Şimdi Ara

Timeshift ilerlememe sorunu 'Resimli' {çözüldü}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde gördüğünüz yerde sıkıştım nereye gitmem gerekiyor? Deliğin başındaki kütle yüzünden içeri giremiyorum

Timeshift ilerlememe sorunu 'Resimli' {çözüldü}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 2 Şubat 2008; 20:35:55 >

• adamları öldürürken aşağı düşmüş bu parça.Geriden başlayıp tekrar oynayınca sorun çözüldü
  • Üstte gözüken pembe programın ismi nedir ?
    Oyunda iken kaç mb kullandığı,ısısını falan bilmek önemli benim için.Birde tüm kartları ve oyunları destekliyormu ?
    Son olarak ücretsiz mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Üstte gözüken pembe programın ismi nedir ?
    Oyunda iken kaç mb kullandığı,ısısını falan bilmek önemli benim için.Birde tüm kartları ve oyunları destekliyormu ?
    Son olarak ücretsiz mi ?

ismi rivatuner guru3d den indirebilirsin. Bedava
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

quote:

Son olarak ücretsiz mi ?

Tam PM attım.Mesaj geldi.Özür dilerim.Ayrıca teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

quote:

Son olarak ücretsiz mi ?

Tam PM attım.Mesaj geldi.Özür dilerim.Ayrıca teşekkür ederim.

Bişey değil. Programın kullanımıyla ilgili sorunun olursa forumda rivatuner diye arat bisürü konu bulursun.

• benim oğluma aldım ben bu oyunu ama bi crack yapamadık o nasıl yapılıo ayrıca oyun yüklendikden sonra ne yapıyoruz cevaplarsanız çok mutlu olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naipaul

benim oğluma aldım ben bu oyunu ama bi crack yapamadık o nasıl yapılıo ayrıca oyun yüklendikden sonra ne yapıyoruz cevaplarsanız çok mutlu olurum

Hocam dvdden oyunu kurduktan sonra Bilgisayarım'a girip oyunun cdsine sağ tık-aç diyorsunuz. İçinde Crack, ya da Skidrow, Razor1911, Deviance gibi klasörlerden birisi olması lazım o oyunu hangi grup kırdıysa artık. Neyse bu klasörlerden hangisi varsa ona girip içindeki dosyaları kopyala yapın. Daha sonra masaüstündeki oyunun simgesine sağ tık-özellikler diyeceksiniz ve gelen penceredeki 'Hedef Bul' sekmesine tıkladıktan sonra açılan klasörde boş bir alana sağ tıklayıp yapıştır diyeceksiniz ve gelen uyarılara evet dedikten sonra oyununuzu oynayabilirsiniz :) Mümkün olduğu kadar detaylı anlatmaya çalıştım yine de sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Ya bir de bu oyunun ikincisi çıksın ya ilki çok güzeldi :)

• yav benimkinde fairlight die dosyası var sonra bide support dosyasının içinde timeshift die bir dosya var ne yapcam acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.