Şimdi Ara

Ticaret mi üniversite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ticaret yaparak aylık 15 20 bin kazanmak mı yoksa tıp veya mühendislik okumakmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hıhı tıp yaz. 6-7 yıl okursun, tus denen kazığı bir güzel yersin, yıllarını verirsin, hastanın biri gelir sana kem küm eder, zoruna gider. 10-15k'ya ömür çürütürsün. uzmanlık için de aynısı geçerli, ömründen ömür gider.

sermayen varsa (yoksa sermaye oluşturacak bir yeteneğin var ise) ticarete atıl.
  • Ticaret iyidir 15-20 bin kazanıcaksan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem tıp okuyunca toplum tarafından farklı görüleceğim ayrıcalıklı olacağım gibi düşünceler yüzünden okumamı istiyor

• Şuanda parekende mağazada maaş +prim çalışıyorum aylık gelirim 5 6 gibi oluyor ama gün geçtikçe kendimi geliştireceğimi düşünüyorum.

• Karar veremiyosan ikisini birleştir, ticaret üniversitesine git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce üni sınavında 22k sıralamam vardı tıp istediğim için mezuna bıraktım sonra okumadan da çok para kazanılacağını anlayınca böyle düşüncelere kapıldım fikirkerinizi bekliyorum.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Ciddi olalım lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki ticaret
    Uni okuyarak bosuna hayatini bitirme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Hocam 2001 doğumlu değilim 97 doğumluyum. Satış başına %1.5 prim alıyorum ham maaşım 2500tl

• Up

• fortnite30 F kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapıyorsun?
    Okumadan kazanılıyor ama nasıl kazanılıyor? Sermaye gerekiyor mu?

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Teknoloji mağazasında çalışıyorum. Bahsettiğim tutar için tabi ki sermaye gerekir. İleriki zamanlarda o tutarlara ulaşacağıma inanıyorum şuan için değil zaten.

• fortnite30 F kullanıcısına yanıt
    ailen bu konuda haklı bizim toplumumuzda insanlara şahıslara saygı yoktur yüzeysel mesleklere saygı vardır.Öğretmen diye saygı duyarız doktor diye saygı duyarız polis diye saygı duyarız mesela kız seni ailesine anlatırken doktor diyince +1 +2 önde oluyorsun.Gerçi mağazalar zinciri falan kurarsan yine saygı görürsün muhtemelen ama öyle saçma bir toplumuz ki bankada çalışıyor diyince bile havalı görüyor insanlar o kadar paranın içinde çalışınca zengin olduğunu düşünüyorlar.

TIP çok özel bir dal herkes yapamaz sabırlı olman gerek saatlerce çalışıp yorgun düştüğünde bile o sabrın azalmaması gerek bir sürü faktör var kendine uygun mu ona bir bakmalısın ailen çalışmayacak o işte her sabah sen gideceksin.
  • Doktor veya mühendis olup 15-20 bin kazanamayacağına göre, kararı sen ver.
  • Üniversite mezunuyum , babam da üniversite mezunu ama ticaretle uğraşıyoruz. Anlayacağın kesinlikle ticaret
  • Aslında mesleğinde uzman olursan olur ama o seviyeye gelmek içinde harcanacak enerjiyi yılları bi nevi ömür tüketmeyi göze almaktan çekiniyorum. Düşünceniz için teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortnite30 -- 23 Eylül 2019; 16:30:39 >
  • AryanBlood kullanıcısına yanıt
    Bölüm neydi hocam sizin ve mahsuru yoksa hangi sektördesiniz?

• Katılıyorum size ama aileme düşüncelerimi anlatırsam verecekleri cevap bunca sene boşunamı okudun. Fen lisesine gittin. Emeklerimiz senin için senin için çırpınıyoruz vs vs

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.