Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (234. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.775
Cevap
419
Favori
3.764.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oscarmiller

    Arkadaşlar merhaba, Ankara'dan yeni döndüm. Deri döşeme ve ön iki koltuk ısıtma yaptırdım. Gitmişken Balgat yolundaki Doğuş Oto'ya da uğradım
    4 MOTION yazısına baktım, ellerinde Passat için olan vardı, yapışmalı ve ayrı krom harflerden olandan değil. Güzel değildi gerçekten. Tiguan için olana baktılar kırmızı 4 ve motion yazıları krom olandan, Almanya'dan getirtebiliriz diyorlar 1 ay sürermiş, sanırım fiyatına da 44 tl dediler, gayet iyi.
    Ben dün Finlandiya'dan bir arkadaşımdan sordurdum 38 EUR demiş oradaki VW bayi.

    Astramastra, diğer taraftan aksesuar bölümünde Alpine vardı, 1500 EUR dediler fiyatına.

    Bu arada Doğş Tiguan'a özel yan basamakların satışı ve montajı ile ilgili bayilere yazı geçmiş. Showroom'da yan basamak taktıkları bir Tiguan vardı, onu inceledim. Gayet güzel duruyor. Aşağıda resimlerini veriyorum yan basamağın. Montaj dahil fiyatı 1000 tl. Bayilerden isteyen getirtip taktırabilir. Kriko bölgesi falan değişiyormuş bu basamak takıldığında.

    İyi sürüşler

    quote:

    Orijinalden alıntı: astramastra

    sevgili necmy;ocak ayında istanbulda ki bir vw servisi

    Pioneer f910 bt yaklaşık 3000 tl civarı,
    Alpine iXA-W407 bt içinde yaklaşık 3800 tl civarı fiyat vermişti.

    tabii şimdi fiyatlar değişmiş olabilir,yada servisler arası değişiklik göstertebilir.








    Deri döşemelerin hayırlı olsun.Güle güle kullan.Resimleri varsa görelim.Basamaklar bana göre çok hoş duruyor.




  • Oscarmiller, yaptırdığınız yenilikler hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı.

    Ben de geçen hafta Konya Yolundaki VW bayisinde bahsettiğiniz yan basamaklı Tiguan'ı görmüştüm. Gerçekten çok güzel görünmüştü gözüme, ancak araca binerken ve inerken biraz sıkıntı çıkardı. Basamak ayağıma takıldı. Basamağa bassam bu sefer pek kullanışlı gelmedi.

    Tamam basamağın amacını anlıyorum, basmamız lazım, ama sanki Tiguan'da basamak gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. Tabii bu benim fikrim.

    Haaa, dediğim gibi basamak gerçekten güzel duruyor o başka.
  • Deri döşeme konusunda ayrıca yazacağım. Hem renk hem de işçilik olarak benim çok hoşuma gitti. Akşam döndüğüm için fotoğraf çekemedim, yarın çekip foruma koyacağım. Renk olarak BEJ yaptırdım arkadaşlar ve iç mekanın görüntüsü çok farketti.
    Gerçek deri ithal İtalyan ve hem malzeme hem de işçilik hoşuma gitti. Ankara civarında olupta deri döşeme düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Ankara'da Erdan Oto Döşeme'de yaptırdım. (http://www.erdalotodoseme.com/ ) Erdal bey gerçekten işinde titiz ve çok deneyimli.
    Resimleri koyunca sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

    Diğer taraftan Kayseri'de ki VW bayide Çorum'da Zorlu oto döşeme'nin işinde çok iyi olduğun söyledi, o civarda olupta deri döşeme düşünen arkadaşlar Zorlu'ya bakabilir. (http://www.zorluoto.com.tr/)

    İyi sürüşler




  • Teşekkürler Teaman1977, yan basamak güzel duruyor gerçekten ama dediğiniz gibi Tiguan için olmazsa olmaz denecek bir yükseklik söz konusu değil.
    Ancak çocuklar ve bayanların inip binmesi için kullanışlı olacaktır kesinlikle, diğer taraftan aksesuar olarak düşünlürse güzel.
    Ama orada aksesuar bölümünde ki yetkilininde dediği gibi bende farkettim yan basamak oldukça kaliteli idi.
    Ben de şahsen yan basamak düşünmüyorum şimdilik. Ama bir kez daha tam istediğim yazı olduğundan emin olduktan sonra 4 motion yazısını getirteceğim. Resmi aşağıda veriyorum.

