Şimdi Ara

THY Kampanyası - 44 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanyayı beyenmeyen arkadaşlar var ama İst - Şanlıurfa arası tek uçan THY olduğu için normalde 250 - 300 TL olan bileti 78 TL.den aldım. 1 kişilik bilet fiyatına 4 bilet
  • Kampanya gerçekten güzel. Fakat destinasyonların sadece İstanbul üzerinden olması kötü olmuş....Yoksa hakikaten 44 TL'ye uçuş var bir sürü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
    5 ay sonraya kim uçuş alır diysunuz da, daha geçen ay pegasus yurt dışı biletleri eylül ekim dönemli sattı diye tebrik ediyodunuz.

tamam thy ninki pegasusn yanında sönük kalmış ama nerdeyse aynı zamanlı kampanaların birini ayakta alkışlarken birine kaka demek olmamış bence.

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

errror veriyor dikkat ettiniz mi ?

arkadaş linkin sonuna v eklemiş, apsx olarak düzelt girer.

http://www.turkishairlines.com/tr-TR/firsatlar/6690/44-tl-promosyonu.aspx

Hocam pegasus da 20lira yapıyor bileti.onun için kimse o kampanyaya bişey diyemez.
    mardinli bi milletvekili çıkıp demişti cenazem olsa o güne bilet alayım desen 400lira tutuyormuş thynin biletleri.adıyaman da ole.bi de avrupanin en büyüğüyüz en iyisiyiz demezler mi.easyjet ryanair bunlar 5euroya bilet satıyor ara ara.
    imkanim olsa kimseye thy kullandırtmam.alırsın antepe 20liraya pegasusdan ordan 15liraya minibüs kalkiyor adıyamana.yine thyden ucuza gitmiş olurum

kesınlıkle katılıyorum sıze sozde buyuk fırma ama kendı vatandasına hayrı yok

• ya lütfen mantıklı yorumlar yapın. thy hayır kurumu değil ki seni hayrına uçursun. adamlar 44 liralık kampanya yapmış hala eleştiri. beleşe uçuracak hali yok ya.
  • beleşe ucursun demiyoruz. şimdi yarın gidiş dönüş bir yere gidecek olsam 500 tl fiyat çekiyorlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

ya lütfen mantıklı yorumlar yapın. thy hayır kurumu değil ki seni hayrına uçursun. adamlar 44 liralık kampanya yapmış hala eleştiri. beleşe uçuracak hali yok ya.
  • boyle diyen arkadasları anlamıyorum ya. Vakkonun ne zaman LCW ile aynı fiyata pantolon yada gomlek sattıgı gorulmuş ki? Neden kimse burada Lacoste neden aynı fiyata yada yakın fiyata satmıyor demiyor? Burada bir sürüsü yok işte imkanım olsa kimseyi bindirmem falan demiş aman sen bindirtmesen THY'de batar sanki. Senin saydığın firmaların hepsini 10 kere satın alacak gücte. Kampanya yapmaz cünkü calıstırdıgı adamlar kaliteli.
    Bozulma meselesine gelince zaten arkadas ucakların yeniliginden bahsetmiş. Diğer mesele bakım meselesi türkiyede ucakların bakımını yapan kac şirket var bunu biliyormusun acaba? Bunlardan bir tanesini ve en buyugu THY Teknik ki bu da THY iştiraki oluyor. Pegasus sence ucaklarına nerede bakım yaptırıyor? Evet cevabın dogru Thy teknik. o yüzden bilmeden sallamayalım arkadaslar.
  • Serbest piyasa diye bişey var; zorla uçurmuyor ya adam sizi
  • Turkcell mesaj atın İştecell için %50 indirim yapsınlar.Sunexpresste şu an profesyoneller için %25 indirim var.
  • serbest piyasayı özelleşen şirketlerin çoğalması ve thy 500e ucururken 100 tlye mal etmesi sırasında görürüm ben. serbest piyasa demek tekel konumunda olduğu bölgelerde 500e fiyat çekmek değildir.
  • Arkadaşlar hala aynı konu tartışılıyor, THY kötü X firma iyi, THY kazıkcı Y firma halkçı, geçin bunları. Firsat iyiyse ve ihtiyacınız varsa faydalanın yoksa boşuboşuna parmaklarınızı yormayın.

Sadece THY.nin uctuğu yerlerde fiyattan şikayet edilmiş haklısınız, Antalyaya 89 TL ye giderken Hatay veya urfaya 200 TL.ye gitmek hoş değil ama pek tercih edilmeyen hatlara özel sektör girmiyor çünkü yolcu yok, kar yok. THY günde karşılıklı 1 seferle icra ettiği uçuşlarda, uçağın yol masrafları, alan kirası ve alandaki personel masraflarını o gün karşılıklı olarak taşıdığı 50-60 yolcudan tahsil ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Arkadaşlar hala aynı konu tartışılıyor, THY kötü X firma iyi, THY kazıkcı Y firma halkçı, geçin bunları. Firsat iyiyse ve ihtiyacınız varsa faydalanın yoksa boşuboşuna parmaklarınızı yormayın.

