Benim yan char 59 lvl asas var ve arada sırada ardream yapıyim diyorum da 2 charı birden yürütmek biraz ytl istiyor ve bende o kadar para yok.Ticket atsam 59 lvl asasımı 59 lvl warrior yaparlar mı?
Yaparlar diyen arkadaşlarım bana bunun için güzel bir İngilizce ticket örneği hazırlayabilirler mi?Malum silver pre. aldıkta onu yazıcak kadar ingilizcem yok.
k
hmm ilk defa duydum boyle bi istek eger olursa bende yaptırmak ısteırm ama bence olmaz
60- için olabilir belki ama 60+ için yapıcaklarını sanmam düşünün 80 mageyi alıyorsunuz 1 ticketle 80 rogue oluyo
abi nolur abi 4500 kc alcam de belki yaparlar sanmam hiç duymadım yaptıklarını
Ticket atıcaksın. Gelen Cevap :
We apolagize bla bla bla blo blablablablablablablabla....
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
abi nolur abi 4500 kc alcam de belki yaparlar sanmam hiç duymadım yaptıklarını
60- için olabilir belki ama 60+ için yapıcaklarını sanmam düşünün 80 mageyi alıyorsunuz 1 ticketle 80 rogue oluyo
59 lvl char umarım değiştirirler.Ticket örneği yazarsınız sevinirim nasıl şeyler yazmalıyım ve İngilizce olursa sevinirim
değiştirmezler Cinsiyet Sc si vardı ama bunun Sc Si Yok
Değiştirmezler ama belki silebilirler yeni bir warrior açıp kasabilirsin. Silinmesi yolunda ticket at üzerinde item bırakma çıplak dursun sadece görev takıları falan kalsın üstünde ısrarla silinmesi için ticket at atarken click and buy bilgilerini ve kesn kodlarınıda vermeyi unutma sakın. Akşam Antor'a pm atarsan sana ingilizce çeviri yapar...
bence imkansız ama denemekten zarar gelmez
allah aşkına sana mantıklı geliyor mu ? gerçi geliyodur gelmese konuyu acmazdın
quote:
Orjinalden alıntı: ItwosavalI
allah aşkına sana mantıklı geliyor mu ? gerçi geliyodur gelmese konuyu acmazdın
K2 için zor bir şey değil yapmaları imkansız gibi bir şey olsa da sadece olma şansı var mı diye sordum
Databaseden yapılamıyacak şey yok, yani mümkün ama bana kalırsa yapmazlar.
ben bugün ticket attım öneriler kısmından oyuna böyle bir yeniliğin gelmesi konusunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme