Şimdi Ara

Tinder Kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Tinder kullanan var mı? Bu uygulamayı çevremde kullanan kimse görmedim, kullanan kişi ezik olarak görülür mü? Retarded bir uygulama mıdır? Hiçbir fikrim yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tinder Kullanan Erkekler: Rehber

Tinder, milyonlarca kullanıcısıyla ilişki potansiyeline sahip bekarları bulmak için popüler bir uygulamadır. Uygulamayı özellikle erkekler nasıl kullanır ve ne gibi stratejiler izleyebilir?

Profil Oluşturma

• Net ve ilgi çekici bir profil fotoğrafı kullanın.
    • Kısa ve özlü bir biyografi yazın, ilgi alanlarınızı ve aradığınız şeyi belirtin.
    • Mesleğinizi, eğitim durumunuzu ve diğer kişisel bilgilerinizi ekleyin.

Eşleştirme ve Mesajlaşma

• Sana ilgi duyanları görerek eşleşmeleri inceleyin.
    • İlgilendiğin kişilere "Beğen" gönderin.
    • Eşleştiğiniz kişilere saygılı ve ilginç mesajlar gönderin.
    • Konuşmaları akıcı tutun ve ilgi çekici sorular sorun.

Stratejiler

• Tinder kullanan erkekler, eşleşme şanslarını artırmak için aşağıdaki stratejileri izleyebilir:
      • Uygulamayı aktif olarak kullanın ve sık sık yeni profilleri inceleyin.
      • Profilinizi yılda en az bir kez güncelleyin.
      • Hedef kitlenizi belirleyin ve ilgi alanlarına hitap eden bir profil oluşturun.
      • Mesajlaşma başlatırken özgün ve yaratıcı olun.
      • Randevuları planlamak için inisiyatif alın.

İpuçları

• Gerçekçi beklentiler belirleyin. Herkesle eşleşmeyeceksiniz.
    • Kendin ol. Sahte bir profil oluşturma.
    • Uygunsuz içerik paylaşmayın veya incitici yorumlar yapmayın.
    • Güvenliğine dikkat et. Kişisel bilgilerini paylaşırken dikkatli ol.
    • Tinder'ı bir oyun olarak değil, bekarlarla tanışmanın bir yolu olarak kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Günde 2-3 tane kızla tanışıyorum bu uygulama sayesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsel devrimini gerçekleştirmemiş ülkelerde kullanılmasının amacına uygun bir yanı yok. Kitle de son derece kalitesiz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nedir ki ???

• birincisi, bende bug var match alamıyorum, facebook sağolsun.

ikincisi, türkiyede kızlar çoğunlukla ego kasmak için kullanıyor bu uygulamayı, ha arada düzgününe denk gelir misin bilemem ama retarded bi durum yok bana kalırsa. keyfine göre takıl.
  • türkiye'de 1 haftada 3 eşleşme aldım (tipim iyidir yani, bakmadan evet dedim herkese) vpn ile konumu değiştirip rusya'yı seçtim 2 günde 15 eşleşme aldım. kısaca burdan iş yok başka alanlara yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

birincisi, bende bug var match alamıyorum, facebook sağolsun.

ikincisi, türkiyede kızlar çoğunlukla ego kasmak için kullanıyor bu uygulamayı, ha arada düzgününe denk gelir misin bilemem ama retarded bi durum yok bana kalırsa. keyfine göre takıl.

Facebook hesabıyla kayıt olunabiliyormuş yalnızca, girdikten sonra Facebook arkadaşlarım bu durumu görebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tinder ve face indirdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Straw Hat kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim öyle bildiri olayı falan yok, haberleri olmaz yani, yine de izinler kısmından kontrol et, şuan tam hatırlamıyorum kayıt olurken neler yaptığımızı.

ayrıca millet görse kaç yazar takma kafana böyle şeyleri, herkes kendi işine baksın.
  • quote:

benim bildiğim öyle bildiri olayı falan yok, haberleri olmaz yani, yine de izinler kısmından kontrol et, şuan tam hatırlamıyorum kayıt olurken neler yaptığımızı.

ayrıca millet görse kaç yazar takma kafana böyle şeyleri, herkes kendi işine baksın.

Paylaşım yapma izni yokmuş zaten.

De şimdi kızlara bakıyorum, hepsi de bir ton makyajlı tiki kızlar. Ortam sakat.
  • Türkiyedeysen hiç kullanma kardeşim. Tinder uygulaması eşleşmeli fuckbuddy izdivacıdır. Sen birini beğenirsen oda seni beğenirse direk sizi eşleştirir ve işleri kolaylaştırır. UYgulama bu kadar kısa ve net aslında. Ama bizim ülkede malesef bu uygulamaya girip açıklama bölümüne spk spk şeyler yazmayın!!!!11 gibi şeyler yazanlarmı dersin, kocasıyla fotoğrafını koyan ablalarmı, türbanlı bacılarımızmı yada çiçek böcek gül resmi koyanlar mı, trolarmı say say bitmez. Hiçbiri uygulamanın amacından habersizdir ama inatla girip üye olurlar birde millete ahkam keserler ne kadar sapık bi uygulama diye ulan sen denize girince boğuldun diye denize mi kızıcan dingil
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Türkiyedeysen hiç kullanma kardeşim. Tinder uygulaması eşleşmeli fuckbuddy izdivacıdır. Sen birini beğenirsen oda seni beğenirse direk sizi eşleştirir ve işleri kolaylaştırır. UYgulama bu kadar kısa ve net aslında. Ama bizim ülkede malesef bu uygulamaya girip açıklama bölümüne spk spk şeyler yazmayın!!!!11 gibi şeyler yazanlarmı dersin, kocasıyla fotoğrafını koyan ablalarmı, türbanlı bacılarımızmı yada çiçek böcek gül resmi koyanlar mı, trolarmı say say bitmez. Hiçbiri uygulamanın amacından habersizdir ama inatla girip üye olurlar birde millete ahkam keserler ne kadar sapık bi uygulama diye ulan sen denize girince boğuldun diye denize mi kızıcan dingil

Sadece fuckbuddy değildir ya, öyle mi yoksa?
  • Beğendiklerimiz bizim beğendiğimizi görebiliyor mu bu uygulamada beyler? Yoksa sonradan rastgele bizi de beğenirlerse mi eşleşiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

quote:

Paylaşım yapma izni yokmuş zaten.

De şimdi kızlara bakıyorum, hepsi de bir ton makyajlı tiki kızlar. Ortam sakat.

Öyle maalesef, boş beleş tipler var hep, ben şahsen ordan kimseyle bırak birlikte olmayı aynı ortamda olmak istemem, dediğim gibi düzgün varsa da tek tük.

• Kelli felli bi kardeşiniz olarak olaya açıklık getirmek istiyorum bakın kardeşim bu uygulama tr,de ise yaramıyor 1 ay kullandım tr'den hiç kimseyle eslesemedim bizim Türk kızları uygulamayı ego kasmak , Instagramda takipci kasmak amaciyla kullaniyo isterse Brad Pitt gibi tipiniz olsun nafile.. sonra birde fake GPS programi Ile lokasyon degistirip ulkeyi Ukrayna yaptım 1 saat içerisinde tam 8 kızla eslesdim ne varsa yabancılarda var bizim kezbanlara boşu boşuna ego kastirmayin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.