Şimdi Ara

THY YURTDIŞI SIVI KISITLAMASI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba 17 yaşındayım izmirde oturuyorum 1 haziran sabah 5 te istanbuldan aktarmalı olarak ispanyaya gideceğim yutdışına ilk çıkışım thy sitesinde yeterli bilgi yok hatta hiç bilgi yok.
    6 gün kaldı çok acil yardımınıza ihtiyacım var.Kabin bagajından söz etmiyorum uçak altına verdiğimiz 20 kglık bagajımızda sıvı kısıtlaması varmıdır varsa nekadar yoksa sınırsızmıdır (hiç sanmıyorum) vede sıvı olarak neler
    sıvıdan sayılır misal parfümler deodorantlar saç spreyi kremler jeller sıvı mıdır .Baya
    sıvı doldurdum valize ve çıkarmak zorunda kalmak istemiyorum orada şimdiden hazırlıklı olayım ne kadar sıvı götürceğimi bileyim.bununla iilgili bilgi sahibi olan varsa yorum olarak yada ercan_urhan_@Hotmail.com adresinden bana ulaşmaları rica ediyorum.
    lütfen çok az zamanım kaldı ve acayip korkuyorum şimdiden teşekkürler.

• çok saolun uğraşmışsınız ama ben thy sitesini baştan sona okudum aradığım tek şey sıvı ne kadar taşınabilir bu sadece başka bir şey aramıyorum bu sitelerde sorumun cevabı yok telefonda iletişime geçmek için aradım aranmıyor meşgul oluyor bir garip oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanizmirli

çok saolun uğraşmışsınız ama ben thy sitesini baştan sona okudum aradığım tek şey sıvı ne kadar taşınabilir bu sadece başka bir şey aramıyorum bu sitelerde sorumun cevabı yok telefonda iletişime geçmek için aradım aranmıyor meşgul oluyor bir garip oluyor

Zippo gazı gibi şeymi götüreceksin ? Bu tür şeyler varsa yasaktır ama deodortant v.s. yasak değil uçak altında. güzelcene bir poşede koyman lazım hepsini hava alanında bagajın xray den geçerken sırıtacak bir pozisyonda olursa çıkartıp el koyarlar.

İspanyada elde edeceğin malzemeleri buradan götürmemen en mantıklısı.
  • www.sabihagokcen.aero/yolcu-ve-ziyaretciler/ucustan-once/el-bagaji-sivi-kisitlama

www.anadolujet.com/aj-tr/corporate/news/announcements/announcement.aspx?aid=3339

www.dhmi.gov.tr/DHMIPage.aspx?mnuID=45#.VWNb9Bw8XFk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün herşeyim kilitli çıtççıtlı poşetlerde paketledim orada dışarı çıkmaya ne vaktim nede isteğim olacak özel bişi için gidiyorum valizde sprey olarak saç spreyi , traş köpüğü ve deodorantlar var sıvı olarak : parfümler , seyahat boy şampuan seyahat boy 250 mşampuan , 250 ml jeli , 330 ml lens suyu , 150 ml jel , 100 ml traş balmı , 250 ml Listerin , 2 roll-on , ve sıvı sayılyorsa diş macunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanizmirli

bütün herşeyim kilitli çıtççıtlı poşetlerde paketledim orada dışarı çıkmaya ne vaktim nede isteğim olacak özel bişi için gidiyorum valizde sprey olarak saç spreyi , traş köpüğü ve deodorantlar var sıvı olarak : parfümler , seyahat boy şampuan seyahat boy 250 mşampuan , 250 ml jeli , 330 ml lens suyu , 150 ml jel , 100 ml traş balmı , 250 ml Listerin , 2 roll-on , ve sıvı sayılyorsa diş macunu

Hiç birşey olmaz. bunlar normal malzemeler zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valizde istediğin kadar götürebiliyorsun. Bagaja vereceksin tabi.

Kabin içinde şeffaf bir kapta olmak üzere yalnızca 1 adet, maksimum 50 ml. sıvı koyabiliyorsun.

Ha, ama belli olmaz tabi ben laptop çantasında 330 ml. sprite'ı tahran'dan izmire kadar getirdim defalarca x-ray'den geçtim ötmedi
  • oh be şuan varya iananılmaz rahtladım herkese teşşekür ederim ama inş dedikleriniz doğrudur hava alanında boşaltmak istemem :DD zaten kabin değil sıvılarımın hepsi kayıtlı 20 kglık bagajımda kilitli poşetlerde olacak .
  • ercanizmirli E kullanıcısına yanıt
    Bende thy ile yurt dışına çıkmıştım yanında taşıdığın el çantasında sıvı olarak sadece küçük suya müsaade ediyorlar. Fakat bagajda sıkıntı olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.