Şimdi Ara

Ticari araç kullananlar hangi hızlarda gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gözlemlediğim kadarıyla bu minibüs, otobüs, kamyonet vb. ticari araçları kullananlar yollarda kendi hız limitlerinin dışına çıkarak otomobil hız limitlerine uyarak gidiyorlar. Mesela hız limiti 90sa adam 95km civarlarında gidiyor, bölünmüş yollarda otomobil gibi 110la gidiyor vs. Benim aklıma takılan diyelim 90km tabelalı yolda pusuya yatmış radar olsa ve 98km hızla bir kamyonet(vw amarok mesela) geçse. Normalde bu adam %10luk opsiyonu da içine katarsak 88km hızla gitmesi gerekir orda. Peki polis bunu hesaplıyor mu? Yoksa bütün araçlar(ağır vasıtalar hariç) için aynı limite mi bakıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 24 Aralık 2014; 22:27:41 >

• Hesaplıyor
  • Ticari araçlar (Connect caddy) sadece 110 olan yollarda 100km/s otobanda 110 limiti var. Diğer butun yollarda binek ile aynı. Bunu haricinde bütün ticarilerede limitler farklı ve eger puau gelirse direk cezayı yerler ama bu insanlar o yıllarda ssürekli ggidip geldiler için ezbere biliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasını verirsen hızlı gidersin aracın kamyonet olması ile alakası yok. Birebir herşeyiyle aynı iki aracın otomobil ruhsatlı olanına farklı muamele yapıyorsa bu işte bir saçmalık var demektir.
  • 2010 Senesinden bu yana 2 araç değiştirdim minibüs sınıfında ikisinde de 105 km/h gelince gaz kesiyor. Gaza bassan bile gitmiyor araç ya pompadan yada motordan bir kısıtlaması var galiba iyi bir istesende geçemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Ticari araçlar (Connect caddy) sadece 110 olan yollarda 100km/s otobanda 110 limiti var. Diğer butun yollarda binek ile aynı. Bunu haricinde bütün ticarilerede limitler farklı ve eger puau gelirse direk cezayı yerler ama bu insanlar o yıllarda ssürekli ggidip geldiler için ezbere biliyorlar

Aynen öyle hocam sürekli gidip geldiğin yollarda nerelerde pusu vardır nerelerde sabit radar var ezbeliyorsun ben binek araç kullanıyorum radarlara yaklaşınca hız limitimden 10 15 km aşağıya düşüyorum genelde.
  • 2 senedir partner kullanıyorum.Binek araçlarla aynı hızda gidiyorum.Ceza yersem de öderim.1995 model Tofaşların hız sınırı benden daha yüksek.
    .....The bomb has been planted...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ticari araç kullananların hepsi arabaları gavurun malı gibi kullanıyorlar.
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Saçmalık asıl şurda oluyor. Hafif ticari sınıfındaki araçla 88 km hızı geçemezsin diyor. İnsan taşıyan otomobil versiyonu ile 120 km hıza çıkabiliyorsun. Yani hafif ticari ile taşıdığın eşya insandan daha kıymetli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.