Şimdi Ara

Ticari aracın yaz lastiği ile muayeneye girmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirket adına kayıtlı (ticari) ve camlı kamyonet şeklinde ruhsat kaydına sahip Opel Combo aracımız mevcut.

Muayeneye gireceğinde kış lastiği takılı olmaması ağır kusur mu geçiyor? (Normal şartlarda sürüş için zorunlu olduğunu biliyorum fakat araç yeni alındı eksikleri gideriliyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muayenede lastik tipine bakmıyorlar. Nice doblolar kışın yaz lastikleriyle giriyor muayeneye.

• https://www.tuvturk.com.tr/musteri-hizmetleri/sikca-sorulan-sorular/diger-sorular.aspx

Sorunuzun cevabını yazmışlar. Kışlık/yazlık zorunluluğu yok. Lastiğin uygun olup olmadığına bakıyorlar. Tipine değil.

• kışlık ,yazlık bakmıyorlar. Şirkette h100 minibüs var her sene şubatta üstündeki yazlıklarla giriyor ve geçiyor muayeneden. ( tabi kışın kullanamıyoruz h100 ü . Bırakın karı , yağmurlu havada bile sakat bir minibüs. getir götür işlerine iyi )

• Geçen hafta girdim. muayenede sorun olmuyor. Ama yolda polis yakalarsa cezası var.

Birde kazayı karışırsanız karşı taraf ya da eksperi bunu farkederse aleyhine durum olabilir

• Bilgilendirmeler için teşekkürler, muayeneden sorunsuz geçtim,

ayrıca kış lastiği siparişimiz verildi

Herkese kazasız sürüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.