Şimdi Ara

Tigana Sizce Nasıl Bir Teknik Adam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktasta basarılı olacaına inanıyormusunuz ?

• bence futbolcu yetiştirme bulma geliştirme konusunda çok iyi, gençleştirmeyi çok iyi yapabilecek bir teknik direktör ancak bikaç sene içinde beşiktaşta bi başarı yakalıycaını sanmam, zamana ihtiyacı olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

bence futbolcu yetiştirme bulma geliştirme konusunda çok iyi, gençleştirmeyi çok iyi yapabilecek bir teknik direktör ancak bikaç sene içinde beşiktaşta bi başarı yakalıycaını sanmam, zamana ihtiyacı olacaktır

+1 bencede biraz daha zamana ihtiyacı avr
  • bence gerektıgınden ei bu adamda iş var tabe gonetım dınlerse
  • slm

Ben Tigana nında başarılı olcağına inanmıyorum başta bu yönetim olduktan sonra Tümer dene kişilik televizyonlarda da açıkladı ben sergen le anlaşamıyorum ama profesyonelim dediğini yönetimin futbolcular arasındaki bölünmeye engel olamadığını,teknik heyetin ise pasifliği beşiktaşımızı bu hale getirdi.

Birde beşiktaştan hangi futbolcu gittiyse gittiği takımda nedense hep beşiktaşa karşı eskiden bir oynuyosam şimdi iki oynayacağım diyor, sanki zamanında beşiktaşın ekmeğini yemedi, Neyse bu tarftaryensede yenilsede bir günlük değil ömür boyu hep beşiktaşlıdır. En delikanlı taraftar yine beşiktaş taraftarıdır.. Bunuda herkes bilsin....

..................TÜM BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINA SEVGİLER................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkartal -- 24 Haziran 2006; 10:08:03 >
  • tigana bence başarılı olacaktır ama birazdaha zaman ve sabır gerekir.yönetim değişirse bu süreç dahada azalabilir.
  • Bende Başarılı Olacağına Pek İnanmıyorum Ama Sorun Tigana da Diğil Sorun Baska Bi YErlerde . Herkes Beşiktaşın Bu Doğrultuda Giderse 13 Şampiyonlukta Kalacağını Söylüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bence, futboldan ve futbolcudan anlayan, dürüst, çalışkan bir teknik direktör. Başarılı olacağını umuyor ve destekliyorum.
  • bence tigana ile takım sampiyon olamaz ama catır catır top oynar biz takımı kınac olmadan izleriz ama herkesin bildiği sampiyonluk baska seyler gerektiriyor (saibe falan degil)motivasyon devamlılık falan gibi sampiyon olamaz ama yarısa dewam eder gibi geliyor
  • Sorun Kimde Sizce ?
  • Aslında kötü bir teknik adam değil. Genç ve yetenekli oyuncuların peşinde ama bunların gerekli seviyeye gelmesi için çok zaman lazım. O yüzden hemen başarılı olacağını sanmıyorum. Bu sene de ligde şampiyonluğu unutalım. Kaliteli bir kadro kuramadı, sadece genç ve gelecek vaadeden bir kadro kurdu. Bana kalırsa Tigana alt yapıda çalışmalı.

Hayırlısı diyorum, yine belli olmaz ama maalesef bu sene de şampiyon olamayacaz gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.