Şimdi Ara

Ticari araç ve Suv kullanan arkadaşların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suv kullanan arkadaşlar lütfen trafikte daha yavaş seyredin. Araçlarınız büyük, hızlı ve güvenli ancak küçük bir araca çarpmanız durumunda ömür boyu pişmanlık yaşayabilirsiniz. bir suv ile 92 model honda civic coupe nin crash test sonucu ;






    Belki yeni araçlar daha güvenli diyebilirsiniz ama sonuç değişmiyor , araçlar güvenli oldukça görece hızlı kullanım oranlarıda artıyor. Lütfen aracınızın bir ölüm makinasına dönüşebileceğini unutmayın. Küçük aracın içindeki dummy nin başı kopmuş durumda !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolvoNokturn -- 20 Aralık 2007; 4:50:00 >







  • Sadece suvlar değil son dönemde çok moda olan hafif ticarilerinde çok dikkatli olması lazım... araçlar iri olduğundan sürücüler kazada yapsak bir şey olmaz mantığıyla hareket ediyor... size bir şey olmayabilir ama karşı tarafta yol açacağınız hasar ömür boyu vicdan azabı duymanızı sağlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 19 Aralık 2007; 8:23:01 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CanTuran

    Sadece suvlar değil son dönemde çok moda olan hafif ticarilerinde çok dikkatli olması lazım... araçlar iri olduğundan sürücüler kazada yapsak bir şey olmaz mantığıyla hareket ediyor... size bir şey olmayabilir ama karşı tarafta yol açacağınız hasar ömür boyu vicdan azabı duymanızı sağlar...




    çok haklısınız arkadaşlar hız felakettir
  • Manyak dolu trafikte.Daracık yolda 130 la giderken bişey yok şehirler arası yolda 90 ı geçmiyor niye,çünkü kaza yaparsa kurtuluşu olmazmış 130 yapınca karşı tarafın kutulma ihtimali varmış gibi sanki!
  • Ahanda getti 1 milyon dallırz of amerika.
    O dummy 1milyon $.

    Bu arada suvdaki de canlı çıkamaz bu kazadan.En iyi ihtimal ağır yaralı...
  • Kazanın sonu kotu.

    Suv da carptıktan sorna taklalar atıyor aslında onun da durumu ıyı degıl.. Yuksek araç oldugundan takla atma egılımleri yüksek..

    bunlar frensiz birbirleriyle carpısıyorlar. Cok nadiren boyle kaza olur.

    Tren carpmış gibi..
  • aslında sanıldığı kadar az olmuyor böyle frensiz kazalar. Suvların yada pikapların yandan vurduğu kazalar oldukça muhtemel. 4 yol ağızlarında kontrolsüz kavşaklarda. Buna bir örnek , hemde canlı yayında ;




    Bir başka belirtmek istediğim konuysa yeni suvlarda bu tip kazalarda hayatta kalma ihtimali artık çok yüksek ama çarpılan ncap 5 yıldızlı araçlar içinse hala durum kritik. Çünkü çarpan kütlenin ağırlığı ve yüksekliği işi ölümcül kılıyor.




  • arabanın en zayıf kısmı yanlarıdır.Birde teneke gibi civici koymuşlar karşısına elbetteki kurtulması imkansız olur.O jipi aynı durumda kamyonla çarpıştırsalardı oda aynısı olurdu tamamiyle siklet ile alakalı bir durum.
  • Gerçekten de en büyük tehlike ticariler. Motorlar güçlü ama ne yol tutuş var ne de durabiliyorlar çünkü hem yüksek hem de ağırlar.
  • Bende traktör alıp binicem şehir içinde zevk benim değilmi kime ne.Şehir içi için kesinlikle gereksiz araçlar şu jipler.Zengin kadınlar eskiden havalarını kürkle atardı şimdi yerini jipler aldı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Haksin

    Bende traktör alıp binicem şehir içinde zevk benim değilmi kime ne.Şehir içi için kesinlikle gereksiz araçlar şu jipler.Zengin kadınlar eskiden havalarını kürkle atardı şimdi yerini jipler aldı.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: attractivegipsy


    quote:

    Orjinalden alıntı: Haksin

    Bende traktör alıp binicem şehir içinde zevk benim değilmi kime ne.Şehir içi için kesinlikle gereksiz araçlar şu jipler.Zengin kadınlar eskiden havalarını kürkle atardı şimdi yerini jipler aldı.










  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.