Şimdi Ara

Ticaret ve özel sektor kazanç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
4
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda birkac gundur.dikkatimi ceken konu var gelir ve arac konusu israrla takip ediyorum genel ortalama 5k tabi bu 10 15k ciktigi oluyor bu kazanclar nasil saglaniyor benim gibi bircok kisinin bunu merak ettigine eminim nasil kazaniliyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ticarette sürekli para dönüyor.İşini tutturduysan sürekli al sat al sat kar ediyosun işte.Tabi ticaret kafası olucak herkese göre bi iş değil.

• Kesinlikle katiliyorum ama merak ettim ayda 7 10k kazananlar nasil bi ticaretle ilgileniyorlar

• ticarette karsina cikan en buyuk engel vergilerdir. para kazanmak kolay ticarette ama vergilendirme bu kolayligi zorlastirir.

Benim ticarete yeni baslayanlarla nacizane tavsiyem iyi bir muhasebeci ile calismalaridir. Gerisini kendisi anlatir zaten

• O ayda 10k kazananlar vergiyi dusup temiz hasilati yazdiklarini dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet35.

O ayda 10k kazananlar vergiyi dusup temiz hasilati yazdiklarini dusunuyorum

o zor be : ) zaten burada yazilip cizilenleri ciddiye almayi gectim ticaret yapan adamin cok saglam bir alim satim programi yoksa net rakam veremez ve bir ayi bir ayini tutmaz. tecrube ve izlenimlerle sabittir

• Oda dogru ama ticari fikirler paylasilarak ilham kaynagi olunabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüp su dükkanları, konum olarak güzel yerdeki bakkallar,yapı marketler,yine konumu iyi yerdeki lokantalar,işinin kurdu emlakçılar sağlam gelirleri var gözlemlediklerim böyle.7 10k bunların en verimsiz haldeki kazançları.Ama diğer mesajımda da belirttiğim gibi ticari zekası olmayan batırır elindekini de.Vergi aşaması zaten en son iş.Satışlarla karlarla oynayarak muhasebeci hallediyo o işleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.