Şimdi Ara

Ticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ticaret yapacak olsanız ne iş yapardınız ?
    Veya eski çalıştığı işten istifa edip , ticarete adım atan var mı ?

• mutluluk satardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

mutluluk satardım

Kablosuz elektrik ?
  • Valla ticaret değil de emlakçı olabilirdim hem yatırım az hem de getiri çok çok iyi. Mesela Ankara Cebecide sırf bir sokakta 5 tane emlakçı var ve hepsi de kazanıyor.

Bir de kendi işini kurabilirsin, dükkanla da olabilir, seyyar da olabilir iyice araştırmak gerek şimdi iş imkanı şehre göre değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuvaletSifonu

Valla ticaret değil de emlakçı olabilirdim hem yatırım az hem de getiri çok çok iyi. Mesela Ankara Cebecide sırf bir sokakta 5 tane emlakçı var ve hepsi de kazanıyor.

Bir de kendi işini kurabilirsin, dükkanla da olabilir, seyyar da olabilir iyice araştırmak gerek şimdi iş imkanı şehre göre değişiyor.

Ben İstanbul'dayım, artık millet öyle bir olmuş ki sahibinden arıyoru herkes.
  • En az 36 tane bir yaşında koyunu kurbanlık olarak beslersin 12 tanesi bir yıl boyunca olan masrafları karşılar 24 tanesi bir yıllık kazancın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işler öyle dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Ben bir gıda mühendisiyim. Kendi alanımda iş bulamadım. Bir et ürünleri firmasında 14 ay horeca satış temsilciliği yaptım. Daha sonra emlakçı açmaya karar verdim. Sonra çeşitli vesilerle bir kentsel dönüşüm ofisinde satış kısmını devraldım. Kendim dükkan açsaydım işler çok daha zor olurdu. Burada hem işi öğrenme imkanım oldu hem de çok yardımları dokundu. En büyük risk hiç bilmediğiniz bir işe kalkışmaktır. O yüzden ne yapacak olursanız olun bir yerlerde çalışarak deneyim kazanın. Ben de daha yolun başında sayılırım. Sorularınız varsa da yardımcı olmaya çalışırım.
  • AshiLboy A kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da bu ticaret işleri parsellenmiş maalesef. Bir de ticaret için de yatırım lazım mesela meyve sebze ticareti yapsanız onu taşımaya araç lazım.

Önce bi sermayeniz belli olmalı. Yoksa düşününce her şeyin ticareti yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuvaletSifonu

İstanbul'da bu ticaret işleri parsellenmiş maalesef. Bir de ticaret için de yatırım lazım mesela meyve sebze ticareti yapsanız onu taşımaya araç lazım.

Önce bi sermayeniz belli olmalı. Yoksa düşününce her şeyin ticareti yapılıyor.

Ticaret kolay değil kabul ediyorum. Sermaye lazım, tutar mı tutmaz mı bunlar hep risk. Hele ki istifa edip gitmek daha da büyük risk. Ama bazen de insan düşünüyor, risk almadan hiçbir şey olmuyor diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.