Şimdi Ara

Thy online bilet ödemesi yardım... (öde ve uç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Thy'den 12 mayıs cumartesi gününe Atatürk havalimani - malatya hattına bir bilet rezervasyon etmiştim. Rezervasyon süresi 7 mayıs pazartesine kadar geçerli. 1 saattir bileti internetten online almaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Kredi kart bilgilerimi eksiksiz bir şekilde giriyorum devam'a tıkladığımda beni ödeme yapmak için banka sayfasına aktarıyor ve orda telefonuma 3d security şifrem geliyor. şifremi girip onay butonuma tıkladığımda işleminiz onaylanmıştır diyor ve otomatikmak beni tekrar thy'nin sitesine yönlendiriyor. Fakat orada "özür dileriz işleminiz onaylanamadı. başka bir kredi kartı ile tekrar deneyiniz" diyor. Diğer 2 kart ile denedim sonuç aynı. yarın çarşıya çıkıp satış bürosuna gidip referans kodumu verip birde ordan almayı deneyeceğim. Ama kafama takılan soru şu. Beni ödeme yapmak için bankanın sitesine yönlendirdiğinde ve ben 3d security şifremi girip onayladığımda "işleminiz onaylanmıştır" uyarısı geldiğinde, para tahsil olayı gerçekleşmişmidir? banka işleminiz onaylandı diyor fakat hemen ardından thy'nin sitesine yönlendirdiğinde işleminiz gerçekleşmedi. başka bir kart ile tekrar deneyiniz diyor

• ap
  • Benim bildigim 3d güvenlikten sonra hemen para cekiliyor.
    Sen bankayi ara hocam. Cekim yapilmis mi sor.
  • Evet sinir edici bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.