Tus hocalarını dinlemenin ve tus kitaplarından komiteye çalışmanın yararı var mı? |
Tıp

-
-
kendi hocalarını dinlemen daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam arkadaşların çoğu anlamadığını söylüyor. Ses kayıtları, videolar var ama tus için tabiki. Genelde konunun özünü anlatırlar önemli kısmını yanlış mıyım?
-
TUS hocalarını nereden dinleyeceksin hocam?
sınavları kendi öğretmenlerin hazırlayacağı için onları dinlemen komiteler için vs daha mantıklı bence ama TUS’a yönelik anlatmazlar
Evet hocam. Konuları anlamazsam diye kaygım var onun için. Tus genel bir sınav ve hocalar konunun daha çok öne çıkan yerlerini anlatması sebebiyle belki yardımı olur diye sormuştum. Çömezim biraz.
Var baya hatta dershane kitapları işi biraz kolaya kaçırmak gibi oluyor ama textbookların özeti zaten ben mesela biyokimyada yavuz Şahin'in kitabıyla video derslerini aldım soru Bankası bile var ;) onla da konunun cilasını atıyorum
İlerde Anatomide zorlanırsan mesela SMT anatomi de iyidir video dersleri kitabı falan
Ama tabi bunları yaparken kendi hocanın derslerini de sıfırlama üstüne ekleme çıkarma yaparsın entegre biçimde çalışırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde slaytlardan gideceğim ama hani bir konu kafama yatmaz bir de bu kaynaklardan yararlanmaya çalışırım. Baktım anlamıyorum tekrar slayta dönerim bu sefer ezbere daha ağırlık veririm.
yavuz şahini duydum biyokimya ve farmakolojide iyiymiş baya.
anatomide dediğin gibi smt 5.baskıyı övmüşlerdi.
fizyolojide tayfun göktaş.
benim amacım en verimli bir şekilde öncelik not zaman kalırsa anlamaya odaklanmak. Çünkü gittikçe daha çok bilgi birikecek temelde bir şeyleri anlarsam diğerlerini anlamam için zihnimde temel oluşur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspartamsız -- 2 Eylül 2021; 11:49:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X