Şimdi Ara

Tıp 1.sınıf ilk anatomi zilli sınavı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hangi tıptaydınız hocam? Başarılar diliyorum şimdiden. Eğer siz de kemiklerden sınav olacaksanız anatomystandard.com sitesine bakabilirsiniz kemikler için iyidir bayağı. Şu anda kas ligament gibi diğer yapılar da yapılıyor diye yazıyordu sitede ama bitmiş olan kemikler

• ilk zilli kabus gibiydi, 6 soru vardı 1ini tek doğru bilmiştim. Heyecandan processus coracoideus ile acromion'u bile karıştırmışım ki sınavın en kolay sorusuydu :D 2. zillide toparladım 6 sorunun 5i doğru. Zilli sınavına anatomi atasıyla çalışmak gibi bir kerizliğe düşmeyin, lab videosu izlenmeden zilliye girilmez

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Taşrada bir tıpta okuyorum hocam iyi dilekleriniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

Anladım hocam rica ederim

• Sinav ani icin taktik verecek ve harf hatasina soru gidiyo mu soyleyebilecek var mi?

• K0cibey K kullanıcısına yanıt
    Çok absürt bi hata yoksa kabul ediyolar genelde. Hocadan hocaya da değişir ama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thatisreal

Bunları yazın ne güzel okuyordum perşembe ilk zilli sınavıma gircem zaman ne kadar hızlı geçiyor

vay be zaman harbiden çok hızlı geçiyor 1,5 hafta önce son anatomi lab sınavıma girdim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 13 Mayıs 2025; 15:17:1 >
  • Bizim ilk zilli sınav nöroanatomiye denk gelmişti online'dan dolayı heyt gidi günler 

• Tıpın hiçbir tarafı zevkli değil tamamen işkence

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

hocam sevmiyor musun bölümü başka bölüme de geçebilirsin.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Bu saatten sonra nasıl geçeyim hocam ama bu işi pek severek yapacağımı sanmıyorum

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Maaş tatlı geliyo geçer mi  

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Hocam ss de giriş maaşları pratisyen maaşına yakin, sence maasla mi ilgili gercekten?

Haydaa noldu hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

Dönem 3 finalini geçene kadar böyle sonrasına o zaman bakarız

geçen bi tanıdığın oğlu mezun olandan sonra malum tus a çalışıyor. hedefinde nere var dedim 1-2 çok üst üninin cerrahisi ile adli tıp uzmanlığı düşünüyormuş.

ilk olarak bi çok tuhafıma gitti. malum cesetle uğraşmak hiç kolay değil. kokuşmalardan tutunda türlü türlü durumlarda otopsi yapmak hiç kolay değil.

demişki babasına; normal hekimlikle hastaları iyileştirmeye gayret ediyorsun yeri geliyor olumsuz sonuçlar oluyor, hastaya ve sahibine izahat vermesi olumsuzlukları anlatmak yada anlatamamak da cabası. ama adli tıp da zaten olan olmuş vakalar geliyor ve hiç bir iyileştirme uğraşı vermeden direk sonuçları ortaya çıkarıyorsun.

baktım bakış açısı güzel. eğer direk hasta görmek istemiyor ve de tus da yorulmadan uzman olmak istersen bir çıkış bulunabiliyor. ha adli tıp zor bir şey ama başka seçeneklerde yok değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.