ARKADAŞLAR BEN TİBETTE YENİ BİR GUİLD AÇTIM VE HEPİNİZİ BEKLİYORUM GUİLD SAVAŞLARINDA İYİ OLMALIYIZ ESKİDENDE VERDİĞİM GİBİ 1 AYLIK ALMA YETKİSİ 20 K UNIONDA SINIRSIZ KONUŞMA 10 K GUİLDE GİRME İSE 50 K LVL ATLATICAĞIMIZ ZAMAN İSE KÜÇÜK PARALAR GUİLDEKİ KİŞİLERDEN ALINACAKTIR HEPİNİZİ BEKLİYORUM YENİ GUİLDİN EĞER GİREN ÇOK OLURSA (6-7kişi)3 GÜNDE 2 LVL OLACAKTIR AZ KALDI SİZ GİRENE KADAR 2 LVL OLUR HERKESİ BEKLİYORUM BENCE SERVERİN EN EĞLENCELİ GUİLDİ OLACAK GUİLDİN ADI İSE:PC_KOPAT_SRO
adından belli çok güzel olacağı
diğer guildler ALLAH PSİKOPATLAR GELİYO KAÇIIIIN!!! nasılmı ben en az 8 tane merchant çıkarımcamda adamlar bezicekler artık yenilmekten tabi merchant beleş değil ama onuda hallederiz birde hatırlatma var şu an her lvli alıyoruz ama guild 4 lvl olduğunda hala 45 in altında olan varsa onları nazikçe dışarı çıkarıcaz arkadaşlar guildde küfür yok-kavga yok-yardımlaşma var
SAYGILAR HERKESİ BEKLERİM...
quote:
Orjinalden alıntı: *siteci*
diğer guildler ALLAH PSİKOPATLAR GELİYO KAÇIIIIN!!! nasılmı ben en az 8 tane merchant çıkarımcamda adamlar bezicekler artık yenilmekten tabi merchant beleş değil ama onuda hallederiz birde hatırlatma var şu an her lvli alıyoruz ama guild 4 lvl olduğunda hala 45 in altında olan varsa onları nazikçe dışarı çıkarıcaz arkadaşlar guildde küfür yok-kavga yok-yardımlaşma var
abi ben tiette yeni char açsam beni 20 üstü yaparmısınız lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen hiç 20 lvl üstü charım olmadı ALLAH aşkına
quote:
1-merchant değil mercanery 2-kimse merc.lerden kaçmaz gördüğü yerde murder yapar ağlarsın 3-merc'e güvenip job war/guild war olayına girmek lamerlık dır oyunu bilmediğin anlaşılır herkes noob der(bkz. osmanlılar lamerları server el dorado) yine ağlarsın
TİBETTE CHAR AÇMANIZI HİÇ TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ EN DOLU SERVER
quote:
çıkarcaksan nie alıyosun giren adamın salak olması lazım girmesi için düşük lwlde kassın kassın para versin guild 4 oldumu kapı dışarı