Ne kadar alır bilen var mı ? :D bu sene yazdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıbbi görüntüleme teknikeri devlette maaşı

-
-
Evet, onun konuya gelmesini bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynaya bakıp 3 kez maaş diye bağırırsan arkanda beliriyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben tıbbi görüntüleme teknikeriyim. Eğer burda ankratipli gibi arkadaşları dinlersen, dinleme derim gerçeği çok farklı, hemşire ve diğer sağlıkçılar ki biz hepimiz sağlıkçı oluyoruz aynı maaşı alıyoruz. Benim eşim hemşire, kurusu kurusuna aynı. Bu ay aldığım maaş 13300 TL idi, ortalama bu civarlarda oluyor. 15bin üstü de alan var ama teşvik diye saçma bir ödeme var doktorlar icin getirilen, bu sağlık personelin de çok farklı uygulanıyor, Urfa da çalışan radyolojik teknikeri arkadaşım 2700 alırken ben 400 alıyorum. 13 bin olan ise genel standart maaş. Kısaca 13 kesin üstü belirsiz diyelim 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10-24 arasında bir skalada maaş alırsın.
Maaşlar şu şekilde oluşuyor.
(Net maaş) + taban ödeme + teşvik ödeme + mesai (130 saate kadar) + bölge parası + (3 ayda 1 sendika ücreti) + aylık banka promosyonu
keşke diğer memurlar gibi tek bir ücret verseler.
1/4 isen
12.954 tl + 732 tl + 0-3832 tl aralığında + 130 x (normal mesai ise 29.79 // özellikli birim acil, yoğun bakım vs ise 44.70) + bölge parası (değişken) + 3 ayda 1 sendika ücreti + aylık banka promosyonu
Net olarak En düşük 1/4 isen 13.686 tl en yüksek de 24 bin
Teşvik ücretlerine de instagramda nurseturkeyproduct instagram hesabında paylaşıyorlar. 2-3 bin arası alıyorlar genelde hemşireler. Ortalama 60 saat da ek masai yaparlar (özellikli birimde) 2600 de oradan gelir. 19 civarına eş değer olur bu da.
Çoğu arkadaş ek mesaiyi maaşa saymıyor ya da hiç tutmuyorlar
-
6 yıl tıp+5yıl uzmanlık+2yıl omurga cerrahısı 60k alınır mı?(devlette)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurum07 -- 17 Eylül 2022; 23:46:25 > -
Jxdjjdjd omurga cerrahisi olup devlette kalan mı var hocam
Bunun yerine yandan yapmayıp ortopedi ile uğraşsan zaten tavşan tesvikle 60 üstü alırsın devlette.
Mesela kalça protezini yapan doktorlar genelde özelde 400-500 e yapiyorlar devlette olsa bin tlye yapacak max.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13k 2 yıllık bölüm için güzel para bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X