Mart'ta pandemi başlayınca Nisan Mayıs gibi sıkıntıdan hadi la bir Tinder yükleyeyim dedim hiç özgüvenli adam değilimdir. Yani 12 eşleşme 7-8 de beğeni oldu tabi bu eşleşmeler temmuz ağustos'a kadar yine iyi bir rakam değil belki ama ben cidden hiç beklemiyordum ve kadınlar gerçekten 7-8 tanesi ortalamanın bir iki tık üstü benim için cidden güzeldiler diğerleri de gayet güzeldi. ve yarısı da Ukraynalı Rus'tu. En son eşleştiğim Ukraynalı'ya ciddi derecede aşık oldum inanılmaz güzel hala whatsapp'da duruyor da konuşamıyoruz ki. İnstagram'dan falan ekleştik görüntülü konuştuk olm hala şaka gibi geliyor böyle bir kadın benle nasıl eşleşti. ve profilimde sadece iki fotoğraf vardı birinde omuz ve kolum var yıllarca body çalıştım 1.86 boy 96-100 kilo civarı değişiyor kol da 46 cm şu an %13 yağ oranı. Sadece fiziğimin etkisi oldu yani. Yani aslında yüz olarak karizma bir adamım bir fiziki kusur var diyelim ona rağmen düşünün bu rakam. O fiziki kusurum olmasa zaten Antalya'da götürmediğim kızı bırak dizilerde bile oynardım. 20-22 yaşına kadar bayağı karizma yakışıklı adamdım sonra fiziki kusur oluşunca işte her şey bitti düşünün bu halle bile bodynin etkisiyle düştü. ki yine reelde o fiziki kusurla da sırf fiziğimden çok imkanlar oldu kız konusunda da özgüveni mahvedince hiç heves bir şey kalmıyor, kendini bir kızın yanına yakıştıramıyorsun ondan yalnızlığı seçmem en mantıklı karar oldu. |
Bildirim