Şimdi Ara

Tıkla 10 pirinç tanesi satın al (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • avrupalı önce sömürdü şimdi de yardım yapıyorlar gibi görünüyor ama öyle değil. bu pirinçler gitse bile afrikada sadece hristiyanlara ve din değiştirip hristiyan olmayı kabul edenlere veriliyor. dünyadan bu tür yardımlar uluslararsı organizasyonlarla toplanyor, dağıtılırken misyonerlik propagandası yapılıyor. biz de dünyadan haberimiz yok seviniyoruz kendi kendimize. ve misyonerlerin yaptıklarından en kötüsünü söyleyeyim Türkiyeyi bilen afrikalı insanlara da "Türkler hristiyan oldu, sizde dininizi değiştirin" diyerek onları kandırıyorlar.
  • Şimdi bunlar pilavmı yapılıyor yoksa okuyup tek tek dağıtıyorlarmı ?
  • nasıl yapıyorsunuz ya ben hiç tutturamıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

avrupalı önce sömürdü şimdi de yardım yapıyorlar gibi görünüyor ama öyle değil. bu pirinçler gitse bile afrikada sadece hristiyanlara ve din değiştirip hristiyan olmayı kabul edenlere veriliyor. dünyadan bu tür yardımlar uluslararsı organizasyonlarla toplanyor, dağıtılırken misyonerlik propagandası yapılıyor. biz de dünyadan haberimiz yok seviniyoruz kendi kendimize. ve misyonerlerin yaptıklarından en kötüsünü söyleyeyim Türkiyeyi bilen afrikalı insanlara da "Türkler hristiyan oldu, sizde dininizi değiştirin" diyerek onları kandırıyorlar.

Şu an; açlık sıkıntısı çeken insanlara yardımcı olmak için, soruları doğru cevaplamaya çalışıyorum. Eğer ortada, gerçekten böyle bir durum varsa ; dilerim Allah(c.c.), teker teker belâlarını versin.

Ekleme : Şu an , 1000 olmak üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 25 Mayıs 2010; 11:02:30 >

• Change Subjects diyerek konu değiştirevbilirsiniz.

Coğrafya kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Erén

Change Subjects diyerek konu değiştirevbilirsiniz.

Coğrafya kolay

Evet , henüz gördüm ben de. Matematik , oldukça kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

avrupalı önce sömürdü şimdi de yardım yapıyorlar gibi görünüyor ama öyle değil. bu pirinçler gitse bile afrikada sadece hristiyanlara ve din değiştirip hristiyan olmayı kabul edenlere veriliyor. dünyadan bu tür yardımlar uluslararsı organizasyonlarla toplanyor, dağıtılırken misyonerlik propagandası yapılıyor. biz de dünyadan haberimiz yok seviniyoruz kendi kendimize. ve misyonerlerin yaptıklarından en kötüsünü söyleyeyim Türkiyeyi bilen afrikalı insanlara da "Türkler hristiyan oldu, sizde dininizi değiştirin" diyerek onları kandırıyorlar.

Allaha sukur aramizda akillilar da varmis , bunlara zirnik koklatmam.
  • yapalım ama ben bunların doğru olduğuna inanmıyorum
  •  Tıkla 10 pirinç tanesi satın al

Şimdilik , bu kadar.

Benim yaptığım soruları yemekte olan afrikalı çocuk
  • upistan
  • 990 baydi
  • günde 50bin mi kişiyi mi doyuruyor
  • Bu yalanlara inanıyormusunuz hala.Ordakilerde kendi başının çaresine baksın ordan burdan yemek almayla olmaz onlarda insan bizde insanız çalışsınlar kendileri ekip biçsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: YARALI06

Bu yalanlara inanıyormusunuz hala.Ordakilerde kendi başının çaresine baksın ordan burdan yemek almayla olmaz onlarda insan bizde insanız çalışsınlar kendileri ekip biçsinler.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7088447.stm
    http://www.latimes.com/news/opinion/la-ed-freerice19jan19,0,6592807.story?coll=la-opinion-leftrail
    los angelas times
    ve BBC
    kaldı ki, BBC dünyadaki en güvenilir kaynaktır.
    Sitenin kurucusu hwww.thehungersite.com ile aynı

Yani, kesinlikle fake değil bu olay.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.