Şimdi Ara

Tinder'a dev rakip: Facebook çöpçatanlık hizmetine başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Şu sıralarda Kaliforniya'da gerçekleşen F8 Geliştirici Konferansı'nda, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Facebook Dating adlı yeni bir ürün duyurdu. Adından da anlaşılabileceği gibi Facebook platformuna eklenecek "eşleştirme" özelliğinden yani bir nevi çöpçatanlık hizmetinden bahsediyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.WhatsApp'a yakında video konferans özelliği ve çıkartmalar geliyor
    Zuckerberg ve daha sonra ürün yönetiminden sorumlu yönetici Chris Cox, yeni özelliğin sadece ilişki durumu "İlişkisi yok" olan Facebook kullanıcıları için kullanılabilir olacağını söyledi. Bu kullanıcılar normal Facebook profillerinden bağımsız olarak flörtleşme amaçlı profil oluşturabilecekler. Partner aramak için oluşturulan bu profiller ise kişinin arkadaşları ve aile bireyleri tarafından görülemeyecek.

     


    Çöpçatanlık özelliği için tarih verilmedi


    Zuckerberg, flörtleşme özelliğinin varsayılan olarak devre dışı olacağını belirterek bunun takılma amaçlı değil, sadece anlamlı ilişkiler kurmayı sağlayacak şeklide yapılandırıldığını söyledi. Örnek verecek olursak Facebook Dating, taciz veya uygunsuz görüntüleri önlemek için görüntü paylaşımını veya görüntülü aramayı desteklemeyecek. Sadece yazılı olarak mesajlaşılmasına izin verecek.

     


    Cox bu anlık mesajlaşma hizmetinin yerleşik Facebook Messenger istemcisinden ve WhatsApp hizmetinden ayrı olarak çalışacağını söyledi. Facebook'un üst düzey iki yöneticisi çok fazla detaya girmezken çöpçatanlık özelliğinin ne zaman geniş çapta kullanıma sunulacağını ise açıklamadı.



  • ne yani şimdi bize kezban mı önerecek? yerli malı kezolar, öff kalsın ya istemem. kapatabiliniyor mu bu özellik?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 2 Mayıs 2018; 13:47:12 >
  • Elindeki verilerle gerçekten başarılı öneriler yapabilir.
  • facebook efsanesi bitti, ortam anne babalara bırakıldı, yerine koyacak bir şey lazım.

  • Düşünsene ekranı kaydırıon akrabaların komşun falan çıkıyor, rezalet salın şu çöpçatan uygulamalarını ana babalar duymasın zaten herkes birbirinden boşanmak için bahane arıyor bide böyle ortamlara kaymasınlar

  • vala facebook elindeki verilerle bizi bizden daha iyi tanıyordur. ilgi alanlarımızı,hobilerimizi,siyasi görüşümüzü,kimlere ilgi duyduğumuzu kimleri daha çok beğendiğimizi,hangi kızın fotoğraflarına saatlerce baktığımızı. kısaca her nanemizi biliyor.
    facebook un çöpçatan yapayzeka sistemi bize en uygun adayı bulacaktır bundan hiç şüphem yok.

  • Mühendisleri başlamıştı bile.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    bu konuda size katılıyorum, bi şans verirrim. ama herkes facebook u eskisi kadar kullanıyor mu ki? ben sadece yeni içeriklere ulaşmak maksatlı kullanıyoum. eskisi gibi paylaşım falan yapmıyorum örneğin. neyse çıksında deneriz :)
  • Davutoğlu hoca bizi everecekti, olmadı. Bari Facebook yapsın bu güzelliği...
  • Dürtme olsun ama yoksa ne anlamı var :D

  • online people o işi görmyor muydu?
    facebook kitlesi trde yaşça epey büyüdü teyze kıvamında burdan ekmek yiyemez gibi.

  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Kezo dediklerinden daha ağır trip atmışsın be bilader. Yorum yapmadan önce zahmet edip okusaydın keşke, varsayılan olarak kapalı geleceğini yazmışlar. Allah erkeğin kezosundan korusun.
  • YoYoxP kullanıcısına yanıt
    yazımın içinden ince espriyi anlayamayacak kadar ergensin. neyse zamanla bu işler, biraz yaş al sonra gel yine konuşalım.
  • bir de bu eksikti suyunu çıkardılar facebook yüzünden ayrılmalar tacizler abazalar normalleşecek böle giderse çocuk açsın hesabı sonra al başına bela sonra ekran görüntüsü alıp bunu facebook listende olan ailene atarım diye fidye istemeler suyu çıkar ice

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.