    Diğer taraftan deri döşeme konusunu cidden düşünün arkadaşlar aracın havasını çok ama çok değiştiriyor. Normal döşemelerimiz Tiguan gibi bir araca göre hafif kalıyor gerçekten.
    Perşembe sabah bıraktım aracımı, Cumartesi saat 3 te bitmişti. Neredeyse 3 güne yakın sürdü ama değdi. Hem dışardan çok güzel duruyor hem de kullanırken keyfiniz bir kat daha artıyor.

    İyi sürüşler


    quote:

    Orijinalden alıntı: teaman1977

    Oscarmiller, yaptırdığınız yenilikler hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı.

    Ben de geçen hafta Konya Yolundaki VW bayisinde bahsettiğiniz yan basamaklı Tiguan'ı görmüştüm. Gerçekten çok güzel görünmüştü gözüme, ancak araca binerken ve inerken biraz sıkıntı çıkardı. Basamak ayağıma takıldı. Basamağa bassam bu sefer pek kullanışlı gelmedi.

    Tamam basamağın amacını anlıyorum, basmamız lazım, ama sanki Tiguan'da basamak gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. Tabii bu benim fikrim.

    Haaa, dediğim gibi basamak gerçekten güzel duruyor o başka.







  • S&S ile F&F arasındaki fark sadece ekstra donanımlardır. Bu ekstra donanımlardan en göze çarpanı bence jant çapı, virajlarda dönme özelliği olan bixenon farlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: tino67

    S&S ile F&F arasındaki tek fark ekstra donanımmıdır yoksa yüksek hızlarda direksiyon güvenliği gibi farklar varmıdır?

  • Sn.Virgaba,

    F&F ve S&S arasında ki donanım farkları VW sitesinde var. Lastik, jant, virajlarda dönebilen bixenon far, cc, yağmur sensörü, eve gidiş geliş farı, far yıkama, kendi kendine park sistemi ( fiyat farkında oldukça etken olabilir), lastik basınç uyarısı, kendi kendine kararan iç dikiz aynası, 230 V soket.
    Bildiğim kadarıyla bu kadardı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: virgaba
    Cidden bu 7 milyar fark sadece: lastik, jant, xenon, cc, yağmus sensörü ve eve gidiş geliş farı için mi ?

    Bence daha fazlası vardır ? Net bir bilgisi olan arkadaşlardan konuya açıklık getirmelerini bekliyoruz.
  • Sevgili Dogul, Ankara'dan dediğim gibi yeni döndüm, 1 saat kadar önce yönetime yazdım bu talebimizi. Ancak yanıtları bu tür bir yekilendirme yapamayacakları ve PM ve şikayet üzerine gerekli önlemleri aldıkları ve alacakları şeklinde.
    Yani yine bildiğimiz yöntemlerle rahatsız eden kişileri şikayet edebileceğiz yönetime. Bana ve hiç bir forum kullanıcısına böyle bir yetki veremiyorlar.
    İyi sürüşler

    quote:

    Orijinalden alıntı: dogul

    sevgili oscarmiller, tüm forumda belki olmaz ama sadece tiguan kulübü konusunda bir yetkilendirme yaparlar diye düşünüyorum. bence bir mesajla yönetime bu konuyu açsan. şimdilik sorun hallolmuş gibi gözüksede ileride olabilecek bir soruna hızlı müdahale etme şansımız olur.
  • 1.4 tsi motor ss tiguan almayı düşünüyorum.bayilerin yaptığı indirimler hakkında bilgi ve panoramik cam tavan için ne kadar isteniyor. vw sitesinde 980 eruo gözüküyor pan cam tavan
  • hayırlısı olsun, bir daha ki arızalı misafire kadar rahatız en azından,

    yan basamak çok güzel duruyor ancak ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum, ayrıca yüksek araba alışkanlığı kazandık hepimiz, bu mesafeyi azaltır diye düşünüyorum.

