Şimdi Ara

Ticari Dikey Rüzgar Tüneli İçin Öngörüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Portatif bir dikey rüzgar tüneli kurup, bu şekilde insanlara paraşüt deneyimi yaşatarak bundan ticari gelir elde etmek istiyorum. İşin mali boyutunu geçersek, ne gibi zorluklarla karşılaşabiliriz başlamadan önce herkesin fikrini almak istedim. Güvenlik prosedürleri, çıkartılması gereken ruhsatlar, sahip olunması gerekecek evraklar, nereden nasıl elde edilebileceği vs.

Var mı kafasında bu konuda bir fikri olan?

Ticari Dikey Rüzgar Tüneli İçin Öngörüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 12 Haziran 2014; 8:16:30 >

• Hocam çoluk çocuk dolu Konu Dışı'na böyle bişey sorman baştan hata zaten.
    Ha olaya gelirsek böyle işler tekli olarak kurulmaz bence, bi eğlence merkezinin içinde olabilir mesela
  • Onun maliyeti bildigim kadariyla pervane ve ozel giysileri ama pervane oldukca guclu fiyat hakkinfa bir bilgimde yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapali ortamlarda kurulmasi daha mantikli olur yanlardan ruzgar alabilis suan ki sistem ustelik kafesin ust tarafinda alirsa o ruzgari hayati tehlike yaratir. Kar, kis bunlari saymiyorum bile cunku makina durdukca zarara isler. Ama farkli olsun diyosaniz ben olmasini isterdim denizin ortasinda surenin sonuna dogru ruzgari belirli aciyla verip adami denize atabilirsiniz. Maliyet ve resmi konularda malesef bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.