Şimdi Ara

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2 yıllık Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümü düşünüyorum. Sizce gidip okusam mı ? Bölüm hakkında bilgisi olanlar var mı acaba ? Yada Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri de var bunlardan herhangi birinimi tercih etsem ?

Mezun Olunca İş İmkanı;

Programdan mezun olanlar Tıbbi Satış Mümessili unvanı alıp faaliyet konuları ilaç ve medikal olan işletmelerde çalışabilmektedirler. İlaç tanıtım elemanları deneyim ve başarılarına göre çalıştığı firmanın idari kademelerine (bölge şefliği, müdürlük vb.) yükselebilirler.

Dikey Geçiş Sınavıyla Geçiş Yapılabilecek Bölümler;

“Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama” programını bitirenler ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavında (DGS) başarılı oldukları taktirde
    •Halkla İlişkiler
    •Halkla İlişkiler ve Tanıtım
    •Pazarlama
    •Uluslararası Ticaret
    •Uluslararası Ticaret ve Finansman
    •Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

• Bana 2 sene önce çıkmıştı ailem yollamadı.iş biraz zor aslında ikna kabiliyeti falan istiyormuş.Birde işin garanti değil başarılı olamassan yallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kubilay61

Bana 2 sene önce çıkmıştı ailem yollamadı.iş biraz zor aslında ikna kabiliyeti falan istiyormuş.Birde işin garanti değil başarılı olamassan yallah.

Daha önce özel hastanelerde tıbbi sekreterlik yaptım. Ayrıca türk telekom müşteri hizmetlerinde de çalıştım. O yüzden ikna kabiliyetime güveniyorum. Pazarlama tam bana göre iş. Hakkımızdan hayırlısı olur inşAllah.

Orijinalden alıntı: A N K A R A

quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Bana 2 sene önce çıkmıştı ailem yollamadı.iş biraz zor aslında ikna kabiliyeti falan istiyormuş.Birde işin garanti değil başarılı olamassan yallah.

Daha önce özel hastanelerde tıbbi sekreterlik yaptım. Ayrıca türk telekom müşteri hizmetlerinde de çalıştım. O yüzden ikna kabiliyetime güveniyorum. Pazarlama tam bana göre iş. Hakkımızdan hayırlısı olur inşAllah.

Amin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.