Şimdi Ara

TIKLA PİŞMAN OLMAYACAKSIN! 'SAKIN DENİZ SUYU YUTMA' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: autoLycus

Sanki marmara, ege ve akdeniz çok temizde, bizi uyarıyosun döl yutmayın diye. Denize kenarı tüm iller, ilçeler cart curtlar pisliklerini denize atması, 360 galon dölden daha pisdir.

denizde yüzerken bir bakıyosun yanındaki adam ihtiyacını gidermiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

quote:

Sanki marmara, ege ve akdeniz çok temizde, bizi uyarıyosun döl yutmayın diye. Denize kenarı tüm iller, ilçeler cart curtlar pisliklerini denize atması, 360 galon dölden daha pisdir.

çocukken denizde yüzerken su yüzeyinde ki bir şeftali çekirdeği dikkatimi çekmişti.
    Bende alıp dışarı atayım demiştim demez olaymışım. şeftali çekirdeği elimde dağılarak bana kendisinin sandığım gibi bir şeftali çekirdeği değilde .ok parçası olduğunu acı bir şekilde göstermişti... o yüzden bu balığın menileri bizim yaptıklarımız kadar denizleri kirletemez. O hayvan 400 galon değilde 4000 galon salgılasa da biz biraz insan olsak çok daha güzel olur bence..

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

quote:

çocukken denizde yüzerken su yüzeyinde ki bir şeftali çekirdeği dikkatimi çekmişti.
    Bende alıp dışarı atayım demiştim demez olaymışım. şeftali çekirdeği elimde dağılarak bana kendisinin sandığım gibi bir şeftali çekirdeği değilde .ok parçası olduğunu acı bir şekilde göstermişti... o yüzden bu balığın menileri bizim yaptıklarımız kadar denizleri kirletemez. O hayvan 400 galon değilde 4000 galon salgılasa da biz biraz insan olsak çok daha güzel olur bence..

Her gördüğün şeftali çekirdeğine atlarsan ELIN POK OLUR ÖLEEE....

• Dostum insanların midesini nasıl bulandırman gerektiğini çok iyi biliyorsun tebrik ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: friendly

Biyolojik bir bilgi vereceğim sadece. Bu bilginin ışığında da denizde yüzüp su yutarken daha bir bilinçli olmanızı bekleyeceğim... :) Resme bakınca da hak verirsiniz zaten; Bu havyanlar her bir cinsel ilişkide 400 galon sperm harcarmış. Bu spermlerin %10'u üremede kullanılırken, kalan 360 galonu deniz suyuna karışırmış... Ona göre dikkatli su yut! Linke Tıkla!

http://www.ebaumsworld.com/seawater.html

m_ahmet2355@hotmail.com

• link bir espiri. uyarının ciddiye alınacak bir tarafı yok. meni belki iğrençtir ancak sağlık açısından denizde bulunan diğer maddelere göre önemsenmeyecek bir durumdur, hijyenik bile sayılabilir. o kadar ağır metali sorun etmiyoruz da balina spermleri için deniz suyu yutmayın diyoruz. ilginc...

http://forum.donanimhaber.com/m_331694/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 28 Ocak 2005, 22:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

yalnız bir hata var fotoda mavi balina demiş (dünya üzerindeki glmiş geçmiş enbüyük canlı)
    ancak resimde görünen hayvan bir dev harharyas
    (balina köpek balığı)

Bilgi küpü maşallah
    Bu yaratık evcilleştirilse, kedi-köpeğin yerini alır. Bi bakmışsın s.serengil 2 tane yaru harharyası kucağına almış çiftliğe gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

yalnız bir hata var fotoda mavi balina demiş (dünya üzerindeki glmiş geçmiş enbüyük canlı)
    ancak resimde görünen hayvan bir dev harharyas
    (balina köpek balığı)

desene onun ki daha büyük...
  • o ne be
  • bunlardan birtanesinin marmara denizinde yakalndığını okumuştum biyerlerde..
  • abi hayvanın iflahı kesilir 400 galon ne demek.
  • Arkadaşlar meni aslında en büyük b vitamini kaynaklarından biridir...
    Saçdökülmesine neyin iyi gelir..
  • Hocam o zaman deniz suyu içen pasif gay mi oluyo
  • ohaaaaa o ne be çüşş
  • ohannesburg ben intihar edicem
    kendimi kötü hissettim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.