    4 motion yazısı süper, parça kodunu öğrenebilirsen çok yardımcı olur.

    ff ve ss arasında kalan arkadaşlar, bence maddi durum el veriyorsa hiç düşünmeden ff alın derim, bence 7.000tl lik fark az bile.
  • geçmiş olsun dogul çok sinir bozucu bir durum olsa gerek.

    quote:

    Orijinalden alıntı: dogul

    arkadaşlar rcd 510num çalındı. ayrıca fiscon bluetooth kiti ve next naviasyon cihazınıda almışlar.

    bugün aracı servise bıraktım. bir işlem yapamadılar yarına kaldı işlemler. rns510 takalım farkını vereyim dedim ama rcd 510nun serviste fiyatını göremediler. vw parçayı türkiye getirmemiş dediler. şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum. neksvox muydu neydi yanlış yazdım ama o marka da takabilirler. rcd 510 da takabilirler, fakat rcd 510 larda değişti sanırım yeni gelenler biraz daha değişik. kasko bana parasını verse enderden rns 510 alırım ama o zamanda kasko fatura istiyor sanırım. ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum.

    fikir verirseniz sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeRakLeIoN

    geçmiş olsun dogul çok sinir bozucu bir durum olsa gerek.





    teşekkür ederim, gerçekten sinir bozucu bir durum. son olur inşallah.
  • ben rcd ne kadar dedim, servis 1100 dedi, rns dedim, 3200 dedi, TL değilmi dedim TL dedi. Ama elemanın dalgınlığıysa bilemem ama dialog aynen böyleydi.
  • Renk konusunda kesinlikle katılıyorum benim aracımda beyaz ve kirli olduğunda bile bakmaktan temiz hali gibi keyif alıyorum sanki yeni off road'tan çıkmışım gibi hissettiriyor.

    Toz, toprak içindeyken en güzel beyaz oluyor gene bu araca.

    quote:

    Orijinalden alıntı: brucelladr

    RENK KONUSUNDA ÖNCELİK SİZİN TERCİHİNİZ AMA BEN BEYAZ DİYORUM NİTEKİM BENİM ARACIMDA BEYAZ KİRLENME KONUSUNDA İSE İNANNIN KİRLİ HALİ BİLE GÜZEL TAM BİR OFFROAD HAVASINA GİRİYOR DİĞER RENKLERE GÖRE KİRLİLİĞİ BENCE DAHA AZ GÖZE BATIYOR UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDUR
  • +1 harfi harfine katılıyorum.

    Bu arada arkadaşlar bir süredir direksiyon üzerindeki menü tuşumda bulunan sorundan bahsediyordum. Bu sorunum yetkili servisin özverili çalışması sonucu çözüldü.

    Menü tuşumun çalışmama nedeninin Cruise Control eklentisi olduğuna kesin kanaat getilirdikten sonra ilk olarak servis şefi ile birlikte CC ya da menü tuşu arasında bi seçim yapmak zorunda olacağımızı düşündük. Bu arada yol bilgisayarındaki yazılımsal sorununda çözülmesi için Istanbul'dan kalifiye personel gelmesi gerekiyordu.

    İşte o gelmesi gereken amcamın aklına öyle birşey geldiki eyvallah dedim olay işte budur! Antalya servisteki araç ile Istanbul'dan uzman yetkili online bağlantı yaparak yazılım kontrolu ve geri yüklemesi yaptı. Menü tuşunun işlevi yukarı veya aşağı ok tuşlarına iki saniye basılı tutulması olarak yeniden atandı ( bence problemin pratik çözümü için süper bir fikirdi )

    Sonuç olarak artık direksiyonum üzerinden tüm kontrolleri kullanabiliyorum. Tek fark ise sizin araçlarda yol bilgisayarı menüsüne girmek için direksiyondaki menü tuşuna bir kere basılırken benim araçta aynı işlev için yukarı veya aşağı ok tuşlarına iki saniye basılı tutuluyor olması.

    Sorunun pratik çözümünden, servisin ilgi ve alakasından oldukça memnun kaldım. Oyleki aracı servise bir hafta kadar bırakıp Istanbul'a gittim ve bu sırada sürekli bilgilendirerek gelişmelerden haberdar edildim.

    Cik sesine gelince; Sorunu servise bildirmiştim aslında ama çok ta üstünde durmadım açıkçası. Onlarda biliyorlar sorunun ne olduğunu ve su pompası sipariş verilmiştir çoktan sanırım. İşin ilginç yanı ise ilk belirdiğinde sinirimi fena halde bozan bu sesi artık hatırlamıyorum bile. Yani kafamda bir saplantı haline gelmedi açıkçası. Çoğu zaman müziğim açık zaten ama ara sıra duyuyorum ve hoşumada gitmeye başladı ne yalan söyliyim.

