Şimdi Ara

THY=İstanbul-Malta BAŞLIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
3.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Mayıs'tan itibaran İstanbul-Malta uçuşlarına başlayacak Türk Hava Yolları Gidiş-Dönüş Herşey Dahil 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla biletleri satışa sundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 10 Nisan 2013; 13:00:29 >

• çok oldu başlayalı satışlar

12-15 haziran arası ordayız biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

çok oldu başlayalı satışlar

bana bilmediğim birşey söyle

selametle.
  • deneyeyim dedim fiyat çok iyi :)
     THY=İstanbul-Malta BAŞLIYOR!!!
  • quote:

Nasil bir plan yaptiniz, nerede kaliyorsunuz, paylasmaniz mumkun mu?
    Tesekkurler.
  • quote:

Bende anamı babamı evlenme yıl dönümü için göndereyim diyorum.Kartta maxipuanlar birikmiş 450 tl var.

Orda nerede kalınır ne yapılır bende ona göre yollayayım.
  • Malta için vize gerekiyor mu ? Gerekiyorsa nereden alınıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adios kartla aldık 170 tl worldpuan karşılığı biletleri 2 kişi

http://www.booking.com/hotel/mt/gorgianis.tr.html?aid=319929;label=bookings-name-egQgeu2c6LkGFDqSS%2A87CAS15107115496%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2230.000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=5d9656408c3a7686d6474547575da8b1;dcid=2

şurda kalıcaz 3 gün 307 tl 2 kişi

zaten ufacık ada bi ucundan öbürü 30 km

araba kiralayalım dedik ama 2 kişi 350tl maliyet çıkıyor yakıt vs

değmez diye otobüsle gidebildiğimiz yere gidecez

belki sicilyayada geçeriz yakın sonuçta

ne yaparız belli değil

şuan japonya turuna yoğıunlaştık onu ayarlıyoruz buna yakın zamanda bi plan yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 10 Nisan 2013; 14:15:02 >

• maltada napılır nereye gidilir denize girilirmi hiç bilmediğimden dolayı bilet almaya üşeniyorum
  • balayı yapılırmı burda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

balayı yapılırmı burda:)

balayı icin westin dragonara'ya bakıyorum.. guzel biseye benziyor..vize olayi nasil?

duzeltiyorum.. ab uyesi oldugu icin vize var.. is guc dugun hazirliklari vize zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurmaurer -- 10 Nisan 2013; 16:03:29 >
  • Şu forumda anladığım kadarıyla yurt dışına gezi maksatlı seyahat eden çok kişi var.

Bir rehber hazırlasa da gönüllü bir arkadaş yeni başlayacaklar da yararlansa.

Artık ben de yurt dışına tatile gitmek istiyorum fakat çok fazla teferruat var iyice yoğunlaşıp internet deryasında kaybolmak lazım bir kaç kere.
    Ancak işlerim çok yoğun yurt içine tatil planı yaparken bile sinir stres oluyorum.

Pasaport-vize olayları,
    En hesaplı ve rahat ülkeler arası ve ülke içi ulaşım yolları,
    Giyecek-yiyecek planlaması,
    Acil durumlarda yapılabilecekler,
    Ortalama ekonomik hesaplamalar,
    vb. bilgileri, tecrübelerini paylaşacak gönüllüler

Varsa böyle bir rehber konu yönlendirirseniz sevinirim

• Eriği meşurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Şu forumda anladığım kadarıyla yurt dışına gezi maksatlı seyahat eden çok kişi var.

Artık ben de yurt dışına tatile gitmek istiyorum fakat çok fazla teferruat var iyice yoğunlaşıp internet deryasında kaybolmak lazım bir kaç kere.
    Ancak işlerim çok yoğun yurt içine tatil planı yaparken bile sinir stres oluyorum.

Pasaport-vize olayları,

adios konusuna bak hocam. orada olacakti sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ berk mısır'ın sharm el sheikh'i tavsiye ederim thy ile gidiş donuşler çok ucuz kapıdan 15dolara etiket gibi vize veriyorlar :D
  • arkadaşlar bu sezon biraz ölü sezon. direk internetten alıp standart fiyata kalmanız biraz saçma olur. adresleri toplayıp internetten begendiğiniz yerlerle gidip konuşmak daha mantıklı.
    biz sırbistanda 3 arkadaş hostelde kaldık mesela geceliği 15 € dan,internetten rezervasyon yaptırmıştık. 2. gün biryer bulduk istanbulun istiklal caddesi pozisyonundaki bir caddeydi."knez mihailova" oradan daha ucuz bir fiyata bir apartman dairesi tuttuk sezon olmadığı için.
  • güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Şu forumda anladığım kadarıyla yurt dışına gezi maksatlı seyahat eden çok kişi var.

Pasaport-vize olayları,

Bir çok defa yurtdışına çıkmış biri olarak nacizane tavsiyem, önce vize istemeyen bir ülkeye gidin.
    Göreceksiniz ki, aslında çoğu şey çok çok kolay.
    Kalacak yer ayarlamak, gezilecek yerleri araştırmak en son yaptığım şey artık.
    Ucuz bilet bulursam alıyorum. Diğer işleri sonra hallediyorum.
    Önce bir Gürcistan yapın derim hocam. Hem vizesiz hem yakın hem ucuz.
    Sonrası mutlaka geliyor zaten

Edit: Fırsatı paylaşan photo_canon1 hocama da teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu234 -- 11 Nisan 2013; 0:35:00 >

• puansız alacaklar aerobilete 200 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

arkadaşlar bu sezon biraz ölü sezon. direk internetten alıp standart fiyata kalmanız biraz saçma olur. adresleri toplayıp internetten begendiğiniz yerlerle gidip konuşmak daha mantıklı.
    biz sırbistanda 3 arkadaş hostelde kaldık mesela geceliği 15 € dan,internetten rezervasyon yaptırmıştık. 2. gün biryer bulduk istanbulun istiklal caddesi pozisyonundaki bir caddeydi."knez mihailova" oradan daha ucuz bir fiyata bir apartman dairesi tuttuk sezon olmadığı için.

Aslında malta turizm için pek ölü sezon sayılmaz havanın en güzel olduğu dönem mayıs-haziran yaz ilerledikçe sıcaklık dayanılmaz hale geliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.