Yurtdışında tinder tarzı uygulamaları bizzat test ettim çok sağlıklı çalışıyor, zaten çoğu zaman sanala ihtiyaç duymuyorsunuz bile ama yurtta sistem biraz farklı işliyor. Erkekler olarak tinder tarzı flört uygulamarında neden başarısız olduğumuz konusuna bir araştırma yaptım ve sonuçlar: Pembe Panjur uygulamasında fake kız hesabı açtım, ilk 10 dakika içinde 38 adet mesaj geldi. Tinder'da fake kız hesabı açtım, ilk 10 dakikada 99+ beğeni geldi. Matematik, istatistik, bilim ve mantık dahilinde bu kadar yoğun mesaj alan bir kızın size dönüş yapma şansı yüzde %001 O yüzden para ve vakit kaybetmeyin bu tarz uygulamarda. En çok şaşırdığım veri, 20-24 yaşındaki kızlara yazan erkeklerin yaş aralıkları 30-45 ve çoğu evli. Zaten çoğu fake isimler kullanıyormuş. Aslında 60-65 yaşına kadar olurda, onlarda telefonu kullanmayı bilmiyor. Dışarda gözümle çok kez şahit oldum 60'lık amcaların 18'lik kızları gözünü kırpmadan kesip odaklandığını. Allah sonumuzu hayretsin. :) ![]() ![]() |
Tinder Kullanacak Erkekler Toplanın Acil Durum

-
-
Ee yeni mi öğrendin, ben daha akıllı telefonlar yokken facebook'ta görmüştüm bu durumu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: danger-gddr
Ee yeni mi öğrendin, ben daha akıllı telefonlar yokken facebook'ta görmüştüm bu durumuDoğru diyon
-
Cinsel olarak aç bir toplumdayız. Lafta müslüman milletiz ama bizim milletimiz kadar sapık bir ülke yoktur dünyada.
Böyle olduğu için her kızda kendini kraliçe zannediyor 3-5 tane zibidinin iltifatını duyup vazgeçilmez olduklarını zannediyorlar ona da çok şaşırıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerCinsel olarak aç bir toplumdayız. Lafta müslüman milletiz ama bizim milletimiz kadar sapık bir ülke yoktur dünyada.
Böyle olduğu için her kızda kendini kraliçe zannediyor 3-5 tane zibidinin iltifatını duyup vazgeçilmez olduklarını zannediyorlar ona da çok şaşırıyorum.
Bastırılan şey bir yerden fırlıyor işte.
-
Resim koymanıza bile gerek yok sadece kadın ismiyle hesap acın yine aynı senaryo oluyor,adamlar abazalıktan ne yapacağını şaşırmış :) Genelde bu adamlar niye cumaya gitmiyorsun diye sana laf söyleyen adamlar oluyor :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tinder plus ile yurtdışında (Rusya) test ettim 1 ayda 40 civarı beğeni 20 kadar eşleşme alabildim. Yalnız şöyle bir durum var. Yurtdışında da güzel kızlar insta takipçisi kasmak için kullanıyor. Eşleşmeler genelde güzel olmayan kızlarla oluyor. Medeni bir toplumda güzel bir kız neden tinder'a ihtiyaç duysun ki?
Türkiye'de 1 beğeni bile alamadım. Sebebi konuda yazıyor zaten. Kızlar görmüyor. Görse bile zaten insta takipçisi kasmak için kullanıyor 90%'ü
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4Tinder plus ile yurtdışında (Rusya) test ettim 1 ayda 40 civarı beğeni 20 kadar eşleşme alabildim. Yalnız şöyle bir durum var. Yurtdışında da güzel kızlar insta takipçisi kasmak için kullanıyor. Eşleşmeler genelde güzel olmayan kızlarla oluyor. Medeni bir toplumda güzel bir kız neden tinder'a ihtiyaç duysun ki?
Türkiye'de 1 beğeni bile alamadım. Sebebi konuda yazıyor zaten. Kızlar görmüyor. Görse bile zaten insta takipçisi kasmak için kullanıyor 90%'ü
Aynı ülkede test etmişiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: N20Aynı ülkede test etmişiz.
Alıntıları GösterYabancı ülkelerde de aslında tinder'a çok ihtiyaç olmadığı için görülmeme ya da az görülme olabiliyor. Görülmenin en garanti yolu boost almak o da baya pahalı
Şahsen Rusyada olsam tinder kullanmazdım diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 16 Kasım 2020; 18:15:23 >
-
Gündemi en az 5 sene geriden takip ediyorsun. Biz Tinder konusunu 5 sene tartıştık, sonuca bağladık kapattık.
-
Ozaman benim bu yarışta hiçbir şansım yok zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de 50 yaşında evliyim
emme tinderde 18 den böyüklere bakmiyem
-
Bu programlarda şans yok bence. Malum covidden dolayı sosyal aktivitelerde sıfıra yakın. Kısacası elveda kızlar
En Beğenilen Yanıtlar

Cinsel olarak aç bir toplumdayız. Lafta müslüman milletiz ama bizim milletimiz kadar sapık bir ülke yoktur dünyada. Böyle olduğu için her kızda kendini kraliçe zannediyor 3-5 tane zibidinin iltifatını duyup vazgeçilmez olduklarını zannediyorlar ona da çok şaşırıyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X