orada görünen neyin nesi pek anlayamadım. balinanın organı mı?
hehe 3 ün 1 i :)
ehehe heralde öyle çarli [evlol]
burda dediğine göre bir balina 400 galon sperm üretiyomuş bi kerede ve bunun 360 galonu denize akıyomuş ve denizlerde o yüzden tuzluymuş [evlol]
bence tamamen saçma... [cptn]
denizler ilk olustugunda tuz kayalarını eritince denizler tuzlu olmus diye biliyorum ama...bu mubarek hayvan da massallah yani :)))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by darkprince</i> <br />denizler ilk olustugunda tuz kayalarını eritince denizler tuzlu olmus diye biliyorum ama...bu mubarek hayvan da massallah yani :))) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
boyutuna göre normal sayılır be dark ama bizim açımızdan bakında nerdeyse bi insan boyunda şeyi olması ilginç tabe [evlol][evlol] ordaki adamda merakla inceliyo zati ehehe [evlol]
2 metre olursa az bile 400 galon.Fakat bilmem kaç bin tane balinanın spermiyle deniz tuzlu olmaz BALIKLAR KOKMASIN DİYE DENİZ TUZLUDUR. [:P]
oha bu ne be bende sıradan bir topic diye bakmıyodum bugün yanlışlıkla tıkladım ve kocamaan bişi gördüm valla olabilir ve linquiste katılıyorum allah dişi balinalara sabır kudret güç selamet versin
akarsularda denizlere 100 m kala tuzlama istasyonları vardır.burada denizlere dökülen akarsular tuzlanır ve denize dökülür.denizin tuz miktarı mühendisler tarafından kontrol edilerek akarsulara dökülen tuz miktarları ayarlanır. Eğer tuz miktarı coğrafya kitaplarındaki deniz tuzluluk oranlarına göre ayarlanmazsa DÜNYA DENİZLERİ TUZLAMA MERKEZİ tarafından o ülkeye ceza verilir.
Hadi bee..
ben tu kayaçlarının çözünmesinden bilirdim de meğer bundanmış.. Beeeğğğ...[BURLL]
naida hasis[öööggg]] [PUKE][PUKEMON][PiKaÇuuu]
way be kıskandım şimdi haywanı nie bende yok öle bişi [bwlng]