Şimdi Ara

Tinder'da Hatun Ayarlayan Var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tinder'da kiz dusuren var mi beyler. 'Yeni Eslesme" yaziyor sari kutucugun icinde, yani gormem icin Tinder Gold istiyor, o da ayda 56 lira mi ne, Tinder'da ucretsiz kullanimla eslesme goremiyor muyuz artik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O birinin seni likeladığını gösteriyor eşleşmek için seninde likelaman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

O birinin seni likeladığını gösteriyor eşleşmek için seninde likelaman lazım
    Kalsin o zaman ya, Manisa merkezdeyim, uygulamaya her girisimde 3-4 kisi gosteriyor, sonra yok, zaten genel olarak standart bir kent burasi, 36 km. dibimizdeki Izmir'den ise sayamayacagim kadar hatun cikiyor her girisimde, eger oyle sehirlerden birinde yasasaydim Tinder Gold alirdim, benim durumda birinin Tinder Plus veya Gold almasi parayi cope atmakla denk olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Kalsin o zaman ya, Manisa merkezdeyim, uygulamaya her girisimde 3-4 kisi gosteriyor, sonra yok, zaten genel olarak standart bir kent burasi, 36 km. dibimizdeki Izmir'den ise sayamayacagim kadar hatun cikiyor her girisimde, eger oyle sehirlerden birinde yasasaydim Tinder Gold alirdim, benim durumda birinin Tinder Plus veya Gold almasi parayi cope atmakla denk olur.

Alıntıları Göster
    ortalama bir tip bin kişiden on tanesiyle felan anca eşleşiyor. Sıkıntı
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Öğrenmek istiyosan tüm karıları seri likela. Denk gelince zaten eşleşildi uyarısı alıyorsun. Küçük şehirdeysen zaten 2 güne bulursun kimler seni beğenmiş tak tak düşer ekrana.
  • modası geçti eskiden iyidi ilk çıktığı zamanlar ama şimdi o kadar takılan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.