Şimdi Ara

TıklaNet (Ana konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dns kullanılıyor mu ?

• serhatdaki S kullanıcısına yanıt
    Hocam eminmisin firmadan kaynaklanmadigina, şuan 40 dairelik sitede oturuyorum netglakside 12 gündür internet alamazken turktelekomdaki arkadaşlarım ucuz etin yahnisi diye benle .assak geciyorlardi bizim internet var aglama sanada verelim diye, ondan once ned speed kullanırken benim haftada 2 ile 3 kez saatlik internet kesilirken turktelekom kullanan tanıdıklarım kesintisiz devam ediyordu ama ucuz olduğundan fazla onemsemedim, sağlayıcılar fiyatlari aşırı yüksek yapınca fiyat uygun olan alt firmaları seçiyoruz, şuan fazla sorun yasatmayan hangi firma ise ona geçerim tutupta 100 mb için fahis fiyatlari 260 -280 tl turktelekoma vermem. Telafi edilebilecek ufak tefek arızalar uzmedikten sonra alt firmaları tercih ettirecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 28 Nisan 2023; 22:20:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kesintiler firma kaynaklıdır. 3 ay o saçma sapan internet kutusuna tahammül ettim sürekli kesintiler oluyordu. şimdi ise netspeede geçtiğimden beri kesinti yaşamadım.

• Burda da kullananlar, bi daha cevap yazmamışlar, nedir son durum bilgi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türktelekom altyapısını kullanan firmalarda internet kesintisi iss firmasından kaynaklanmıyor. modeminize girip sinyalizasyona bakabilirsiniz. dsl, fiber poe vs sinyali yoksa t.telekom bakım çalışması yapıyordur.

tıklanette dns değiştirebiliyorum hızı çok iyi. tavsiye ederim.

• Fatura ödemelerini; Ziraat, Albaraka Türk, Hadi'den yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsl =16 (290)

Vdsl =35 (310) / 100 (330); olmuş.

• Tamamdır.

• loiloyse kullanıcısına yanıt

Hocam olaya öyle yaklaşmıyorum ben. GeForce Now gibi platformlarda misal en ufak ping artışı bile hissedilebiliyor. Avrupada yaşıyor olsam ve böyle bir konu açsam örneğin insanlar teknik sorunu çözmeye odaklanırdı, böyle yorum yapmazdı.

Ama elbette tek sorunun internet mi yani hayatta başka dert mi kalmadı dersen de, hayattaki tek derdim bu değil, aslında çok daha başka dertlerim de var daha ciddi dertlerim de var ama internet gibi temel birşeyde böyle teknik kusurlara sabrımın olmamasının sebebi zaten hayatımın kusurlu olması. Bu devirde sen özellikle Türkiye'de kaç kişinin sabırlı, sakin olduğunu görüyorsun? İşte gerçek hayatta kız arkadaş, evlilik, asgari maaş ile krallar gibi yaşam sunabilecek bir ekonomik düzen olsa bir ihtimal pingi bu kadar kafaya takmayabilirdim. Çünkü hem maddi imkanlar daha iyi olacağı için en iyi İSS'ye abonelik alırdık ailecek, yada daha iyi bir ihtimal zaten ülke ekonomisi iyi olsaydı, böyle ping sorunları olmazdı çünkü tasarruf için daha kötü rota, daha ucuz POP gibi sorunlar olmazdı yada başka teknik sorunlar olmazdı zaten. İnsanların hayatta keyif alabileceği şeylerin çok sınırlı olması durumunda, insanlar ellerindeki uğraşlarına daha çok odaklanma eğilimi gösterir, bu böyle bir ülkede yaşıyorsan çok normal.

Ayrıca her Avrupa ülkesi iyi değil evet, bazı Avrupa ülkelerinde toplumlar kaba olabiliyor ama ülkeye göre değişedebilir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 22 Şubat 2025; 20:45:12 >

• Oyunu bekliyorum, 20-25ms kesinlikle farkettirecek Fortnite gibi rekabetçi oyunlarda. Mouse'u kaydırırken bile o gecikmeyi daha çok hissedersiniz.

TıklaNet (Ana konu)
  • TıklaNet (Ana konu)

TıklaNet (Ana konu)

Tıklanet Gıbırnet değil; bypass olmuş gibi.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bypass olmuş derken? O ne demek hocam?

• Ben size dedim o yükselen pingleri hafife almayın ileriki zamanlarda daha ciddi arızalara sebep olabilir diye ki oldu. Son birkaç gündür özellikle akşam ve gece arası hız düşüşleri, daha fena ping yükselişler, %100 packet loss gibi sorunlar yaşamaya başladım.

Kanıt:

TıklaNet (Ana konu)Watch Türk Telekom GPON FTTH Hız sorunu | Streamablestreamable
    Watch Türk Telekom GPON FTTH Hız sorunu | Streamable
    https://streamable.com/a15vh6
    TıklaNet (Ana konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 5 Mart 2025; 1:38:39 >

• Merhaba. 7-10 gün boyunca Tıklanet kaynaklı ping, hız düşüşü gibi olaylar yaşadım ancak şu an sorunu hallettiler.

TıklaNet (Ana konu)
  • Benim hattım çok kötü 50mbit vdsl anca geliyor. Son zamanlarda bu hızlarda bile sorun yaşıyorum ping değerleri arttı hız konusunda sürekli dalgalanmalar var. Diğer servis sağlayıcılar aynı altyapıyı kullansa dahi kendi etkenleri var mı yani başka operatöre geçsem bu ping sorunları hız dalgalanmaları düzelir mi yoksa aynen devam mı eder ?

• bLind kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/hat-degerlerini-yorumlayalim-ana-konu--126102811-61

Merhaba bu konuya yazarsanız forum arkadaşlarımız fikirlerini beyan edeceklerdir

• Fiber fiyatına modem falan da dahil mi? Ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.