Şimdi Ara

THY Sabiha Gökçen Uçuşları 69 TL' den Başlayan Fiyatlarla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thy Sabiha Gökçen'den uçuşlarını başlatmış arkadaşlar şimdilik Ankara,İzmir,Antalya,Dalaman ve Bodrum var.Uzun zamandan beri olması gereken şeydi zaten Atatürk Havaalanı yüzündün.Yeni destinasyonlarını bekliyoruz. Hayırlı uçuşlar herkese.

• haber için teşekkürler beklediğim bir gelişmeydi
    ayrıca kılım bu destinasyon lafına
    binlerce kelime yabancı dillerden türkçeye adepte edilmeye çalışıldı ama bu kadar kötüsü yok heralde
  • destinasyon mu?
    yegenim sen sivilde ne iş yapiidin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 24 Nisan 2012; 11:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkendir

haber için teşekkürler beklediğim bir gelişmeydi
    ayrıca kılım bu destinasyon lafına
    binlerce kelime yabancı dillerden türkçeye adepte edilmeye çalışıldı ama bu kadar kötüsü yok heralde

katılıyorum...
  • 69'a bulabilen var mı ?
    pegasus olmasa gebermişiz :D
  • Uzun süre yurtdışında yaşadım böle karıştırabiliyorum bazen. Türkiyede'de baya kullanıldıgını görünce normal olduğunu düşündüm.Sizin farkında olmayıp kullandığınız binlerce kelimenin kökenini araştırın görün nerelerden geliyor.Ayrıca 69 a buldum ben gidiş dönüş bilette aldım.
  • haziran 24-30 istanbul antalya biletine 2 kişi 806 lira çıktı.

destinasyon lafı da ekşideki milkshake order etme muhabbetine benzemiş

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=mcdonald%27s+kivi+aromal%C4%B1+milkshake&nr=y&pt=mc+donald%27s+kivi+aromal%C4%B1+milkshake
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aerobilet.com üzerinden yaklaşık 500 TL'ye yakın uçak bileti alma hakkım var. Ben kullanamayacagimdan haklarımı parsel parsel satiyorum :)

Örneğin izmir ankara bileti buldunuz fiyat 100 TL ben 70 TL ye size alirim. tüm biletlerinizde %30 indirim sağlarım

Ankaradayim işlemleri beraber halledebiliriz

numaram 555 561 68 69

ermanalibeyoglu@gmail.com
  • Anadolu jet de atatürk havaalanına çalışsa iyi olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.