Bildirim
THY Sabiha Gökçen Uçuşları 69 TL' den Başlayan Fiyatlarla
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
haber için teşekkürler beklediğim bir gelişmeydi
ayrıca kılım bu destinasyon lafına
binlerce kelime yabancı dillerden türkçeye adepte edilmeye çalışıldı ama bu kadar kötüsü yok heralde -
destinasyon mu?
yegenim sen sivilde ne iş yapiidin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 24 Nisan 2012; 11:14:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurkendir
haber için teşekkürler beklediğim bir gelişmeydi
ayrıca kılım bu destinasyon lafına
binlerce kelime yabancı dillerden türkçeye adepte edilmeye çalışıldı ama bu kadar kötüsü yok heralde
katılıyorum...
-
69'a bulabilen var mı ?
pegasus olmasa gebermişiz :D -
Uzun süre yurtdışında yaşadım böle karıştırabiliyorum bazen. Türkiyede'de baya kullanıldıgını görünce normal olduğunu düşündüm.Sizin farkında olmayıp kullandığınız binlerce kelimenin kökenini araştırın görün nerelerden geliyor.Ayrıca 69 a buldum ben gidiş dönüş bilette aldım. -
haziran 24-30 istanbul antalya biletine 2 kişi 806 lira çıktı.
destinasyon lafı da ekşideki milkshake order etme muhabbetine benzemiş
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=mcdonald%27s+kivi+aromal%C4%B1+milkshake&nr=y&pt=mc+donald%27s+kivi+aromal%C4%B1+milkshake -
Aerobilet.com üzerinden yaklaşık 500 TL'ye yakın uçak bileti alma hakkım var. Ben kullanamayacagimdan haklarımı parsel parsel satiyorum :)
Örneğin izmir ankara bileti buldunuz fiyat 100 TL ben 70 TL ye size alirim. tüm biletlerinizde %30 indirim sağlarım
Ankaradayim işlemleri beraber halledebiliriz
numaram 555 561 68 69
ermanalibeyoglu@gmail.com -
Anadolu jet de atatürk havaalanına çalışsa iyi olacak...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X