adamsınız olm sayenizde beleşten plastik cerrahi kazanıcam hakkınızı ödeyemem cengaverler afacsvsbxnsmxmsm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabit kalır
herkes bu mesajı ss alsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence de ileri çıkar
-
hocam ekonomik durumdan dolayı herkes ücretliye veremez gibi düşündüm ilgi de düştü zaten 50 bin yapıp illaki bir üniye yerleşirim diye düşünüyorum tıpta
-
ücretli konusunda ücretleri daha da artıracaklarını düşünüyorum ve onların sıralaması düşeceğini ben de düşünüyorum
ben devlet tıpları için konuştum
-
hocam inşallah öyle olur :))
-
Hocam cidden uzman maaşları iyi seviyede şuan
2010 kadar olmasa da iyi
bence yine geriler devlet tıp 35k da kapatır
özel de geriler inşallah
-
pratisyen sabit tek kalemde (nöbeti şusu busu hariç) 10 asgari ucret seviyesine cıkana dek
ve ayrıca calısma şartlarımız DAHA DA kolaylaştırılana dek
mücadelemiz sürecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devlet tıplar ileri çekse bile vakıf ücretli ya yerinde kalır ya da geri çeker en ucuz vakıf tıp 100k olmuş seneye 200 olmayacağının garantisi yok 6 sene okuyorsun millet önünü göremiyor ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
33k (erzincan veya kafkas)
-
umarım ileri çeker
Bence bu sene gerilemez diye düşünüyorum ama hiç de belli olmaz. 2022 başında tıp sıralamasının 30k'lara düşeceği söylenseydi hepimiz dalga geçerdik ama bu oldu.
Ben yaklaşık olarak 25k ile kapatır diye düşünüyorum ama 25-30k civarı da olabilir.Daha fazla geriye gideceğini sanmıyorum ama 20k'ya kadar da ilerlemez bence.
-
Seçime bağlı olarak devlette tıp 35 bin de olabilir 20 binde
Bence bu sene de gerileyecek Hem türkiye özelinde hem de dünyada sağlık sektöründe iyiye giden bir durum söz konusu değil neden öne çeksin ki ? Maaşları arttı diye gelecek adamdan ne kadar hayır gelir orası da malum.Dünyadaki eğilime baktıgımızda norveç,ingiltere gibi ülkelerde tıp seçme isteği büyük oranda dusmus durumda özellikle erkekler arasında.Bu durumun sebebi de yazılım sektörünün esnek çalışma,yüksek maaş,uzaktan çalışma gibi avantajlarının olması.
Benzer içerikler
- 2026 dgs ne zaman
- kyk uyarı cezası sicile işler mi
- gülücük kelimesinde hangi ses olayı vardır
- özcan aykın tyt fizik pdf
- youtube playlist indirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X