    Son durumlar bundan ibaret herkese hayırlı geceler, iyi pazarlar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: dogul

    tiguandan son derece memnunum, Q5 alacak param olsa tiguanı görmeye bile gitmezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRakLeIoN -- 14 Mart 2010; 1:13:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: king36

    1.4 tsi motor ss tiguan almayı düşünüyorum.bayilerin yaptığı indirimler hakkında bilgi ve panoramik cam tavan için ne kadar isteniyor. vw sitesinde 980 eruo gözüküyor pan cam tavan

    ***kimsenin bilgisi yok mu***
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necmy

    ben rcd ne kadar dedim, servis 1100 dedi, rns dedim, 3200 dedi, TL değilmi dedim TL dedi. Ama elemanın dalgınlığıysa bilemem ama dialog aynen böyleydi.


    sanırım 310 nu söylemis size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeRakLeIoN

    Renk konusunda kesinlikle katılıyorum benim aracımda beyaz ve kirli olduğunda bile bakmaktan temiz hali gibi keyif alıyorum sanki yeni off road'tan çıkmışım gibi hissettiriyor.

    Toz, toprak içindeyken en güzel beyaz oluyor gene bu araca.

    quote:

    Orijinalden alıntı: brucelladr

    RENK KONUSUNDA ÖNCELİK SİZİN TERCİHİNİZ AMA BEN BEYAZ DİYORUM NİTEKİM BENİM ARACIMDA BEYAZ KİRLENME KONUSUNDA İSE İNANNIN KİRLİ HALİ BİLE GÜZEL TAM BİR OFFROAD HAVASINA GİRİYOR DİĞER RENKLERE GÖRE KİRLİLİĞİ BENCE DAHA AZ GÖZE BATIYOR UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDUR





    kesinlikle katılıyorum,

    bunun için çamura girdiğim bile oldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oscarmiller

    Deri döşeme konusunda ayrıca yazacağım. Hem renk hem de işçilik olarak benim çok hoşuma gitti. Akşam döndüğüm için fotoğraf çekemedim, yarın çekip foruma koyacağım. Renk olarak BEJ yaptırdım arkadaşlar ve iç mekanın görüntüsü çok farketti.
    Gerçek deri ithal İtalyan ve hem malzeme hem de işçilik hoşuma gitti. Ankara civarında olupta deri döşeme düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
    Ankara'da Erdan Oto Döşeme'de yaptırdım. (http://www.erdalotodoseme.com/ ) Erdal bey gerçekten işinde titiz ve çok deneyimli.
    Resimleri koyunca sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

    Diğer taraftan Kayseri'de ki VW bayide Çorum'da Zorlu oto döşeme'nin işinde çok iyi olduğun söyledi, o civarda olupta deri döşeme düşünen arkadaşlar Zorlu'ya bakabilir. (http://www.zorluoto.com.tr/)

    İyi sürüşler


    hayırlı olsun başkası adına söz verdik ama arayan olmayınca yardımcı olamadık.. zorlu oto gerçekten bu işte ustadır


    quote:

    Orijinalden alıntı: kelmiker

    arkadaşlar aklıma gelmişker, deri koltuğun bakımını nasıl yapacaz

    forumda bazı arkadaşlar yazmış ama bizim arabayı en iyi biz biliriz değil mi? birde deri koltuk yazın terleme ve aşırı ısınma yapıyor mu


    soru sordum ama arada kaynadı




  • ben ankarada oturuyorum ve vw e gıttım tıquan ı sordugumda cam tavan ı yoq dedıler ama ınternette arastırdıgımda war acaba onlar ozel yapım mı we zenon far yoq dedıler onuda ozel getırıolarmıs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bıcakcı
    ben ankarada oturuyorum ve vw e gıttım tıquan ı sordugumda cam tavan ı yoq dedıler ama ınternette arastırdıgımda war acaba onlar ozel yapım mı we zenon far yoq dedıler onuda ozel getırıolarmıs

    Söylemiş olduğunuz seyler opsiyonel olup malesef yurtdışında yapılıyor bu nedenle ellerinde yoksa o özellkite araç siparişi verilmesi gerekiyor.saygilarimla
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.