Şimdi Ara

TİNA COSTA yeni josico maldanado olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene ntv spor valencia maçlarını yayınladı.Birinizin aklında tina costa ismi kaldımı.Valencia nın bu sene satışa çıkardığı ilk iki isim topal ve costa.Fener talip olunca naz yapmaya başladı aslında dünden razılar satmaya.Topal neyse huyunu suyunu biliyoruz ama costa uzak dursun sadece bursaya attığı bi gol var benim aklımda baskada yok hemşerisi colman bile daha iyi duruyo.alternatifdemi kalmadı bas 10 m euroyu al fernandesi en azından pişman olmassın paran yanmaz hemde ezeli rakibine iyilik olur maddi açıdan.Yani koskoca fener daha iyisini alamıyosa yuh olsun diyorum

• Gece 2'de haberler internete giriyor...Oradan okursunuz...Ben uyuyacağım. Bu haberi sabah aldım ve transferin 1. ağzına doğrulattım...
    hadi bakalim 1 saat var :)
  • Şu Costa'yı oturup 1-2 maçını izlemeden yorum yapmayın tamam bir Emre değil ama iyi topçu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

Gece 2'de haberler internete giriyor...Oradan okursunuz...Ben uyuyacağım. Bu haberi sabah aldım ve transferin 1. ağzına doğrulattım...

Konuşmana bakılırsa top class bi oyuncu galiba bekliyorum sabaha kadar işteyim zaten
  • yanlis konuya atmisim

bu konuya sey diycektim Tino Costa baya teknik bir adam en azindan benim izledigim kadariyla top kontrolu ve vuruslari baya iyi de yeter mi bilmiyorum ciddi takip eden biri lazim ama frikikleri baya iyiymis onu da soyliyim
  • 2008 e kadar dandi takımlarda oynamış 23 yaşından sonra biraz eli yüzü takımlarda oynadı diye transfer edecez elimizde patlayacak.
  • kardeşim gelmiyo zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu konuyu google translateden çeviren tina costa gelmekten vazgeçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sowman

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

Gece 2'de haberler internete giriyor...Oradan okursunuz...Ben uyuyacağım. Bu haberi sabah aldım ve transferin 1. ağzına doğrulattım...

Konuşmana bakılırsa top class bi oyuncu galiba bekliyorum sabaha kadar işteyim zaten

yanlis konuya atmisim o mesaji hocam :)

Tinoyu tam bilmiyorum biraz inceledim videolarini , macini , fifadaki statslarini :D

one cikan top control ve sutlariydi.

ama hicbir sekilde emrenin yerine gecemez bence
  • Arkadaşım, transfer konusunda yazdık bunları zaten. Ben epey maçını izledim bu adamın. Bence gayet süratli, top tekniği yüksek, pasları, şutları iyi olan bir adam. Orta sahaya yeterli olacaktır. Ama gelirse tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Şu Costa'yı oturup 1-2 maçını izlemeden yorum yapmayın tamam bir Emre değil ama iyi topçu bence.

http://inciswf.com/1298717011.swf

• Hiç içime sinmiyo Tino. Oraya Diarra gerek Diarra
  • Gayet de iyi oyuncu Tino. Tabi bir Diarra değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp1907

2008 e kadar dandi takımlarda oynamış 23 yaşından sonra biraz eli yüzü takımlarda oynadı diye transfer edecez elimizde patlayacak.

hocam iyide 18 yaşından itibaren valencianın orta sahasını kapatsa zaten bize değil 40-50 milyona chelseaye barçaya gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Hiç içime sinmiyo Tino. Oraya Diarra gerek Diarra

Lass formalari satisindan fiyati cikar adamin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.