Şimdi Ara

Tiger Pass'ten Hediye Oduncu Gömlekler[SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki hatırlarsınız bi kaç hafta önce gömlek inceleme konusu açmıştım video eklemiştim.
    Tiger Pass markasının oduncu gömleklerinin kendi fikrimce f/p de bir numara olduğunu yazmıştım konuya.
    İnternette konuya rastlayan Tiger Pass Satış Müdürü Okan Bey konuya uzunca bir yazı yazmış bana da bir gömlek hediye sözü vermişti internette markalarıyla ilgili ilk yorumlar için.
    Kendisi sözünü tuttu bugun saat 5 gibi UPS kargo ile evime bir paket geldi.Ssleri sizle paylaşmak istedim.
    Buyrun ssler:

Firmaya bu ince davranışından dolayı teşekkür ederim.
    Mutlu oldum sizle paylaşmak istedim
    Son olarak:The Big Cat in the Valley!

• 100 lira göndereyim konuyu sildir.
    Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.
  • xxl ?

2-) gerçekten tavsiye eder misin, fiyat ne kadar?
  • Simage yapaydın eyiydi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT(İNGİLİZCE) 2. SINIF
  • Şuan hiç param yok ama böbreğimi satıp Tiger Pass marka gömlek koleksiyonu yapmayı düşünüyorum.Geçen kız arkadaşım başka marka gömlek hediye etmişti yüzüne fırlattım.Tiger Pass dışında olmaz dedim ve kızdan ayrılıp Tiger Pass mağazasında çalışan kıza açıldım onla evlenicem kısmetse.Tiger Woods'a adını Tiger Pass olarak değiştirmesi için tehdit mesajları yolladım.Pm atın kargo bilgilerimi vereyim xl ve siyah renk tonlarında olsun.Dar kesim olmasın ve kargoyuda ödeyiverin.Bu arada gömleğin yanına kışlık kazak neyin koyarsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 6 Mart 2014; 19:56:28 >

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün dışarı çıktım iki kız beni çevirdi yok gömleğin çok güzel yok çok beğendim felan filan :) teşekkürler tiger pass
  • Bir arkadaşım önermişti.aman bu da yalandır dedim.ısrar etti.giydim,tüm ağrılarım bitti.ilk gün 2 kız telefonu mu istediler.ama telefonumu veremezdim pahalı çünkü.ben lafa değil tiger pass a bakarım...

Orijinalden alıntı: 911

Geçen gün dışarı çıktım iki kız beni çevirdi yok gömleğin çok güzel yok çok beğendim felan filan :) teşekkürler tiger pass

acunla görüşüyon mu bize iş neyin ayarla

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Tigerpass ole tanistigim gun hayatim degisti.sizde hemen bizi arayarak bu urunle birlikte piyasa degeri 79 lira olan bu pantalona sahip olabilirsiniz. Yanlis duymadiniz. Ustelik memnun kalmazsaniz 30 gun icinde paraniz iade.

Hemen ekranin altinda bulunan numaradan bizi arayarak bu benzersiz urune sizde sahip olabilirsiniz.

Tigerpass bu kaliteye asla hayir diyemiyorum. Mmmmmmhhh

Okan Bey pm atarsaniz gomlekler icin adresi atayim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 1 seneden beri bel ağrısı problemi çekiyordum. Hangi doktora gitsem çare bulamadı. Geçenlerde ilkokul arkadaşımla karşılaştık. Ona belimi anlattım. Kolumdan tuttuğu gibi beni tiger pass mağazasına soktu. Bir gömlek seçip bana uzattı deneyeyim diye. Ben ne yapmaya çalışıyor bu diye düşünürken gömleği giydim. Aman Allahım! Belim artık ağrımıyordu. İnanın orada göz yaşları içinde gömlek reyonuna sarıldım. Bu gömlekler bir harikaydı. Artık tiger pass vazgeçilmezim olmuştu. O gün bu gündür tiger passla yatar tiger passla kalkarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

:(
    I love Tiger Pass

Tam oldu bu gömlek üstüme
    İç içe giydim sekiz tane
    Gömleği üstümde görenler
    En güzeli bu diyor
    Ronaldo bile soruyor

Peşimde Rus kızları
    Ah bırakmıyor yakamı
    Sensiz olmaz diyorlar
    Sekiz gömlekli adamım.

Şiir Tiger Pass markasına özel Akrostiş(baş harflerine dikkat) şeklinde yazılmıştır.Tamamen bana aittir.Sekiz gömleğin verdiği ilhamla yazılmıştır.

İletişim için PM açık
    öncelikle ilginize alakanıza ve çıkarsız samimiyetinize çok teşekkür ederim :)
    arkadaşlarınızdan biri sormuş Tiger Pass sadece gömlekmi yapıyor diye? erkek kolleksiyonu yapan bir markayız.
    uzun zamandır okuduğum en keyifli sohbetti. espri anlayışınıza ve kabiliyetinize bayıldım. sizin gibi sevenlerimiz olduğu sürece sırtımız yere gelmez. ( en azından sosyal medyada :)) )
    herkese tekrar teşekkürler....

Belescilerle dolar simdi burasi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CF63EEE8 -- 3 Nisan 2014; 0:23:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

BUGÜN SAÇIMI TARADIM, KEŞKE YÜZÜMÜ DE TARAYABİLSEYDİM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.