Şimdi Ara

tilgin nin yerine başka modem oneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar sitemiz fiber geldi 50 mbit paketini aldım ve verdikleri tilgin modem resmen berbat bunun yerine önerebilceğiz fiber uyumlu modem varmı fiyatı 250 tl ye kdr olabilir şimdiden teşekkürler

• O FİYATA fiber destekli modem zor bulursunuz 500 tl ye elden çıkartacaksınız. draytek ürünlerine bakınız. modemden beklentiniz ney? nesi berbat ki internete çıkarıyor ise sizi ağ için router almanız gerekir modem değil.
  • pardon kardeşim router di modem alışmısz hep sorunlaru şu kablosuz u diğer odaya geçdiğimde 2 -3 çizgi ztn kablolu kullanıyorum mecburen download hızında bi problem yok tam hız veriyor sitelerde gezereken çok ağır eski 8mbit paketimde daha hızlı dolaşıyordum açıkçası bide ms sorunu online oyunlardan çok sorun çıkıyor router öneribilersen sevinirim bide bişi duydum sadece ttnet verdiği cihazdan başka kullanamıyormuşuz öle bişi varmı teşekkürler

• Hayır kardeş o modem artı router birde voip destekliyor onunla işiniz yok. kablolu bağlanıyorsan sorun yoktur zaten. eğer tılgın modemin gigabit ethetneti destekliyor ise işin kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okcu1555

pardon kardeşim router di modem alışmısz hep sorunlaru şu kablosuz u diğer odaya geçdiğimde 2 -3 çizgi ztn kablolu kullanıyorum mecburen download hızında bi problem yok tam hız veriyor sitelerde gezereken çok ağır eski 8mbit paketimde daha hızlı dolaşıyordum açıkçası bide ms sorunu online oyunlardan çok sorun çıkıyor router öneribilersen sevinirim bide bişi duydum sadece ttnet verdiği cihazdan başka kullanamıyormuşuz öle bişi varmı teşekkürler

hayır her türlü vdls li modemi kullanabilirsin mac kopyalama özelliği olan. hatta cisco wag320 n dahi kullanabilirsin ama 24 mbitse kadar destekliyor. siz 50 mbitslik pakete üye olmuşsunuz. cisco nun yeni çıkan ea4500 serisini araştırabilirsiniz. herşeyi kablosuz bağlayıp full hd filmleri ağ üzerinden televizyonunda kablosuz izleyebilirsin. yalnız modeminiz yüksek bağlantı hızını desteklemiyor isen en azından gigabit etherneti desteklesin ki routeri bağladığınız zaman yüksek verim elde edebilesiniz.

• berbat olan sey neydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler kardeşim kısa zamanda değiştiricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.