Şimdi Ara

timex nasıl bir saat markasıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar markafonide kampanyası var acaba biraz marka ile ilgili bilgi verir misiniz?

• fiyatını modelini söyle de ona göre yardımcı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalikfb

fiyatını modelini söyle de ona göre yardımcı olalım

hocam bir kaç model var karar veremedim. benim sorum genel bi değerlendirme yapabilir misiniz idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: si_minor

arkadaşlar markafonide kampanyası var acaba biraz marka ile ilgili bilgi verir misiniz?

Timex Expedition E-Altimeter modelini kullanıyorum. Tamamen karizmadır.Hiç bir sorun yaşamadım.
    indiglo denilen en önemli özelliği, tüm kadran ışıklıdır,yanar. Kısaca alacağınız modeli bilemiyorum ama tavsiye ederim.
  • alınabilir kalitede ürünlerdir
    ama yinede fiyatına göre yorum yapmak daha mantıklı olur
  • silikon kordonlu modelleri ağırlıklıdır pusulalı modelleri vardır gayet de iyi saattir beğendiysen al gitsin.
  • quote:

arkadaşlar markafonide kampanyası var acaba biraz marka ile ilgili bilgi verir misiniz?

Arkadaşım daha bugün aldım Timex T2N720 modelini aldım gayet güzel ve şık bir saat bence seninde bütçene uygunsa ilgilen derim kordonu silikon ve gayet yumuşak ve hoş bir yapısı var.Ayrıca tabandan aydınlatma takvim ve pusulası var ben begendim ve aldım sizede öneririm.Ayrıca unutmadan termometreside vardır saat üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armegedon22 -- 5 Kasım 2012; 22:28:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armegedon22

quote:

Arkadaşım daha bugün aldım Timex T2N720 modelini aldım gayet güzel ve şık bir saat bence seninde bütçene uygunsa ilgilen derim kordonu silikon ve gayet yumuşak ve hoş bir yapısı var.Ayrıca tabandan aydınlatma takvim ve pusulası var ben begendim ve aldım sizede öneririm.Ayrıca unutmadan termometreside vardır saat üzerinde.

hocam orjinalini uygun fiyata yada kampanyali nerden bulabiliriz. model t2n740

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pöh62

quote:

Orijinalden alıntı: armegedon22

quote:

hocam orjinalini uygun fiyata yada kampanyali nerden bulabiliriz. model t2n740

Gerçekten çok saglam ve güzel bir saat iyiki bu saati almışım.Silikon kayışı extra bir konfor saglıyor çok dayanıklı ve hoş bir saat şuan hala kolumda kullanıyorum.Nereden kaça bulucagınız hakkında bir fikrim yok ama kesinlikle tavsiye ederim.İnternet üzerinden iyi bi araştırma ile belki ucuza bulabilirsiniz ama tabiki gerçekten orjinal olması olması önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.