Şimdi Ara

Ticarette En İyi Para Kazanma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
18.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler en iyi ticaret neyle yapılır en çok neyle para kazanılır ?

• Şansla.
  • Parayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1938

Parayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can~

quote:

Orijinalden alıntı: 1938

Parayla.

Yalan değil para parayı çeker

• şans, para ve zaman

şans: itemi ucuza alabileceğin adamı bulmak pahalıya satacağın alıcıyı bulmak.

para: itemi bulduğunda üzerinde onu alacak kadar paran olmalı,

zaman: İtem ararkende satarkende gerekli...
  • Konu bana biraz saçma geldi. Ticarette en iyi para kazanma yolları demiş. Ticaret dediğin. Al-Sat demektir. Bu durumda alıcaksın satıcaksın. En çok parayı büyük itemler alıp satarak kazanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birazcık şans ve birazcıkta Al sat Hesabı.
    Örneğin Buy Pazar Kurdun +8 No Reb Iron Impact arıyorsun 8GB Den Arıyorsun adamın biri geldi saattı sana sattığı gibi 850 Den pazara koy +8 Iron Impact olur +5 Reb Warrior Shell Parçaları olur kafana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Konu bana biraz saçma geldi. Ticarette en iyi para kazanma yolları demiş. Ticaret dediğin. Al-Sat demektir. Bu durumda alıcaksın satıcaksın. En çok parayı büyük itemler alıp satarak kazanabilirsin

onun bende farkındayımda dostum en çok hangi item alım&satımı serii verya daha fazla alıcısı&satıcısı var yada item basmakta olabilir. O yüzden fikirlerinizi istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: QainichiNyorai

quote:

Konu bana biraz saçma geldi. Ticarette en iyi para kazanma yolları demiş. Ticaret dediğin. Al-Sat demektir. Bu durumda alıcaksın satıcaksın. En çok parayı büyük itemler alıp satarak kazanabilirsin

onun bende farkındayımda dostum en çok hangi item alım&satımı serii verya daha fazla alıcısı&satıcısı var yada item basmakta olabilir. O yüzden fikirlerinizi istedim

Asas itemleri al sat her zaman alicisi vardir. Cleaver 9 chitin 8 fp 9 kolluk ayaklik gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

quote:

Asas itemleri al sat her zaman alicisi vardir. Cleaver 9 chitin 8 fp 9 kolluk ayaklik gibi.

Kesinlikle asas itemi Fakat herkesde bunu yaptığı için şurda şu fiyatta satıyorlar diyerek fiyat düşürmeye çalışan çok oluyor.

• Nakitin varsa ucuzdan ne bulursan cek 10- 20m karına koy gıtsın gunde 2Gb ye kadar cıktım karda ;)
  • Al-Sat-Takas Yap

Mantık bu.
  • vaktin varsa bi gun buying pazari bi gun selling pazari yapacaksin aldigin itemi sattikca kar yaptikca bu isten zevk alacaksin ne alip satacagin sana kalmis mesela piyasada pek olmayan ama musterisi olan itemler al.
  • ilk once oyuna verecegin zamanla alakali
    sonra oyun bilgisiyle piyasayi takip etmenle alakali
    tabi en onemlisi sansli olacaksin.denk gelme meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

vaktin varsa bi gun buying pazari bi gun selling pazari yapacaksin aldigin itemi sattikca kar yaptikca bu isten zevk alacaksin ne alip satacagin sana kalmis mesela piyasada pek olmayan ama musterisi olan itemler al.

mesela ?
  • quote:

quote:

vaktin varsa bi gun buying pazari bi gun selling pazari yapacaksin aldigin itemi sattikca kar yaptikca bu isten zevk alacaksin ne alip satacagin sana kalmis mesela piyasada pek olmayan ama musterisi olan itemler al.

mesela ?

mesela hiç paran yoksa klasik olarak +5 rogue chitinlerle bi gün alıcı bi gün satıcı olarak baslayacaksın daha sonra bunu +7 shard yapa bilirsin sonra onları satıp +9 fp kolluk alırsın omu satarsın asıl fp satmaya başladığında kar edeceksin kar etmeye başlayıncada moradondan çıkmak istemeyeceksin bi nevi bağımlılık yapıyo ben 1 yıl carnac ta lüfere adım atmamıştım

• quote:

quote:

quote:

mesela ?

mesela hiç paran yoksa klasik olarak +5 rogue chitinlerle bi gün alıcı bi gün satıcı olarak baslayacaksın daha sonra bunu +7 shard yapa bilirsin sonra onları satıp +9 fp kolluk alırsın omu satarsın asıl fp satmaya başladığında kar edeceksin kar etmeye başlayıncada moradondan çıkmak istemeyeceksin bi nevi bağımlılık yapıyo ben 1 yıl carnac ta lüfere adım atmamıştım

fp de iyi iş var diyorsun yani ?

• Fabrıc bas, sonra sat. Gıt gıde gelıstır ısı tıcarete dok..
  • İllegal programları kullanarakta para kazanırsın istedikten sonra her türlü olur uniq takı işinde iyi para war
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.