Sadece THY.nin uctuğu yerlerde fiyattan şikayet edilmiş haklısınız, Antalyaya 89 TL ye giderken Hatay veya urfaya 200 TL.ye gitmek hoş değil ama pek tercih edilmeyen hatlara özel sektör girmiyor çünkü yolcu yok, kar yok. THY günde karşılıklı 1 seferle icra ettiği uçuşlarda, uçağın yol masrafları, alan kirası ve alandaki personel masraflarını o gün karşılıklı olarak taşıdığı 50-60 yolcudan tahsil ediyor.

iyi olup olmadığına zaten tartışarak karar veriyoruz (: Aynı fiyatlara pegasus var. Alınır mı alınmaz mı diye düşünüyoruz.

• Valla iyi kötü benim tercihim değil.Şu ana kadar bütün uçak biletlerimi sunexpressten aldım.Nedeni ise izmir den erzurum gidiş ve gelişler.Sunexpress direk sefer yapıyo thy aktarmalı yapıyo.Sunexpress tek bilet fiyatı kesiyo thy aktarmalı yaptığı için iki bilet fiyatı kesiyo.Bana uygun değil.Kampanya içinse işine yaraya varsa alsın.Ben Sunexpress kampanya yaptığı zaman 4-5 ay önceden bilet alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

iyi olup olmadığına zaten tartışarak karar veriyoruz (: Aynı fiyatlara pegasus var. Alınır mı alınmaz mı diye düşünüyoruz.

Hocam sana lafım yok, ben kendi vatandaşını düşünmeyen, tekel olduğu yerde 200 TL.ye bilet satan firma diye karalayanları eleştiriyorum. X firma ucuzmuş kaliteliymiş peki neden THY.nin 200 TL ye bilet sattığı yere X firmanın uçuş düzenlemediğini sormuyorlar ?

Şu anda normalde 300 TL ye gidiş dönüş bilet satılan ve tekel konumundaki parkura 78 TL den bilet alınabiliyorken hala X firmanın kampanyaları daha ucuz diye konuşanlar var.

Böyle düşünün arkadaşlar THY. ile diğer fırmayı değil anadolujetle diğer firmayı kıyaslasın, 14 gün sonra 18.07.2011 sabah sabiha gökçen çıkışlı aynı akşam dönüşlü Antalya biletlerini kontrol etsinler. Kalkış saatleri arasındada yaklaşık 1 saat olan ( aynı ücret tarifesine denk gelmesi için) uçak bileti Anadolujet'te 253 TL Pegasus'ta 248 TL. Anadolu jet'te uçak içi ikramda göz önunde bulundurulunca hangisi daha ekonomik sorarım size......

EDİT....... İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 4 Temmuz 2011; 13:49:59 >

• oh oh yine Pegasusu-thy kıyaslaması topiği olmuş burası.Tabi mevzu hava olunca atış da serbest olmuş.
    koltuk arası kısıp 2 katı yolcu taşımalar,sudan para kazanmaya çalışıyormuş,bir kere bindim bir daha asla cılar.Merak ettim ne oldu da bir kere biniş ile Pegasusa bir daha asla binmemeye karar verildi acaba.
    sarstı sarsmadı muhabbeti yapan mı ararsın,otoban da gidiyor ya:))Allah akıl fkr versin.
    Biz deveyi de keseni de severiz.iyi yolculuklar
  • Thy-anadolu jet-sunexpress-pegasus-atlas jet-onur air-sky air hangisi işimize yararsa fiyat yonunden cazipse o taraftan bilet alınır.Thy anadolu jet tercihim olmaz.Bana göre fiyatları yüksek.
  • THY kiiiiim? Pegasus kim? gülerler adama
    ama şu bi gerçek pegasus tarzı firmalar olmasa git-gel 78 tl bileti Thy'de rüyanda görsen inanmazdın..

kış boyunca her ay başka bi şehre bilet aldım, nasipse thy sponsorluğunda bir Türkiye turu yapıcam artık ;)
  • iyide konuyu niye hortlatıyosun alla alla
  • hortlayan konumu bu?
    kampanya aktif sonucta. son gun.

HATURLATMA İÇİN TEŞEKKÜRLER..
  • bilet var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bana thynın kalıtesınden bahsetmeyın arkadasım,kendı mılletını kerız yerıne koyan ttelekomdan sonrakı 2. şirket,
    adıyaman bilet almaya kalksam 350-400 lırayı buluyor bazen,
    kampanya yapmıs 44 lıralık,adıyamana yok
    ne fırlama bu adamlar,tabi rakıp olmayınca orda ,istediğin fiyatı koyarsın!,Allah bildiği gibi yapsın thyyı,
    yok koltuk aralığıymış,yok ikramları varmıs,önce adam gibi fiyat versın!!

Dostum Adıyaman pisti kapalı şu an tadilat var. Resmi olarak da Aralık 2011 e kadar açılmayacak. Bilgine
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.