Şimdi Ara

Tılgın Fiber Optik Modemde Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A Tılgın Fiber optik Modem Var Bunda Güvenlik Kamera Portlarını Açıyorum Ama Bir Türlü Karşıdan Baglantı Kuramıyorum Güvenlik Tuvarlarını Dahi Kapıyorum Dvr Cihazıma İp Adres Veriyor 192.168.1.135 Olarak Alıyor Yalnız Dvr Cihaza Sabit ip Adresini Görmüyor İp Adresi Sabit Olmasına Ragmen 95.9.191.xx gibi Olmasına Ragmen UPNP Başarısız Oldu İbaresini Veriyor ... Türk Telekom dan Verilmiş Bir Modem ... Telekom dan Yardımda İstedim ... Bakılacak Diye Bekletiliyor Hani Bir ATA SÖZÜ VAR.. ZENGİNİN GÖNLÜ OLANA KADAR FAKİRİN CANI ÇIKAR Diye .. Müşteride Acele Ediyor Bu Konuda KAfayı Bozcam Yardımcı Olursanız Çok Ama Çok Teşekür Ederim Minnetdar Olurumm Teşekür Ederim Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix37

S.A Tılgın Fiber optik Modem Var Bunda Güvenlik Kamera Portlarını Açıyorum Ama Bir Türlü Karşıdan Baglantı Kuramıyorum Güvenlik Tuvarlarını Dahi Kapıyorum Dvr Cihazıma İp Adres Veriyor 192.168.1.135 Olarak Alıyor Yalnız Dvr Cihaza Sabit ip Adresini Görmüyor İp Adresi Sabit Olmasına Ragmen 95.9.191.xx gibi Olmasına Ragmen UPNP Başarısız Oldu İbaresini Veriyor ... Türk Telekom dan Verilmiş Bir Modem ... Telekom dan Yardımda İstedim ... Bakılacak Diye Bekletiliyor Hani Bir ATA SÖZÜ VAR.. ZENGİNİN GÖNLÜ OLANA KADAR FAKİRİN CANI ÇIKAR Diye .. Müşteride Acele Ediyor Bu Konuda KAfayı Bozcam Yardımcı Olursanız Çok Ama Çok Teşekür Ederim Minnetdar Olurumm Teşekür Ederim Saygılar...

Modemde dmz özelliği varsa aktif edip tekrar denernisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL MODEM ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.