Şimdi Ara

TIKANAN TUVALET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4-5 gün önce ablam tuvalete bref wc jel tarzı birşey düşürmüş ve üzerine sifon çekmiş. daha sonra 5 gün falan tuvaleti kullanmışız haberimiz olmadan. şimdi bayağı derinlerden tıkandı. üstelik sırf tuvalette değil duşun ve banyonun yer gideri de tıkalı. ne yapmam lazım. bilgisi, önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler...

• Ohanza demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S Line

Ohanza demek istiyorum.
    Çağırın bi tesisatçı halletsin. Nedir yani ne bekliyorsunuz ki buradan? Sülfirik asit dökün falan mı denilmesini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Çağırın bi tesisatçı halletsin. Nedir yani ne bekliyorsunuz ki buradan? Sülfirik asit dökün falan mı denilmesini?

Alıntıları Göster
    haliyle öğrenci adam olduğumuz için tesisatçı son çare yani ne bilim hortumla yada telle falan bişeler yapabilirmiyiz...

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu "bref wc jel" ne bilmiyorum ama bunu eritici birşey dökebilirsiniz. Çok güçlü bir asit olabilir veya herhangi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosenrot

Bu "bref wc jel" ne bilmiyorum ama bunu eritici birşey dökebilirsiniz. Çok güçlü bir asit olabilir veya herhangi birşey.

Alıntıları Göster
    asit falan dökme.plastik kutuya hiçbir zarar vermez.hatta borular plastik değilse onları eritir.başına daha büyük dert açar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ablanın hatası bırak o halletsin.Tuvalete bir cisim düstünde alması lazımdı üstüne sifon cekmis bide.Nlburlrd 3-4 Tl ye tel satılıyo onu alıp salıyosun tuvalet degılıne acar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banyo gideri, su kaçırması?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketıl

Ablanın hatası bırak o halletsin.Tuvalete bir cisim düstünde alması lazımdı üstüne sifon cekmis bide.Nlburlrd 3-4 Tl ye tel satılıyo onu alıp salıyosun tuvalet degılıne acar.

Alıntıları Göster
    bir yerden bir kaç metre çelik tel bul. ucunu hafif kıvır onunla temizlemeye çalıış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketıl

Alıntıları Göster
    Kafanıza göre asit masit dökeyim demeyin. Boruları eritirsiniz asıl o zaman daha fena olur ona göre.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

sakın öle bi şey yapma sonra borularıda eritirsin işin içinden toptan çıkamassın.. tel ztn olmaz nerden sokucan sen ara bi tesisatçı söle öğrenciyiz indirimfln :D:D:

• quote:

Kafanıza göre asit masit dökeyim demeyin. Boruları eritirsiniz asıl o zaman daha fena olur ona göre.

Alıntıları Göster
    kezzap
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35isma35

quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

sakın öle bi şey yapma sonra borularıda eritirsin işin içinden toptan çıkamassın.. tel ztn olmaz nerden sokucan sen ara bi tesisatçı söle öğrenciyiz indirimfln :D:D:

Alıntıları Göster
    porçöz, kezzap ve ispirtoyu büyük bir cam şişede iyice çalkalayın (sakın plastik kullanmayın)
    tuvalete döküp yaktığınız kibriti uzaktan atın ve kapıyı kapatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

porçöz, kezzap ve ispirtoyu büyük bir cam şişede iyice çalkalayın (sakın plastik kullanmayın)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bravaaaa Kökten çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 26 Nisan 2009; 11:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

bunu dmk için girmiştim

• Bizim tuvalette sürekli tıkanıyordu her girdiğinde tıkanıyordu saf kuvvetli bir asit getirdi enişte (sanırım sülfürik asit) tuvaletteki suyu çektirdik 3 - 4 litre asidi uzaktan korkarak döktüm ama nasıl fokurduyor duman çıkıyor uzaktan döküp kapıyı zorla kapatıp evden çıktık o şekilde 4 saat felan durdu geldiğimizde suyu döktük şimdi ne tıkanıklık var ne bir şey koltuğu kanepeyi atsan tıkanmıyo artık tehlikeli bir yöntem ama yıllardır bu rezilliği boşuna çekmişiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort 8 yaşında

• 2 kilo kostik al.

Bir kova suyu üzerine dök.

İşlem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İncredipede

Bizim tuvalette sürekli tıkanıyordu her girdiğinde tıkanıyordu saf kuvvetli bir asit getirdi enişte (sanırım sülfürik asit) tuvaletteki suyu çektirdik 3 - 4 litre asidi uzaktan korkarak döktüm ama nasıl fokurduyor duman çıkıyor uzaktan döküp kapıyı zorla kapatıp evden çıktık o şekilde 4 saat felan durdu geldiğimizde suyu döktük şimdi ne tıkanıklık var ne bir şey koltuğu kanepeyi atsan tıkanmıyo artık tehlikeli bir yöntem ama yıllardır bu rezilliği boşuna çekmişiz.

Hocam apartman mi yoksa müstakil ev mi sormasayip

• Apartman hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: İncredipede

Apartman hocam

Artik alt kattakine doluyordur hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.