Bildirim
Ticarette En İyi Para Kazanma Yolları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şansla. -
Parayla. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1938
Parayla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can~
quote:
Orijinalden alıntı: 1938
Parayla.
Yalan değil para parayı çeker
-
şans, para ve zaman
şans: itemi ucuza alabileceğin adamı bulmak pahalıya satacağın alıcıyı bulmak.
para: itemi bulduğunda üzerinde onu alacak kadar paran olmalı,
zaman: İtem ararkende satarkende gerekli... -
Konu bana biraz saçma geldi. Ticarette en iyi para kazanma yolları demiş. Ticaret dediğin. Al-Sat demektir. Bu durumda alıcaksın satıcaksın. En çok parayı büyük itemler alıp satarak kazanabilirsin -
Birazcık şans ve birazcıkta Al sat Hesabı.
Örneğin Buy Pazar Kurdun +8 No Reb Iron Impact arıyorsun 8GB Den Arıyorsun adamın biri geldi saattı sana sattığı gibi 850 Den pazara koy +8 Iron Impact olur +5 Reb Warrior Shell Parçaları olur kafana göre -
quote:
Orijinalden alıntı: MrsChevChelios
Konu bana biraz saçma geldi. Ticarette en iyi para kazanma yolları demiş. Ticaret dediğin. Al-Sat demektir. Bu durumda alıcaksın satıcaksın. En çok parayı büyük itemler alıp satarak kazanabilirsin
onun bende farkındayımda dostum en çok hangi item alım&satımı serii verya daha fazla alıcısı&satıcısı var yada item basmakta olabilir. O yüzden fikirlerinizi istedim -
quote:
Orijinalden alıntı: QainichiNyorai
quote:
Konu bana biraz saçma geldi. Ticarette en iyi para kazanma yolları demiş. Ticaret dediğin. Al-Sat demektir. Bu durumda alıcaksın satıcaksın. En çok parayı büyük itemler alıp satarak kazanabilirsin
onun bende farkındayımda dostum en çok hangi item alım&satımı serii verya daha fazla alıcısı&satıcısı var yada item basmakta olabilir. O yüzden fikirlerinizi istedim
Asas itemleri al sat her zaman alicisi vardir. Cleaver 9 chitin 8 fp 9 kolluk ayaklik gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
quote:
quote:
onun bende farkındayımda dostum en çok hangi item alım&satımı serii verya daha fazla alıcısı&satıcısı var yada item basmakta olabilir. O yüzden fikirlerinizi istedim
Asas itemleri al sat her zaman alicisi vardir. Cleaver 9 chitin 8 fp 9 kolluk ayaklik gibi.
Kesinlikle asas itemi Fakat herkesde bunu yaptığı için şurda şu fiyatta satıyorlar diyerek fiyat düşürmeye çalışan çok oluyor.
-
Nakitin varsa ucuzdan ne bulursan cek 10- 20m karına koy gıtsın gunde 2Gb ye kadar cıktım karda ;) -
Al-Sat-Takas Yap
Mantık bu. -
vaktin varsa bi gun buying pazari bi gun selling pazari yapacaksin aldigin itemi sattikca kar yaptikca bu isten zevk alacaksin ne alip satacagin sana kalmis mesela piyasada pek olmayan ama musterisi olan itemler al. -
ilk once oyuna verecegin zamanla alakali
sonra oyun bilgisiyle piyasayi takip etmenle alakali
tabi en onemlisi sansli olacaksin.denk gelme meselesi -
quote:
Orijinalden alıntı: MultiHunter
vaktin varsa bi gun buying pazari bi gun selling pazari yapacaksin aldigin itemi sattikca kar yaptikca bu isten zevk alacaksin ne alip satacagin sana kalmis mesela piyasada pek olmayan ama musterisi olan itemler al.
mesela ? -
quote:
quote:
vaktin varsa bi gun buying pazari bi gun selling pazari yapacaksin aldigin itemi sattikca kar yaptikca bu isten zevk alacaksin ne alip satacagin sana kalmis mesela piyasada pek olmayan ama musterisi olan itemler al.
mesela ?
mesela hiç paran yoksa klasik olarak +5 rogue chitinlerle bi gün alıcı bi gün satıcı olarak baslayacaksın daha sonra bunu +7 shard yapa bilirsin sonra onları satıp +9 fp kolluk alırsın omu satarsın asıl fp satmaya başladığında kar edeceksin kar etmeye başlayıncada moradondan çıkmak istemeyeceksin bi nevi bağımlılık yapıyo ben 1 yıl carnac ta lüfere adım atmamıştım
-
quote:
quote:
quote:
mesela ?
mesela hiç paran yoksa klasik olarak +5 rogue chitinlerle bi gün alıcı bi gün satıcı olarak baslayacaksın daha sonra bunu +7 shard yapa bilirsin sonra onları satıp +9 fp kolluk alırsın omu satarsın asıl fp satmaya başladığında kar edeceksin kar etmeye başlayıncada moradondan çıkmak istemeyeceksin bi nevi bağımlılık yapıyo ben 1 yıl carnac ta lüfere adım atmamıştım
fp de iyi iş var diyorsun yani ?
-
Fabrıc bas, sonra sat. Gıt gıde gelıstır ısı tıcarete dok.. -
İllegal programları kullanarakta para kazanırsın istedikten sonra her türlü olur uniq takı işinde iyi para war
Benzer içerikler
- anahtar görevi
- old takı çevirme
- knight online skill sıfırlama
- chat görevleri
- transformation totem nerden düşer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X