Şimdi Ara

THY UÇAGI DÜŞTÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
20.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gövdesi üstüne inmesine rağmen yangın çıkmaması büyük şans.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

önce bir türbülansa girdiklerini hissetmişler sonra ne olduğunu anlayamadan uçak düştü diyorlar.

mikro patlama olabilir mi

evet öyle birşey olduysa önlem almakta çok zor...zaten uçuştaki en tehlikeli anlar iniş ve kalkış...ölü varmış ayrıca uçakta...

bu arada reklamla ne alakası var onu anlamadım...reklam yapmıyacakmı firmalar...

• ulaştırma bakanı resmi açıklama yapıyor
  • Buraya giden vatandaşlarımız hangi yolla yurda dönecekler acaba çok merak ediyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

saçma sapan konuşmayın ya reklamlarla ne alakası var bu işin, standart prosedürler vardır uçaklar zevke göre kontrol edilmeden kalkmaz, düşen uçak tabiki parçalanacak sert zemine düşüyor suya bile iniş yapan uçaklar bölünüyor, burada büyük ihtimalle pilotaj hatası var

bu arada 1 ölü 20 yaralı dendi en son

hocam kaza yerinde değilsin, hava durumu, pist görüş şartları hakkında bilgin yok, uçakta mekanik bir arıza mı oldu bilmiyorsun, hemen pilotaj hatası diye koydun ismini, helal olsun, bugün herkes uçak mühendisi, hava yolları bilirkişisi kesilir artık

• uçağın görüntüleri var burada

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=181135
  • thy yolları için avrupadaki en güvensiz havayolu diye bahsediliyor yurtdışı basınında. istatistik var mıdır bilmiyorum ama oldukça sık uçağı düşüyor thy nin. geçen sene de ıspartada kaza olmuştu hatırlarsanız.
  • Binali yıldırım can kaybı olmadan atlattık dedi. Uçağın genel bakımları 22 aralıkta ayapılmış uçaktan yana bir sorun olacağını zannemiyoruz. Düşüş nedeni araştırılıyor dedi..

80 yolcu tahliye edilmiş. 135 yolcu 8 mürettebat varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: green apple

thy yolları için avrupadaki en güvensiz havayolu diye bahsediliyor yurtdışı basınında. istatistik var mıdır bilmiyorum ama oldukça sık uçağı düşüyor thy nin. geçen sene de ıspartada kaza olmuştu hatırlarsanız.

o uçak atlas jet'in uçağıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: CaqiR

ne kadar çürük bi uçakmış havada ikiye nasıl ayrılabilio.can kaybı yoktur inşallah

Gözlerin görmüyor sanırım...Havada ikiye bölünen uçak görüntülerdeki gibi aynı alanda kalabilirmi?...Hiçbirşey bilmeden hemen sıkmaya başlıyorsunuz he...

arkadaşım yukarıdaki mesajları okuduysan havada bölündüğü felan söylenio hemöen sıkmaya başlamıorz burda ayrıca görüntüleride sonradan gördüm bak bakıyım benim mesajımdan önce görüntü eklenmişmi?

• quote:

thy yolları için avrupadaki en güvensiz havayolu diye bahsediliyor yurtdışı basınında. istatistik var mıdır bilmiyorum ama oldukça sık uçağı düşüyor thy nin. geçen sene de ıspartada kaza olmuştu hatırlarsanız.

Atlasjet degilmidi Isparta'da düsen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anectodhe

kaynak?

Kaynak mı?Affedersin ama hayvan gibi Milliyet yazıyor verilen linkte.Kayıp ise 1 kişi öldü 20 yaralı.İlk tespitleri buymuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adige_4ever

quote:

o uçak atlas jet'in uçağıydı

sonuçta düşen türk uçağıydı değil mi, şahsen hava güvenliği konusunda ciddi sıkıntılarımız olduğunu düşünüyorum.
  • İŞKEMBEDEN SALLAYAN SALLAYANA.ISPARTDADA DÜŞEN UÇAK THYNİNMİŞ.HEY ALLAHIM SABIR MEVLAM.
  • Çok sis varmış, üstten gelen ani bir rüzgar uçağı böyle bastırabilirmiş. Zorunlu iniş gibi gözüküyor şu anda diyor. Adamın biri kim bilemicem ismi yazmıyor
  • Pilot hatası yüzünden pisti tutturamadı açıklaması geldi.
  • Hemen karalamalar başladı...Durun bakalım uçak neden düşmüş?...Hava şartlarından dolayımı, teknik bir arızamı, pilotaj hatası mı, sabotaj mı?...Öncellikle en az can kaybını ummaktan başka yapabileceğimiz birşey yok...
  • Sorun ne olursa olsun sümen altı edilip suç ya havaya yada havaalanına atılıp her zamanki gibi sorumlular cezasız kalacaktır.İzleyin ve görün.

En gelişmiş havaalanlarından amsterdam havaalanında gerekirse pilotsuz uçagı indirecek teknoloji mevcuttur. Buda bilginize.
  • yolcu sayısı 127

7 mürettebat

Herhan gibir ölüm bildirilmemiş.

THY dan açıklama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.